Arkadaşlar bu discovery çılgınlığından sonra bende kendi telefonumu satıp discovery 2 nin çıkmasını bekliyorum. Ama kafamda büyük soru işaretleri var. 1-Discovery ile Dıscovery 2 arasındaki fark 2-Fiyat 3-Çıkış Tarihi
Daha bir çok konu var özellikle Qualcomm Snapdragon 400 ün bence yetersiz olması ve general mobile nin elite in üzerine yoğunlaşması
Arkadaşlar sizce discovery 2 almalımıyım sizin teknik bilgilerinize güveniyorum lütfen düzgün cevaplar verin
gmd 2 çıkana kadar daha çok zaman geçecek gibi ben başka telefon arayışlarına girdim bile.
başka telefonlarda fiyat pahalı oluyo ya bütçem 700-750 yani zorlasam 800 olur
Aslında biraz uzun sürebilir gelmesi ama beklemelisin diye düşünüyorum. Bütçen de fazla değil. Discovery 1 ile fazla bir fark yok desem baya bi fark var. En önemlisi işlemcinin MTK yerine Snapdragon kullanılması. Bence beklemeye değer
Yapcak bişey yok bekliycez artık ta bu snapdragon 400 az gelmez dimi ya biraz fazla seviyorum oyun oynamayı da
gmd 2 martda çıkacak dediler hala ses seda yok.. Ben nexus alacağım..
gmd 2 martta mı dediler nisan hatırlıyorum martta çıkacak olan gm eltedi fiyatı 800 bandında olacak s400 işlemci 2 gb ram 13 mp arka 5 mp ön kamera 2500 mah batarya 5 inç olacak telefon o fiyata o özellikte telefon bulmak zor ama 500 tl ye lumia 525 ve 1000 tlye nexus 4 xperia sp alternatif olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme