Şimdi Ara

General Mobile 4G Kapanıp Açılma Olayı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon son 1 haftadan beri kendi kendine kapanıp açılıyor aradabir kapanıyor açılmıyor sonra açılırken donuyor kapatıyor format attım şu güç tuşu+ses açmadan onu yaparken bile en az 10-15 kere kapanıp açıldı ondan sonra telefonu tekrar kurdum yine aynı sorun gece yatmadan bi format daha attım sabah kalktım yine açılmıyor kapatıyor General Mobile yazısı yazıyor donuyor kapatıyor bazen ne yapacağımı bilemedim telefoncuyada para vermek istemiyorum para yok bu aralar bileniniz varsa bir yardım edin :/ .

• quote:

Orijinalden alıntı: ErnTlk

Telefon son 1 haftadan beri kendi kendine kapanıp açılıyor aradabir kapanıyor açılmıyor sonra açılırken donuyor kapatıyor format attım şu güç tuşu+ses açmadan onu yaparken bile en az 10-15 kere kapanıp açıldı ondan sonra telefonu tekrar kurdum yine aynı sorun gece yatmadan bi format daha attım sabah kalktım yine açılmıyor kapatıyor General Mobile yazısı yazıyor donuyor kapatıyor bazen ne yapacağımı bilemedim telefoncuyada para vermek istemiyorum para yok bu aralar bileniniz varsa bir yardım edin :/ .

Garantiye yolla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.