Şimdi Ara

General Mobile 4G hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar general mobile 4g almayı düşünüyorum. Aklıma takılan soru ise kronik sorunlar... Doğruluğundan emin değilim ama GM 4G modelinin yakın zamanda 2. grup cihazları gönderilmiş. Bu cihazlarda GM de yaşanan dokunmatik ekran sorunlarının çözüldüğü gibi bir duyum aldım. Eğer bu doğruysa aldığım cihazın yeni gönderilenler arasından olduğunu nasıl anlayabilirim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Oh My Dayum

Merhaba arkadaşlar general mobile 4g almayı düşünüyorum. Aklıma takılan soru ise kronik sorunlar... Doğruluğundan emin değilim ama GM 4G modelinin yakın zamanda 2. grup cihazları gönderilmiş. Bu cihazlarda GM de yaşanan dokunmatik ekran sorunlarının çözüldüğü gibi bir duyum aldım. Eğer bu doğruysa aldığım cihazın yeni gönderilenler arasından olduğunu nasıl anlayabilirim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Dostum öncelikle merhabalar,
    Cihazi almadan once benimde suphelerim korkularim vardi. Su an 1 aydir kullaniyorum. En ufak dokunmatik sikintisi cekmedim. Bazi arkadaslar yazmis sikinti olmus ekranda. Garantiye vermislerdi sanirim. Ama gm artik korkulacak bkr cihaz yapmadigini 4g ile kanitlamis. Cihazdan verdigin fiyata alabilecegin performansi sonuna kadar aliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• John Stark kullanıcısına yanıt
    Telefonu hangi magazadan/siteden aldiniz cift hatlimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı aldınızmı her hangi bir sıkıntı yaşadınızmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.