Şimdi Ara

General Mobile Discovery 4.4.2 KitKat Güncelemesi İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba General Mobile 4.4.2 Güncelemsini Yayınladı Ama Kendi Sitesinden İndirip Kurmınız Gekiyor Günceleme Cok Stabil Çalışıyor Ama Gm Kendi Dosya Yöneticisyle Kendi Müzik Playerı Yok Ne Yazıki İlerde Güncelemyle Düzeltileckti Ciddi Bir Şeklilde Pefromans Artışı Olmuş 340 MB Dosyayı Gm Resmi Sayfasından İndirip Kurabilrisiniz NOT:ROM DEĞİLDİR GÜNCELLEME PAKETİDİR Eski Sürümde Antutu Dan 14000 Küsür Alıyordum Şimdi Dağa Fazla Hataları Zil Sesi Değiştirlmiyor Gm Dedine Göre İlerke Güncelmede Düzeltilcekmiş Ayrıca Tema Deşirme Yeri Gitmiş Oda Geri Gelcekmiş
     General Mobile Discovery 4.4.2 KitKat Güncelemesi İncelemesi General Mobile Discovery 4.4.2 KitKat Güncelemesi İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicBoss -- 2 Temmuz 2014; 22:42:10 >

• Ne zaman geliceğini bilen lütfen söylesin ve telefonu eski yani güncellemeden önceki haline nasıl getiririz lütfen bilen söylesin..
  • berkay.net B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim En Falza 1 -2 Haftaya Ben Beğnm Diye Eski Rom Yedğini Akmışım Ama Gayet Güzel Nerseni Beğenmediniz
  • Çok heyecanlandım şuan bi PC bulunca direk yüklicem 👑😆

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • framaroot'la rootlamıştım bundan önce. yeni sürümde çalışmıyor framaroot. bilginiz olsun diye yazıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxfuchs -- 3 Temmuz 2014; 14:32:15 >
  • Ya şu kamera odak sorunu bi tek bende mi var flulaşıyor odak yaparken sonra lensden tak diye ses geliyor kare kırmızı yaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba 1 Tek Sende Var Kardeşim Teleofnda Kardeşimde Bende Ve Arkadaşımda Var Hiç Bir SOun yok Servise Gönderiersin Yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: trbomba

Ya şu kamera odak sorunu bi tek bende mi var flulaşıyor odak yaparken sonra lensden tak diye ses geliyor kare kırmızı yaniyor

Bende sıkıntı yok hocam sizde sıkıntı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.