Şimdi Ara

GENERAL MOBILE DISCOVERY DEPOLAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık iki senelik General Mobile Discovery kullanıcısıyım. İlk kullanımlarda (heralde çok uygulama yüklemediğimden) herhangi bir depolama sorunum yoktu. Ama bir senedir veya biraz daha fazla bir süredir, her uygulama yüklemeye tıkladığımda depolama yetersiz indirmek başarısız vs diyor. Ne fikir varsa denedim, yükleme konumu sd kart yapma, dahili yapma, efendime söyleyeyim sd karta taşıma, önbellek temizleme vs vs vs bir sürü araştırdım.. Fakat hala sonuç hüsran, 8 gb sd kartım var, 1.5 gb falan boş kalanını doldurdum. 16 veya 32 almayı düşünüyorum, eğer aynı sorunu yaşayıp çözebilen arkadaşlar varsa lütfen bi yardımcı olsunlar, bildiğim kadarıyla çoğu kullanıcı mağdur bu durumdan. 16 gb veya 32 gb sd kullanıcıları da yorum atarsalar iyi olur, teşekkürler şimdiden

Dipnot: Attığım resimde görülüyor saçma sapan dahili depolamada ki 10 gb'lık bir muammai boşluk!
     GENERAL MOBILE DISCOVERY DEPOLAMA SORUNU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar>Uygulamalar>Google Play Hizmetleri>Güncellemeleri kaldır.
    Bazı uygulamalar güncellemeleri kaldırdıktan sonra düzgün çalışmayacaktır marketten istedigin şeyleri indirdikten sonra google play tekrar güncellenmeli.
  • Google Play Hizmetleri nedense çok hızlı doluyor. Neredeyse 1 ya da 2 günde.
    Ayarlar / Uyg. Yönt. / Google Play Hzm / Alan Temizleme.

Ben güncelleme kaldırma yerine alan temizleme yapıyorum.
  • Root atıp partition yapabilirsiniz. En mantıklısı bu olur. Kesin çözüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.