Bildirim
General Mobile 4G Kolay Kullanım Videoları (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sevgili GM Android kullanicilari,
Bir sorunum var yardimci olursaniz sevinirim.. GM Android tel.imin guc kablosu bilgisayara gerek resim vid. aktarmak amacli gerekse de guc aktarimi icin calismiyor.
Yaklasik 1 yildir kullaniyorum ve 2-3 defa yukleme yapabildim.. Bilgisayarlar tanimiyor..
Degisik kablo ve bilgisayarlar denedim olmuyor. Sadece kablo prizden elektrik alabiliyor. Dolayisi ile Turcell yetkililerine gittim.. Onerileri teknik servise yollaam yonunde oldu..
Resim ve vid. Bilgisayara akatarabilmem konusunda simdiden yardimlariniz icin cok tskler..
Saygilarimla,
-Hasan -
Bu telefonu alalı yaklaşık 1 sene oldu şuan memnunum ilerde ne olur bilemem -
Whatsapp ta son görülme özelliğini gizleyenleri yakalama uygumasını indir
http://link.tl/MeLA -
Alıp almamak arasında kaldım çok kararsızım -
bu konuyu açan GM çalışanı üstüne bi bildirimde bulunsun.
güç tuşu problemini çözsünler.
yeni seri cihaz getirsinler güç tuşu bozulmayan. -
konunun içinde dolaşırken denk geldim size de yazmadan geçmeyeyim dedim, (muhtemelen bu mesajınızdan sonra foruma bir daha girmediğini bilerek) 64 bit işlemci olması zerre kadar bişey ifade etmiyor. Çünki işletim sistemi 32 bit.. Gm çalışanısın ama işverenlerin bişey öğretmemiş sanırım sana.. -
1 hafta öncehttp://www.telpabayi.com/destek/ adresindeki iletişim bolumunu kullanarak kullanmakta olduğum General Mobile marka android cihazimla ilgili bir soru sordum. Maşallah ne cevap veren var ne umursayan... Bu mu kurumsallık anlayışınız?
Buraya sahte üyelik açıp insanları kandırmaya çalışarak olmaz bu işler! -
-
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
Canlı Destek - Telpa bunu kullanmayı denediniz mi ?
http://chat.telpa.com/Destek.html
yada burdan
Adamlar resmi sitelerindeki iletişim hattına tenezzül edip cevap mail'i atmamış, bir de başka yöntemler mi deneyip ulaşmaya çalışacağım?
-
Bu gayri resmi mi ? :) BUda resmi ve anlık ulaşabiliyorsunuz ... Başkayöntem derken çine gitmenizi istemiyor kimse... Ulaşmak isteyen için ulaşmaimkanları var buyrun ulaşın -
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
Bu gayri resmi mi ? :) BUda resmi ve anlık ulaşabiliyorsunuz ... Başkayöntem derken çine gitmenizi istemiyor kimse... Ulaşmak isteyen için ulaşmaimkanları var buyrun ulaşın
Generalmobile.com'da iletişim yazan bağlantıdaki formu kullanarak ileti gondermisim ve adamlar sallamamis... Cevaplamayacaklarsa o formu niye oraya koydular peki? Boyle forumlara sahte hesap acip cok memnunum harika ürün yazmak yerine bir zahmet mail'lere cevap versinler. Ben hangi destek kanalindan cevap verilecek diye hepsini denemek zorunda mıyım?
Bunun nesini savunuyorsunuz anlamadım açıkçası.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım adamlar birkaç alternatif sunmuş. sen birini demişssin olmamış evyvallah da ulaşmak istiyorsan canlı destek ve whatsap hatları var ordan ulaşılabiliyor onu kullana bilirsinbunu bukadar uzatmanın anlamı nedir... Ulaşmak istedikten sonra ulaşılıyor yani amacı neoldugu önemli aha cevapvermedilerdeyip saydırmak istiyorsan buyur ama gerçekten ulaşıp cevap almak istiyorsan bende sana diğeryolları gösteriyorum -
Bu konuda anlaşamıyoruz, ya ben anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun. Diğer alternatifleri elbette ben de biliyorum. Fakat bir iletiye dahi yanıt verilmemesi bence büyük kabalıktır. Sahte hesap açıp burada salak salak memnuniyet mesajları atan elemanlarını bir zahmet resmi sitelerindeki iletişim formunda görevlendirsinler. -
takip bir gm fanı olarak -
General mobile markasının namıdiğer Giogi olduğu doğru mu bazı ülkelerde? -
Videolar çoğu kişinin işine yarayacaktır. -
Bu cihaza para verilmez bence arkadaslar. Arkadaşın 2 gün önce aldı kamerası kötü çekiyor önkamera takılma problemi var.
f/p olarak bence
Asus Zenfone 2 Laser alın
yada
Lenovo K5 Plus alın derim
-
Kanser telefon -
bu telefon için yüksek kapasiteli pil varmı türkiyede veya aliaxpreste?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X