Bildirim
General Mobile Discovery - Güncelleme - 08.10.2013 (10. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
konunun tamamına bakamadım ancak bende yeni güncelleme ile bekleme ve kullanma süresi oldukça arttı aynı şeyi düşünen var mı acaba yani pil ömrü uzadı...quote:
Orijinalden alıntı: ayhan-71
slm bende 16 gb olan discovery var iki günde başıma gelmeyen kalmadı bir costum rom yükleyeyim dedim ....bir ara hiç açılmadı araştır şimdi hala bilgisayar başındayım bayram yahu zehir oldu adeta bana... zar zor bir şeyler yaptım önce elife yazılımını attım telefona.. sonra roortladım ve diğer stock romu attım şimdi açılışda ilk anda logo olarak elife yazıyor 3-5 saniye sonra discovery mobile yazıyor ve açılıyor bu logoyu nasıl kaldırabilirim orinal gözüksün istiyorum bir sıkıntı olursa servis rootlanmış veya farklı bir sorun olduğunu anlamasın diye...ikincisi güncelleme dosyalarını manuel indirdim yerelden kurarken bu dosyalar ingilizce karakterleri destekliyor diye uyarı veriyor yani olmuyor....kendi otomatik güncellemeyi indiriyor kurarken yarıda kesiliyor hata failed to verify whole-file signature ve signature verification failed hatalarını alıyorum bir yardım . arkadaşlar....ayrıca bir yardımcı ol lütfen artı şimdi ben bunun yedeğini nasıl alacağım...bir ilerde direk flash toolla atmak için telefona.....
güncellenecek dosyaların klasör adı güncellenecek dosyalar idi değiştirdim uptade yazdım bu seferde dosyaları desteklemiyor hatası veriyor....
recovery modda deniyorum instal cd card uptadeden bulunamadı gibi bir uyarı hata veriyor sanırım nasıl yacağız bu kısmı
bu seferde rootu kaldırdım denedim yine orjinal recovery turuncu çıkıyor ünlem işarti cabası hata error invalid partition setting
20:fat dc780000:78180000
uptade.zip is not correct
installation aborted
hocalarım bu işi bilenler paganini58 adlı üyemizde bu cihazdan 16 gb olanı varmış ...forumda okudum kendisinde 16 gb stock rom nasıl alırız nasıl yapmalı kendisi bilgisi varmı bilemiyorum kendisne bir danışsanız da direk flash toola yükleyebileceğimiz bir orjinal rom olsa çok iyi olur....
Alıntıları Göster
-
-
arkadaşlar bütün güncelleme paketlerini indirdim. olmadı. etkin güncelleme paketi bulunamadı diyor. başka ne yapabilirim. reset attım. yine de olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: aytacikomadrid
arkadaşlar sanırım ilk güncellemeyi yapmadan ikinciyi zip olarak yükleyemiyoruz
bana ilk güncellemeyi zip olarak bulabilecek var mı nasıl yapacağız şimdi ilk güncellemeyi
Alıntıları Göster -
benim telefonum rootlu ve cwm yüklü güncellemeyi indiriyorum telefon restart yapıp güncellemeye başlayınca paket açılamadı diye hata veriyor. Güncellemeyi nasıl yapabilirim acaba ?quote:
Orijinalden alıntı: balamirkan
arkadaşlar bütün güncelleme paketlerini indirdim. olmadı. etkin güncelleme paketi bulunamadı diyor. başka ne yapabilirim. reset attım. yine de olmadı.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: jetaydin
benim telefonum rootlu ve cwm yüklü güncellemeyi indiriyorum telefon restart yapıp güncellemeye başlayınca paket açılamadı diye hata veriyor. Güncellemeyi nasıl yapabilirim acaba ?
Orjinal işlerle uğraşılırken uğraşırken root kaldırılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotheles -- 27 Ekim 2013; 3:18:21 > -
Güncellemeyi yükledim, fakat tekrar sistem güncelle dediğimde ekran siyahta kalıyor. Ne yapabilirim?quote:
Orijinalden alıntı: aristothelesquote:
benim telefonum rootlu ve cwm yüklü güncellemeyi indiriyorum telefon restart yapıp güncellemeye başlayınca paket açılamadı diye hata veriyor. Güncellemeyi nasıl yapabilirim acaba ?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: aristotheles
quote:
Eyvallah bu hususu bilmiyordum. Sorun halloldu. -
Root kaldırmaya gerek yok sadece orjinal recovery bulmak gerek.quote:
Orijinalden alıntı: jetaydinquote:
Orijinalden alıntı: aristotheles
quote:
Eyvallah bu hususu bilmiyordum. Sorun halloldu.
Alıntıları Göster
4 lük versiyonda test edildi.
-
Arkadaşlar,
16 GB' lık modelden Bugün aldım bende..
SİSTEM GÜNCELLEME ekranında
Özet ........ Discovery - 16 GB )102,43M)
yazıyor ve
DURDUR İNDİR
yazıyor, bunun anlamı;
102,43 MB' lık güncellemeyi indir, Kur demek mi..
Kurulumu SD karta indirip mi yapıyoruz ? -
Evet direk indir dediğinizde dosyaları otomatik çekip kurulumu başlatacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: demayc
Arkadaşlar,
16 GB' lık modelden Bugün aldım bende..
SİSTEM GÜNCELLEME ekranında
Özet ........ Discovery - 16 GB )102,43M)
yazıyor ve
DURDUR İNDİR
yazıyor, bunun anlamı;
102,43 MB' lık güncellemeyi indir, Kur demek mi..
