Şimdi Ara

General Mobile Discovery - Güncelleme - 08.10.2013 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
23.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dahool

yeni güncellemeyle kamera sorunu var tüm kullanıcılarda kayıt yeri ayarı gelmiş hafıza kartını secince telefonda resim cektikden sonra galeriye girdigimizde kamera içindeyken galeriinin içinde iki adet camera klasörü oluşturuyor sonra kapatıp tekrar açtıgımızda kamerayı sola altta en son cektigimiz resim görünmüyor yain iki adet camera dosyası açıyor tabii home tuşuna basıp komple uygulamayı kapatınca oluyor bu bu genel bir hata en son resmi göremiyoruz ve iki adet resim klasörü açıyor resimlerini devamına bakmak için diger klasöre girmek lazım

resimlerde solda en son resim cıkmıyor bir çok ayar denememe ragmen fabrika ayarlarınada döndüm ve elimde üç adet tel var hepsinde böyle sizde deneyin hatayı göreceksiniz uygulamadan komple cıkın kamera açın resim cekin hemen ordan galeriye girin bakın sonra home tusuna basıp ekranı sallayıp kapatın uygulamayı sonra kamerayı tekrar acıp resim cekin ve galeriye girin o ekranda iki adet camera klasörü olacak ayrı ayrı foto atmış olacak ve en son foto ekranında boş bir sayfa görünecek bastıgımza hiçbirşey görünmeyecek hata yapmışlart bunu küçük bir güncelleme ile düzetlmeleri lazım sizde bunu yapın göreceksiniz bu hatayı giderelim
     General Mobile Discovery - Güncelleme - 08.10.2013 General Mobile Discovery - Güncelleme - 08.10.2013 General Mobile Discovery - Güncelleme - 08.10.2013

Alıntıları Göster
    slm bende 16 gb olan discovery var iki günde başıma gelmeyen kalmadı bir costum rom yükleyeyim dedim ....bir ara hiç açılmadı araştır şimdi hala bilgisayar başındayım bayram yahu zehir oldu adeta bana... zar zor bir şeyler yaptım önce elife yazılımını attım telefona.. sonra roortladım ve diğer stock romu attım şimdi açılışda ilk anda logo olarak elife yazıyor 3-5 saniye sonra discovery mobile yazıyor ve açılıyor bu logoyu nasıl kaldırabilirim orinal gözüksün istiyorum bir sıkıntı olursa servis rootlanmış veya farklı bir sorun olduğunu anlamasın diye...ikincisi güncelleme dosyalarını manuel indirdim yerelden kurarken bu dosyalar ingilizce karakterleri destekliyor diye uyarı veriyor yani olmuyor....kendi otomatik güncellemeyi indiriyor kurarken yarıda kesiliyor hata failed to verify whole-file signature ve signature verification failed hatalarını alıyorum bir yardım . arkadaşlar....ayrıca bir yardımcı ol lütfen artı şimdi ben bunun yedeğini nasıl alacağım...bir ilerde direk flash toolla atmak için telefona.....
    güncellenecek dosyaların klasör adı güncellenecek dosyalar idi değiştirdim uptade yazdım bu seferde dosyaları desteklemiyor hatası veriyor....

recovery modda deniyorum instal cd card uptadeden bulunamadı gibi bir uyarı hata veriyor sanırım nasıl yacağız bu kısmı
    bu seferde rootu kaldırdım denedim yine orjinal recovery turuncu çıkıyor ünlem işarti cabası hata error invalid partition setting
    20:fat dc780000:78180000
    uptade.zip is not correct
    installation aborted

hocalarım bu işi bilenler paganini58 adlı üyemizde bu cihazdan 16 gb olanı varmış ...forumda okudum kendisinde 16 gb stock rom nasıl alırız nasıl yapmalı kendisi bilgisi varmı bilemiyorum kendisne bir danışsanız da direk flash toola yükleyebileceğimiz bir orjinal rom olsa çok iyi olur....

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan-71

slm bende 16 gb olan discovery var iki günde başıma gelmeyen kalmadı bir costum rom yükleyeyim dedim ....bir ara hiç açılmadı araştır şimdi hala bilgisayar başındayım bayram yahu zehir oldu adeta bana... zar zor bir şeyler yaptım önce elife yazılımını attım telefona.. sonra roortladım ve diğer stock romu attım şimdi açılışda ilk anda logo olarak elife yazıyor 3-5 saniye sonra discovery mobile yazıyor ve açılıyor bu logoyu nasıl kaldırabilirim orinal gözüksün istiyorum bir sıkıntı olursa servis rootlanmış veya farklı bir sorun olduğunu anlamasın diye...ikincisi güncelleme dosyalarını manuel indirdim yerelden kurarken bu dosyalar ingilizce karakterleri destekliyor diye uyarı veriyor yani olmuyor....kendi otomatik güncellemeyi indiriyor kurarken yarıda kesiliyor hata failed to verify whole-file signature ve signature verification failed hatalarını alıyorum bir yardım . arkadaşlar....ayrıca bir yardımcı ol lütfen artı şimdi ben bunun yedeğini nasıl alacağım...bir ilerde direk flash toolla atmak için telefona.....
    güncellenecek dosyaların klasör adı güncellenecek dosyalar idi değiştirdim uptade yazdım bu seferde dosyaları desteklemiyor hatası veriyor....

recovery modda deniyorum instal cd card uptadeden bulunamadı gibi bir uyarı hata veriyor sanırım nasıl yacağız bu kısmı
    bu seferde rootu kaldırdım denedim yine orjinal recovery turuncu çıkıyor ünlem işarti cabası hata error invalid partition setting
    installation aborted

hocalarım bu işi bilenler paganini58 adlı üyemizde bu cihazdan 16 gb olanı varmış ...forumda okudum kendisinde 16 gb stock rom nasıl alırız nasıl yapmalı kendisi bilgisi varmı bilemiyorum kendisne bir danışsanız da direk flash toola yükleyebileceğimiz bir orjinal rom olsa çok iyi olur....

