General MobileDiscovery Elite Beyaz 32gb telefonum var. 1 kere servise götürdüm. Power tuşu içine çöktüğü için onu değiştirdiler. Şarj girişi bozuk dediğim için batarya da değiştirildi. Ekranı da değiştirildi. Asıl konuya gelirsek normal bir şekilde whatsapp uygulamasından mesajlaşıyordum. Telefonu iki dakika masanın üzerine bıraktım. Geri geldiğimde telefon açılmıyordu. Power tuşu sağlam. Ekran gelmiyor. Şarja taktık ve şarj olduğuna dair açılan ışık da açılmıyordu. Sizce sorun nedir ve telpa servisi kullanıcı hatası der mi?
Optimist42O
kullanıcısına yanıt
uzun süre power tusuna basılı tutun açılacaktır diye tahmin ediyorum benimde başıma geldi ama baya uzun süre basılı tutun ekran gelene kadar:)
kardes o sorun bendede başladı bugune kadar böyle sorun yoktu 8 aydır kullanıyorm elite ama bu son 2 aydır telefon donuyor arama geldiginde siyah ekran ama ses cıkıyor . telefon kilitlendikten sonra hemen acılmıyor 2 dk bekliyorm anca öyle acılıyor .. 2 defa formatladm düzeldi basta ama güncelledikten snra hatalar yine devam etti suan hala siyah ekran var arada acılıyor ve bi çözüm yok onlarca kiside bu sorun olusmaya başlamış kulanıcı hatası falan değil . yazılımsal bi sorun ve garantiye yollamayı düsünmüyorum cünkü boş boş bakıp yollayacaklar onlarda bi çözüm bulamamış...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme