Şimdi Ara

General Mobile 5 plus 4g one MERKEZ SERVİSİ MUHTESEM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4g one modelindeki sorunlari umraniyedeki taşeron servis para istedi ama İstanbul Mecidiyeköye profilo avmdeki muhteşem yerde ücretsiz 1 saatte sorun giderildi.

SON DURUM; mecidiye köydeki profilo AVM ye gittim bi buçuk saatte sorunu halledip cihazi teslim ettiler

Bu arada ses ve açma kapama tusunuda değiştirmişler sagolsunlar.

Kamera lensimi ve ekranı da değiştirmişler cihaz ilk günkü gibi oldu. Şimdilik sorun yok şebeke 4g de sorunsuz çalışıyor.

General mobile Ana servisine tesekkur ediyorum

Umraniyeden uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildize -- 6 Mayıs 2016; 10:09:46 >

• Bugün yazılması manidar olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşler buraya nyazacağınza şikayeyvar.com a general mobile almayın şeklinde yazın. açıklamasında böle üçkağıda getirildim servisi berat deyin. direk g.mobil sizinle iletişime geçecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khramn

kardeşler buraya nyazacağınza şikayeyvar.com a general mobile almayın şeklinde yazın. açıklamasında böle üçkağıda getirildim servisi berat deyin. direk g.mobil sizinle iletişime geçecektir.

general mobile kategorisinde hiçbir şikayete cevap vermemişler hocam sen nereye yazdın?
  • Ben kaç sefer profilo ya goturdum hepsinde de 1 saat de aldım. 1 kuruş da ödemedim. Servis çok iyi bence

• ozgursbs kullanıcısına yanıt
    Genel olarak Profilo avm gidenlerin sorubu cozuluyor zaten ama asil mesele herkes oraya nasil gitsin? Duzgun hizmet almak icin illa ayaklarina mi gitmek lazim?

gecen hafta benim telde servisteydi. pil degisti demisler baska telden alip benimkine takmislar cok bariz belli.
    cok tutarsiz bir servis mantiklari var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GUNCELLEME 18 NİSAN

SON DURUM; mecidiye köydeki profilo AVM ye gittim bi buçuk saatte sorunu halledip cihazi teslim ettiler

Bu arada ses ve açma kapama tusunuda değiştirmişler sagolsunlar.

Kamera lensimi ve ekranı da değiştirmişler cihaz ilk günkü gibi oldu. Şimdilik sorun yok şebeke 4g de sorunsuz çalışıyor.

General mobile Ana servisine tesekkur ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.