Şimdi Ara

General mobile discovery ACİLLLL YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende general mobile discovery var telefona virüs bulaşmıştı bunları temizleme aşamasında telefona baya bi işkence yapmama rağmen düzeltemedim şimdi yaptıklarım şunlar.

* ilk önce telefona root atmaya çalıştım çeşitli uygulamalarla

* malvare ve avast proğramıyla tarattım virüsleri buldu ama kaldıramadım heralde root tam olmadı virüsler sistem dosyası gibi olmuştu.

* telefonu fabrika ayarlarına çevirdim yine olmadı

* titanium backup proğramından da bazı şeylerin yedeğini almadan kaldırdım sistem dosyalarından bişeyler silmişim meslea launcheri sildim şimdi geri yükleyemiyorum

*google playden uygulama indiremiyorum kod 110 hatası veriyor, google playı güncelleyemiyorum, apk yükleyemiyorum, en kötü tarafıda usb girişi bozuk [simage] şimdi sen o telefonu çöpe at diyenler var gibi duyuyorum seslerinizi acaba başka şekilde düzeltme imkanım varmı bu telefonu [simage]

• muharremkyksz M kullanıcısına yanıt
    Cihaz 16GB mı 4 GB mı?
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    4 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharremkyksz

4 GB

Cihazda yüklü olan Android sürümü neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    jellybean 4.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharremkyksz

jellybean 4.2

Aşağıdaki zip dosyasını indir;

https://docviewer.yandex.com.tr/?url=ya-disk-public%3A%2F%2FZgoCpnhZ6IsEDcUFtIBiHS0pg2uxKt7KIT9PXt%2BYKsk%3D%3A%2FGeneral%20Mobile%20Discovery%2FDiscovery_4GB_JellyBean_Degrade.zip&name=Discovery_4GB_JellyBean_Degrade.zip&c=5803294ebce0

İndirdikten sonra hafıza kartına at dosyayı.

Telefonu kapat, ses açma tuşuna basılı tutarak aç. Recovery menüsü gelmesi lazım.

Eğer recovery'nin nasıl kullanıldığını biliyorsan hafıza kartına attığın zip dosyasını yükle. Eğer bilmiyorsan;

Karşına "Komut Yok" ekranı gelebilir, ses kısma tuşuna birkaç kere basarak geçebilirsin o yeri. Daha sonra ses kısma tuşuna basarak apply update from sdcard2'nin üzerine gel, ses arttırma tuşuna bir kere bas. Karşına hafıza kartının içeriği çıkacak. Eğer çıkmıyorsa apply update from sdcard'ı dene. Yine ses kısma tuşuna basarak indirip hafıza kartına attığın dosyanın üzerine gel ve ses arttırma tuşuna bir kere bas. Yükleme başlayacak. Yükleme bittikten sonra cihaz yeniden başlamamış ise reboot system now'un üzerine gel ve ses arttırma tuşuna bir kere bas.

• çok teşekkür ederim kardşim telefon eski haline döndü ben aynı şekilde kitkat yüklemeye çalışmıştım aklıma hiç jellybean yüklemek gelmedi minnettarım kardeşim ilgin için çok teşekkürler Allah razı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.