Şimdi Ara

General Mobile Discovery Düştü Ekrana Görüntü Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
26.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şiddetli bir şekilde sert zemine camı zemine gelecek şekilde düştü, camı kırıldı sanmıştım fakat camı baya sağlammış.

Fakat ekrana görüntü gelmemeye başladı, içten gitti sanırsam. Telefonu açıyorum tuş takımının ışıkları yanıyor ekran dışında bir problem yok gibi.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

TELEFONU BALTALAYACAK OLAN CEVAP YAZMASIN

• bu olay aynı kasanın ram ini çıkarıp tekrar taktıktan sonra kasanın kavyenin herşeyin çalışıp monitore goruntu gelmemesine benziyor ramleri sök geri tak dicem ama neyse önce çok geçmiş olsun servise göndermekten başka çaren yok gibi görünüyor ya ekran la board arasındaki yollar kırıldı yada ekran kartın gitti en iyisi servise gönder ücreti karşılığında yaparlar
  • Başka çare yok gibi zaten. Tahmini ücret ne kadar olur?
  • Nette Bi araştır böyle sorun varmıymış.Ona göre hareket et.Geçmiş olsun.:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla orasını pek bilemem ama ekran kartın gitti ise 150 200 bulur galiba fazlada atmış olabilirim tlefon saten 700 lira en fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan42tr2

valla orasını pek bilemem ama ekran kartın gitti ise 150 200 bulur galiba fazlada atmış olabilirim tlefon saten 700 lira en fazla

Telefonu 460 TL + eski kullandığım Galaxy Y karşılığında almıştım zaten. 150-200 se yandık.
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, aynı durum şimdide benim başıma geldi siz ne yaptınız nasıl oldu. Bilgi verebilirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim telefonumda düştü ufak bir çatlama oldu dokunmatik çalışmadı 170 TL'ye yaptırdım.
  • Amorcalient kullanıcısına yanıt
    benimki de düştü fakat ekranda çatlama vs yok ama görüntü gelmiyor bugün servise göndermeye çalışacağım bakalım ne olacak. Umarım yüksek bir ücret ödemem telefon zaten 700 lira bide 200 ekrana verirsem
  • AAAA konu uplanmışken yazayım garanti kapsamında bir arızaymış ücretsiz tamir edip yolladılar telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 7 Haziran 2014; 1:55:17 >
    Eğer öyle olursa çok iyi olur. Gece gece moralim yerine geldi Gönderdim bakalım servise birkaç gün oldu daha ses soluk çıkmadı :)
  • arkadaşım sendeki sorunun aynısaı bende vvar telefon zemıne yüz üstü düştü ekran simsiyah ama dokunmatiği çalışıyor gönderdim garantiye aadamlar 15 gün sonra aradaılar ve bana 200 lira fiyat söylediler bu nasıl oyor sende garanti kapsamıyken bende 200 liraaa ?? !!

• mertŞ3333 kullanıcısına yanıt
    bana da telefoncu 180-200 lira civarı tutar demişti garanti kapsamı çıktı para ödemedim
  • Nasıl yani kardeşim?
  • mertŞ3333 kullanıcısına yanıt
    Telefonu vermeden telefonucuya ne kadar tutar diye sordum, tahminen 180-200 lira civarı tutar ekranda sorun varsa dedi. Servise yolladı para ödemedim işte garanti kapsamındaymış.
  • ama ben iste direk garantiye verdim 15 g]n sonra arayip 200 tl 'sted'ler_ neden ,yle oldu d'yorum bende iste neden oyle odu ki
    Hocam hortlatıcam konuyu kusura bakmayın. Kaç günde tamirini yapıp size teslim ettiler?
    Benim garanti de bitti. Sanırım 150-200den başka çarem de kalmadı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santuri Efendi

Hocam hortlatıcam konuyu kusura bakmayın. Kaç günde tamirini yapıp size teslim ettiler?
    Benim garanti de bitti. Sanırım 150-200den başka çarem de kalmadı :(

10-15 gün aralığında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke yaptırmasaydın. panelleri çok kalitesiz. biraz da şamns tabi ama asıl sorun o değil. adam malının arkasında durmuyor telpa tam bir üçkağıtçı. şarj soketleri pamuk gibi eriyor sonra parasını bizden alıyorlar.

gel gelelim benim ekran meselesine. ölü pikseller çıktı daha sonra kendiliğinden mantar gibi çoğaldılar. servise yolladım kullanıcı hatası-darbe almış der. para ister :) gülsemmi sövsemmi. tüketici hakem heyetine başvuracağım bakalım ne olacak. ölü pikseller ne zamandır kullanıcı hatası oldu be insafsız telpa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.