Şimdi Ara

General Mobile 4G Pişmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar, 7 ay önce GM 4G android one dual versiyonunu satın aldım.2 hafta öncesine kadar sıkıntı yoktu ama 2 hafta önce telefon kendi kendini yeniden başlatıp duruyordu.Bazen açılıyordu fakat 5 dakika olmadan geri kapanıyordu.Garantisi olduğu için garantiye yolladım 1 hafta 4 gün sonra telefon geldi.Telefona software güncellemesi yaptıklarını test ettiklerini ve cihazın çalıştığını yazmışlar.Ama hala sorun devam ediyor.Kaç kere hard reset attım sorun düzelmedi Ne yapıcağımı bilmiyorum. Acaba tekrar mı telpaya garanti için yollasam.Bazen güç tuşuna basılı tuttuğum halde açılmıyor birkaç kere bataryayı tekrar takıp çıkardıktan sonra açılırken bianda ekran kararıp kapanıyor.Yardım ederseniz sevinirim

• Yine servise verin telefonu 3 defa aynı şikayetle giderse ve sorun düzelmezse tüketici heyetine gidip para iadesi alabilirsiniz.
  • gönderdim tekrardan telefonu sizce bu sefer yapılırmı ?
  • ufukbal477 U kullanıcısına yanıt
    Bende de tuş kilitlerken tekrardan açık ekrana geri dönme sorunu yaşadım,3 defa servise gönderdim,baktım ki çözülmeyecek satıp sorunsuz bir 2.el gm4g aldım.Şimdi çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten Stock Rom'u tekrardan kursaydınız, belki çözülür.

Dipçe: Hard Resetle çözülemeyen şeyler çözülebilir bu yöntemle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji bu bende de dokunmatik bi ara gidip gelmisti 10 dk falan şuan gayet sorunsuz kullaniyorum. 8-9 ay oldu. Çok memnunum. İnşallah sorununuz çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji kesinlikle şans işi arkadaşlar bende de dual var yeni aldım inşallah sorun çıkarmaz daha öncesinde HTC vardi 6 kere göndermiştim yemi cihaz göndermelerini rağmen nafile para iadesi aldım hakem heyeti ile.duzelmezse hakem heyetine gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.kez garantiye gönderdim anakartın yenilendiğini yazmışlar sorun yok şuanda kullanıyorm teşekkürler herşey için :)
    not daha önce stock rom atmıştım fakat sorun devam etmişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.