Şimdi Ara

General Mobile 5 Plus İçin En İyi Kamera Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
14.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  General Mobile 5 Plus İçin En İyi Kamera Uygulaması

GM 5 Plus'ta kamera uygulaması olarak Google Camera yüklü geliyor ve bu program çok sade. Üstelik videolarda inatla fokuslamayı yani netlemeyi reddediyor.

Bende çözümü aşağıda verdiğim Oppo Camera uygulamasında buldum. Çinli Oppo firmasının cihazlarında kullandığı romdur. Rom dosyasından çıkarılmıştır. Arşiv içerisinde kamera eklentileri vardır isteğe göre kurabilirsiniz. Eklentileri kullanabilmek için deklanşör butonun üstündeki yere tıklayın.

Selfie modunda ister ekranda göründüğü gibi istersenizde ayna gibi ters yönde kaydeder.

Türkçedir.

Oppo Camera APK İndirme Linki :http://bc.vc/0UakMgz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 12 Eylül 2016; 11:49:53 >

• GM 5 Plus'ım yok ama beğendim programı hocam ;) Tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • play store da yok mu bu uygulama? Neden apk indirmemiz gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyakutaro Ichimonji

play store da yok mu bu uygulama? Neden apk indirmemiz gerekiyor

Romdan çıkarılmıştır diyorum. Konuyu okumadan yorum atmayın.
  • Güzel bir uygulamaya benziyor mx kullanıyorum ama çok beğenmedim birde bunu deneyelim teşekkürler
  • Daha önce android kullanmadığım için gerçekten öğrenmek amaçlı sormuştum.
  • ön kamera 13 cekmiyor bilginize maks 8 yapabiliyordum
  • valla bu haliyle bile güzel çekiyor...ekrana tıklayınca fokus oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

GM 5 Plus'ta kamera uygulaması olarak Google Camera yüklü geliyor ve bu program çok sade. Üstelik videolarda inatla fokuslamayı yani netlemeyi reddediyor.

Bende çözümü aşağıda verdiğim Oppo Camera uygulamasında buldum. Çinli Oppo firmasının cihazlarında kullandığı romdur. Rom dosyasından çıkarılmıştır. Arşiv içerisinde kamera eklentileri vardır isteğe göre kurabilirsiniz. Eklentileri kullanabilmek için deklanşör butonun üstündeki yere tıklayın.

Selfie modunda ister ekranda göründüğü gibi istersenizde ayna gibi ters yönde kaydeder.

Türkçedir.

Oppo Camera APK İndirme Linki :http://bc.vc/0UakMgz

programı kurduktan sonra açıtığımda program kapatıldı uyarısı verip programdan atıuor. sebebi android7'ye geçişmi acaba, sizde de durum böyle mi?

• Android 6 ile kullanırken bende sorunsuz çalışıyordu. Şuan cihaza sahip değilim, yardımcı olamayacağım maalesef.
  • teşekkürler

• Android 7 yüklü bende de. Apk yı kurdum ama açılmıyor .Kamera durdu hatası veriyor.
  • Abi indirdim ama açılmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.