Şimdi Ara

General Mobile 4G kullanıcılarına Android N müjdesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smart1978

https://android.googlesource.com/device/lge/hammerhead/+/android-n-preview-1

:)

Evet bunu az önce gördüm kesin olarak geliyor gibi beklemiyordum bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kuran var mı ?....

• Ulan su telefonun iki katindan daha fazla para verip not4 aldik bize hala 6 gelecek. Ondan sonra da hicbirsey. Ocagin sonsun samsung emi

• General mobile android onedan önceki modellerini unuttu galiba

• Dün gece yarısı, General MObile 4G için bir OTA güncelleme geldi. Bunu yaptıktan sonra, Beta sayfasında, uygun cihaz listesinde 4G gözükmeye başladı. Sabah 1158MB'lık Android N Beta dosyasını indirdim ve kurdum. Hiçbir sorun çıkmadı kurulumda. Fakat yazılım adı üstünde Beta. Bazı sık kullandığım uygulamalarda sorun çıktı. Şimdi downgrade yapıyorum.

• kayıt olmak için 25 usd ödeme yapmak gerekiyormu

• General Mobile 4G kullanıyorum. İlgili sayfaya girdim fakat, cihazımın uyumsuz olduğunu yazıyor. Sanırım henüz GM 4G eklenmedi veya Türkiye bu kapsama henüz alınmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

General Mobile 4G kullanıyorum. İlgili sayfaya girdim fakat, cihazımın uyumsuz olduğunu yazıyor. Sanırım henüz GM 4G eklenmedi veya Türkiye bu kapsama henüz alınmadı.

Önce, Dün gece yayınlanan OTA güncellemesini yapın. Sonrasında ilgili ekranda göreceksiniz cihazınızı.

• gm4g var ben de ve kaydoldum, saniyesinde telefon güncelleme var dedi ve indirdi ama tırsıyorum install a dıklamaya.. kuran varsa bişi desin be ya.

• GM 4G telefonuma kurdum sadece Whatsappda fotoğraf gönderirken sıkıntı oldu

• gm4 g kullanıcısıyım hemen indireceğim başıma ne gelecekse meraktan gelsin :D
  • Henüz erken. Günlük kullanımda büyük sorunlar çıkartabilir. Eğer downgrade ederseniz tüm verileriniz silinecek, bunu göze alıp girin bu işe...
  • shadowtr kullanıcısına yanıt
    kullanım için 10 üzerinden 7 alır bence gayet yeterli seviyede.
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Valla iş telefonum olduğu için sorun çıkarsa uğraşacak vaktim olmaz. O yüzden daha kararlı sürüm çıkana kadar bekleyeceğim... :/
  • Ben Android N Betaya geçtim. Gece modu ve ekranı ikiye bölme ve de özelleştirilmiş bildirim hoşuma giden özellikler şimdilik. Şuana kadar farkettiğim İnternet speed meter lite ve Eset çalışmıyor.

• İlk defa beta projesine katıldığım için nasıl feedback atacağımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortada müjde filan yok zati 2sene garanti verdiler günceleme

• arkadalar beta programina gectim birkac hata ile karsilastim geri doneyim dedim 6.0 a telefondaki hersey silindi. geri donuste telefon sifirlaniyormus dikkat etmemistim buna. telefondaki resimleri ve whatsapp klasorunu nasil geri getirebilirim daha once telefondan dosya kurtarma islemi yapaniniz var mi? birkac program gordum root istiyor rootsuz yapilabilir mi yoksa illaki root yapmalimiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ulan su telefonun iki katindan daha fazla para verip not4 aldik bize hala 6 gelecek. Ondan sonra da hicbirsey. Ocagin sonsun samsung emi

Ocağın söne Samsung ! Bende note 5 aldım. Ama bilahare Samsung almayacağım. Bitti.
    Sony en delikanlısı bu yıla kadar ilk çıkan telefonu Zye güncellemeyi yeni kesti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.