Şimdi Ara

General Mobile Discovery Elite Wi-Fi Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
54.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayni sorunu şuan bende yaşamaktayız telden GSM hatibi çıkarınca rahatça baglanabiluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar:

GMD telefonumla wifi ye bağlanıyorum 15 sn sonra bağlantı kopuyor.wifiyi açıp kapatıyorum yine bağlanıyor fakat 15 sn falan sürüyor yine.Mobil ağ da hiçbir sıkıntı yok sadece wifide oluyor bu olay.Tam telefonu servise göndermeyi göze almıştım ki problemi çözdüm.Hafıza kartı var telefonumda ve telefondaki tüm uygulamalar hafıza kartında.Hafıza kartını çıkartayım dedim çıkarttım ve sorun kalmadı.Tahminim yüklemiş olduğum uygulamalardan 1'i wifi bağlantısını kesiyor.Aynı sorunu yaşayabilirsiniz paylaşmak istedim
  • merhaba arkadaşlar general mobile elite de aynı wifi sorunu bende de var görmüyor wifiyi hadi evde wpa dan yaptık dışarda ne yapacagız yok mu bunun çözümü ya
  • arkadaşlar merhaba telefonumla google map a girdim gps falan bir şeyleri geldi ondan sonra telefonum wifi bağlayınca internete girmiyor . Bağlı göründüğü halde açılmıyor . yeni bir wifi bağlıyorum bağlı ama yine giremiyorum lütfen yardım eder misiniz
  • Kanal numaranızı değiştirin yahu okadarmı cahilsiniz,modem/telefon uyuşmazığı çoğu cihazda olabiliyor.uyuşmazlık olmasa bile piyasadaki modemlerin %80 i sıkıntılı,%90 ı dandik zaten.
    Modeminizi b/g moduna alın.kanalı 1,6,8 veya 11 yapın.
    Varsa wps yi kapatın.
    Sorununuz çözülmüştür konu kilit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 5 Kasım 2014; 16:27:54 >
  • Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen hiç bir şekilde wifi bulmuyor. Wifi ağları aranıyor diyo ama bi sonuç yok yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu telefonlarda kesinlikle wifi chip sorunu var.Büyük ihtimalle kötü chip kullanılıyor. Evde aynı modeme Samsung'un bağlanıyor ,lg bağlanıyor,TV box bağlanıyor 3 tanede bu telefonlardan var ,3 de sorunlu ,sadece modeme reset atıyorsun geçici sorun çözülüyor ,farklı modelmlerde bile aynı şeyi yapıyor lar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.