Şimdi Ara

General Mobile Android One 4G ile yaşadığım sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar.Dün bana hediye olarak gelen General mobile android one 4g telofunu ile bilgisayar internetine bağlanmada sorun yaşıyorum.Hem USB ile hemde bluetooth ile.
    İlk olarak USB ile bağlanmayı söylüyeyim.USB ile bağlandım bilgisayara hatta sol üst köşede USB işareti çıktı ama ağ paylaşım merkezine girip Ağ 5 seçeneğine baktığımda internet erişimi yok diyor.Reverse tethering programı kullanmaya çalıştım olmadı.Refresh'e tıkladıgımda bana bir kod vermesi lazım ama vermiyor.Hata alıyorum.İnternet erişim hatası resimde var
     General Mobile Android One 4G ile yaşadığım sorun

İkincisi ise bluetooth ile bağlanma.Bluetooth'u pc ile eşleştirdim ama internete girmiyor.Ağ paylaşım merkezini>Yeni bağlantı veya ağ kurun'a tıkladıgımda bluetooth kişisel alan ağına (PAN) bağlan diye bir seçenek çıkmıyor karşıma.Bluetooth uygulamasından telefonumun ayarlarına girdigimde internet erişimini aç seçeneği kapalı gözüküyor.Tıklayamıyorum.Onu nasıl açıcaz?

Ve birde hafıza kartıma nereden girebilirim bulamadım dosyasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argyroneta -- 8 Ağustos 2015; 15:57:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.