Şimdi Ara

General Mobile 4G akıllı telefon kutudan çıkıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
6.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyrun bu telefonun ne kadar dandik olduğunun kanıtıhttps://youtu.be/Hl4Y7-TwMLA
  • Merhaba arkadaşlar amdroid one aldım yeni yalnız bu cihazda sim kart üzerinden görüntülü arama yapamıyorum aca neden böyle bir durum .s

• O ne berbat bir arayüzdür yahu. O arkadaki general mobile yazısı nedir?

Bu firma evvela kendine göze hoş gelen telefonun arkasını soldan sağa komple kaplamayan bir logo bulsun kendine.

Estetik adına hiç birşey içermeyen cihaz çok ucuz ve Android One içerse ne yazar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

O ne berbat bir arayüzdür yahu. O arkadaki general mobile yazısı nedir?

Bu firma evvela kendine göze hoş gelen telefonun arkasını soldan sağa komple kaplamayan bir logo bulsun kendine.

Estetik adına hiç birşey içermeyen cihaz çok ucuz ve Android One içerse ne yazar?

Bence estetik.Arkadaki GM yazısı nedense hoşuma gidiyor.Arayüz saf android o yüzden öyle ama birçok artısı var.Boşa ram tüketmiyor,şarj konusunda tasarruf sağlıyor,daha hızlı seri ve akıcı oluyor.

• meraba ben yeni bir General Mobile 4G aldım ve aldığım telefonun sağ koşesinin yarısı çalışmıyor bu çalışmama durumu yeni aldığımdan mı kaynaklanıyor yoksa telefondan mı kaynakalanıyor?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Yeni almakla ne alaka tel sorunlu.

• Bu kronik sorunlu telefonu ve markanin diger ürünlerini almayin aldirmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

O ne berbat bir arayüzdür yahu. O arkadaki general mobile yazısı nedir?

gelişmekte olan ülkelere giriş seviyesi ucuz telefonlar sunmak android one programının amacı.daha önce samsung ace falan kullanıp buna geçenlere telefon amiral gemisi gibi geliyor yorumlardan bunu anlıyoruz ha bazılarıda lg g2'den geçip "abi süper yaa" diyor onu anlamıyorum sd800 gibi sd410'nun iki katı hızlı işlemcili bir telefondan buna geçmek?? haa ama bu 64 bit ama

• GM 4G mi sorunsuz kullanıyorum şimdilik. Golf siparişi vermiştim ve gelecek aracımda "MirrorLink" özelliği bulunuyor. Acaba GM 4G "MirrorLink" desteği sunuyor mu ? Yada gelecek güncelleme ile sunar mı ? Aksi halde yıl sonuna doğru son derece memnun olduğum telefonumu değiştirmem gerekecek. ( merak edenler varsa custom- Galaxy s2 kullanıcısı idim sıvı nedeniyle s2 perte çıkana kadar)
  • arkadaşalr general mobıl 4 karsı tarfa sesı gitmiyor bence alınmayacak bır telefon jarz yerı bozuluyor ve tmaırı kendınden pahalı uctane aldım su ana kadar bu telden ama kesınlıkleee tavsiye etmiyorum general mobıl yada genarlın tum telını. servısını baykot edıyorum verdıgımız paralar yazık bu ınsnalr ayazık bır telfnun jarz yerı bır yılda bozulurmu yaa...650 tl genral mobılın tamırıne servıs 279tl ısıtıyo bole bsıe olabılırmı yaa

• General Mobile 4G yle ilgili problemleriniz varsa buyrun yardımlaşalım

https://www.facebook.com/groups/generalmobileandroidone/ {Reklam Amaçlı Değildir . Hatta Reklam Yapanları Sevmem. Bizzat size ben yardımcı olacağım buyrun :) } Bunu 1000 yerede atsam reklam değil yardım edicem söz veriyorum :)

• selam arkadaşlar yaklaşık 1 aydır bizdede var gm 4g modeli eşime aldım öncelikle bilenler varsa şöyle bir sorum olacak bu cihazı şarj ederken google'ın bir tanıtım animasyonu var onu iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim acaba? çünkü cihaz şarj olurken devamlı bu animasyon çalıştığından dolayı hem daha geç şarj oluyor hemde cihaz daha fazla ısınıyor.birde şarjını tam inceleyen biri varmı acaba pili 2500 amper bir telefon için az gidiyor gibime geldi? bunların dışında telefon bu paraya gayet iyi ama bir arkadaş lg g2'den daha iyi diyerek resmen saçmalamış!!!!! diğer arkadaşların dediklerinede sakın aldanmayın sanki biz samsungun pil ve donma sorunlarını bilmiyoruz!! evt herhalde piyasadaki en iyi telefon bu olmayabilir ama fiyatına göre gayet iyi daha iyi bir telefon varsa bu fiyata gidip onu alabilir beğenmeyenler,,, bu arada soranlara bildireyim radyo yok zaten türkiye distrübütörlüğü adı altında satılan çoğu cihazda radyo yok bandrol vergisi yüzünden.

• Yaklaşık 3 hafta önce aldım 4g yi ama zil sesi yapamıyorum ve müzik programı yok galerisi de yoktu ilk başlarda pişman olmuştum ama sonraları sevmeye başladım telefonu tek problem zil sesi ve müzik programı bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi

• Yaklaşık 3 hafta önce aldım 4g yi ama zil sesi yapamıyorum ve müzik programı yok galerisi de yoktu ilk başlarda pişman olmuştum ama sonraları sevmeye başladım telefonu tek problem zil sesi ve müzik programı bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi

• Arkadaşlar ben de bu telefonu 1 aydır kullanıyorum ses sorununa gelecek olursak telefon 3g kartları desteklemiyor 4g kart alin

• evt arkadaşlar daha öncede sorulmuş ama bir yanıt olmadığı için bende sormak istiyorum bu telefonda istediğimiz müziği zil sesi nasıl yapabiliriz acaba????
  • Slm arkadaşlar ceneral mobile 4g aldım 3g görüntülü görüşme nasıl yapılıyor veya var mı bilen varmı şimdiden tsk ederim

• Bu telefon REHBERİNİ guruplara ayıramıyorum arkadaşlar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Yoksa özellik olarak yokmu teşekkürler.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Goruntulu gorusme yok ancak internet uzerinden skype vb uygulamalardan gorusebilirsib

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slm sorumu bir kez daha yinelemek istiyorum bu telefonda mp3 müzikleri zil sesi olarak atayabiliyormuyuz acaba
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.