Kurulumu SD karta indirip mi yapıyoruz ? -
Merhaba 16 gb lik kullaniyorum. Guncellemeyi indiriyorum. Guncelle diyorum android logosu ile guncelleme yapiliyor diyor ve aciliyor cihaz
Sonra bir degisiklik goremedigim icin sistem guncellemeyi tekrar yapiyorum ayni 102.43 mb lik dosyayi yine indirip kuruyor. Bu sekilde bes kez kurdum.
Telefon guncellenmiyor ozetle. Kuruyor gibi olmasina ragmen.
Yardimci olabilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertb -- 3 Kasım 2013; 12:20:17 > -
tşkler paylaşım için.quote:
Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam
Şuan 2 dk da güncelleme yaptım klavye super olmuş simdi indirin yoğunluk yokken -
olmuyor dünden beri ne yaptıysam güncelleme paketi yüklenmiyor. Lanet olası geçersiz dosya uyarısı çıkıyor karşıma. ne yaptıysam değişmedi. yardım eden olursa çok sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam
Şuan 2 dk da güncelleme yaptım klavye super olmuş simdi indirin yoğunluk yokken -
16 gb lığı vatandan 699 tl ye aldım tek şikayetim telefonla fazla oynandığında ortalama 1 günde bitiyor şarzı bir de avea da 3g ye geçtim internet hızı uçtu laptopa modem yoluyla bağladım sanki normal internet gibi hızlı telefon parasını akılllı kullanma isteyenler için bire bir.quote:
Orijinalden alıntı: onerbp
olmuyor dünden beri ne yaptıysam güncelleme paketi yüklenmiyor. Lanet olası geçersiz dosya uyarısı çıkıyor karşıma. ne yaptıysam değişmedi. yardım eden olursa çok sevinirim
Alıntıları Göster -
arkadaşlar güncellemeyi yaptım her şey güncellenmiş ancak klavye hareketle yazma özelliği çalışmıyor ayarlardan baktım özellik açık gözüküyor.neden olabilir -
Guncellemeyi yapabildim sonunda. Dert hafiza karti takimi olmasiymis. Karti cikarip güncellemeyi yapinca oldu.
Bu arada ikinci bir sim de taktim telefona. İki sim de ayni anda kullanılabiliyor. -
quote:
slm bende 16 gb olan discovery var iki günde başıma gelmeyen kalmadı bir costum rom yükleyeyim dedim ....bir ara hiç açılmadı araştır şimdi hala bilgisayar başındayım bayram yahu zehir oldu adeta bana... zar zor bir şeyler yaptım önce elife yazılımını attım telefona.. sonra roortladım ve diğer stock romu attım şimdi açılışda ilk anda logo olarak elife yazıyor 3-5 saniye sonra discovery mobile yazıyor ve açılıyor bu logoyu nasıl kaldırabilirim orinal gözüksün istiyorum bir sıkıntı olursa servis rootlanmış veya farklı bir sorun olduğunu anlamasın diye...ikincisi güncelleme dosyalarını manuel indirdim yerelden kurarken bu dosyalar ingilizce karakterleri destekliyor diye uyarı veriyor yani olmuyor....kendi otomatik güncellemeyi indiriyor kurarken yarıda kesiliyor hata failed to verify whole-file signature ve signature verification failed hatalarını alıyorum bir yardım . arkadaşlar....ayrıca bir yardımcı ol lütfen artı şimdi ben bunun yedeğini nasıl alacağım...bir ilerde direk flash toolla atmak için telefona.....
güncellenecek dosyaların klasör adı güncellenecek dosyalar idi değiştirdim uptade yazdım bu seferde dosyaları desteklemiyor hatası veriyor....
recovery modda deniyorum instal cd card uptadeden bulunamadı gibi bir uyarı hata veriyor sanırım nasıl yacağız bu kısmı
bu seferde rootu kaldırdım denedim yine orjinal recovery turuncu çıkıyor ünlem işarti cabası hata error invalid partition setting
installation aborted
hocalarım bu işi bilenler paganini58 adlı üyemizde bu cihazdan 16 gb olanı varmış ...forumda okudum kendisinde 16 gb stock rom nasıl alırız nasıl yapmalı kendisi bilgisi varmı bilemiyorum kendisne bir danışsanız da direk flash toola yükleyebileceğimiz bir orjinal rom olsa çok iyi olur....
http://www.tnctr.com/topic/233297-general-mobile-discovery-root-recovery-romlar/
-
Arkadaşlar telefonu güncelle diyorum ağ problemi,lütfen ağı kontrol edip tekrar deneyin diyor..Yardımcı olurmusunuz?quote:
Orijinalden alıntı: -Joker Face-quote:
installation aborted
http://www.tnctr.com/topic/233297-general-mobile-discovery-root-recovery-romlar/
Alıntıları Göster
-
aynı sorun bende ve bir arkadaşımda daha var, muhtemelen güncelleme serverlarında arıza var. Yakında geçeceğini tahmin ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: numankeles
Arkadaşlar telefonu güncelle diyorum ağ problemi,lütfen ağı kontrol edip tekrar deneyin diyor..Yardımcı olurmusunuz?
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X