Şimdi Ara

General Mobile 4G oyun performansı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

youtube den gm4g ve gm discovery performans videolarını izledim.
    antutu da discovery 13-14 bin arasında bir puan alırken gm4g 22500 gibi bir puan alıyor.
    oyun performansına gelince de discovery'de gta san andreas medium ayarlarda kasmadan oynanırken gm4gde lowda bile kasıyor oynanmıyor ben gerçekten bunun sebebini merak ediyorum acaba işlemcisi daha mı iyi diye bi araştırma yaptımhttp://versus.com/tr/mediatek-mt6589-vs-qualcomm-snapdragon-410-msm8916 linkteki sitede snapdragon 410 daha iyi diyor grafik birimi de daha iyi görünüyor bu kasmanın sebebi nedir beni aydınlatırsanız sevinirim.

• Anatolia16 kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 410, MTK6589'dan haylice daha iyi bir SoC. Oyun performansı GM Discovery'ye göre daha iyi.

Ama nedense GTA:SA'nın mobil versiyonunda Adreno GPU'larda garip bir optimizasyon sorunu var. Oyundan kaynaklanıyor yani.
  • dead trigger 2,asphalt8,modern combat 5 gibi oyunlarda da sorun var gibi gözüküyor yani sorun grafik işlemcide diyebilir miyiz ? bu grafik işlemciyi test etmeden mi üretiyorlar yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolia16

dead trigger 2,asphalt8,modern combat 5 gibi oyunlarda da sorun var gibi gözüküyor yani sorun grafik işlemcide diyebilir miyiz ? bu grafik işlemciyi test etmeden mi üretiyorlar yahu

Sorun GPU'da değil, oyunlarda dediğim gibi. Bahsettiğiniz oyunlarda bir akıcılık problemi yaşamadım ben.
  • düşük ayarlarda mı akıcılık sağlayabiliyorsunuz ?
  • vasat dhaber vıdeo ıncelemsını ızlemenı onerırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.