Alıntıları Göster
    konunun tamamına bakamadım ancak bende yeni güncelleme ile bekleme ve kullanma süresi oldukça arttı aynı şeyi düşünen var mı acaba yani pil ömrü uzadı...

• quote:

Orijinalden alıntı: dahool

yeni güncellemeyle kamera sorunu var tüm kullanıcılarda kayıt yeri ayarı gelmiş hafıza kartını secince telefonda resim cektikden sonra galeriye girdigimizde kamera içindeyken galeriinin içinde iki adet camera klasörü oluşturuyor sonra kapatıp tekrar açtıgımızda kamerayı sola altta en son cektigimiz resim görünmüyor yain iki adet camera dosyası açıyor tabii home tuşuna basıp komple uygulamayı kapatınca oluyor bu bu genel bir hata en son resmi göremiyoruz ve iki adet resim klasörü açıyor resimlerini devamına bakmak için diger klasöre girmek lazım

resimlerde solda en son resim cıkmıyor bir çok ayar denememe ragmen fabrika ayarlarınada döndüm ve elimde üç adet tel var hepsinde böyle sizde deneyin hatayı göreceksiniz uygulamadan komple cıkın kamera açın resim cekin hemen ordan galeriye girin bakın sonra home tusuna basıp ekranı sallayıp kapatın uygulamayı sonra kamerayı tekrar acıp resim cekin ve galeriye girin o ekranda iki adet camera klasörü olacak ayrı ayrı foto atmış olacak ve en son foto ekranında boş bir sayfa görünecek bastıgımza hiçbirşey görünmeyecek hata yapmışlart bunu küçük bir güncelleme ile düzetlmeleri lazım sizde bunu yapın göreceksiniz bu hatayı giderelim
     General Mobile Discovery - Güncelleme - 08.10.2013 General Mobile Discovery - Güncelleme - 08.10.2013 General Mobile Discovery - Güncelleme - 08.10.2013

Güncelleme ile hataların düzeltilmesi güzel bir olay. GM'yi tebrik ediyorum bu konuda kullanıcılarına yanlız bırakmıyorlar.

Ama madem bir güncelleme hazırlıyorsun, Yükletmeden millete bir dene , kontrol et be kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacikomadrid

arkadaşlar sanırım ilk güncellemeyi yapmadan ikinciyi zip olarak yükleyemiyoruz

bana ilk güncellemeyi zip olarak bulabilecek var mı nasıl yapacağız şimdi ilk güncellemeyi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bütün güncelleme paketlerini indirdim. olmadı. etkin güncelleme paketi bulunamadı diyor. başka ne yapabilirim. reset attım. yine de olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balamirkan

arkadaşlar bütün güncelleme paketlerini indirdim. olmadı. etkin güncelleme paketi bulunamadı diyor. başka ne yapabilirim. reset attım. yine de olmadı.

Alıntıları Göster
    benim telefonum rootlu ve cwm yüklü güncellemeyi indiriyorum telefon restart yapıp güncellemeye başlayınca paket açılamadı diye hata veriyor. Güncellemeyi nasıl yapabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetaydin

benim telefonum rootlu ve cwm yüklü güncellemeyi indiriyorum telefon restart yapıp güncellemeye başlayınca paket açılamadı diye hata veriyor. Güncellemeyi nasıl yapabilirim acaba ?

Orjinal işlerle uğraşılırken uğraşırken root kaldırılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotheles -- 27 Ekim 2013; 3:18:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristotheles

quote:

Alıntıları Göster
    Güncellemeyi yükledim, fakat tekrar sistem güncelle dediğimde ekran siyahta kalıyor. Ne yapabilirim?

• quote:

quote:

Eyvallah bu hususu bilmiyordum. Sorun halloldu.
  • quote:

quote:

quote:

Eyvallah bu hususu bilmiyordum. Sorun halloldu.

Alıntıları Göster
    Root kaldırmaya gerek yok sadece orjinal recovery bulmak gerek.
    4 lük versiyonda test edildi.

• Arkadaşlar,
    16 GB' lık modelden Bugün aldım bende..
    SİSTEM GÜNCELLEME ekranında
    Özet ........ Discovery - 16 GB )102,43M)
    yazıyor ve
    DURDUR İNDİR
    yazıyor, bunun anlamı;
    102,43 MB' lık güncellemeyi indir, Kur demek mi..
    Kurulumu SD karta indirip mi yapıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demayc

Arkadaşlar,
    16 GB' lık modelden Bugün aldım bende..
    SİSTEM GÜNCELLEME ekranında
    Özet ........ Discovery - 16 GB )102,43M)
    yazıyor ve
    DURDUR İNDİR
    yazıyor, bunun anlamı;
    102,43 MB' lık güncellemeyi indir, Kur demek mi..
    Kurulumu SD karta indirip mi yapıyoruz ?
    Evet direk indir dediğinizde dosyaları otomatik çekip kurulumu başlatacaktır.
  • Merhaba 16 gb lik kullaniyorum. Guncellemeyi indiriyorum. Guncelle diyorum android logosu ile guncelleme yapiliyor diyor ve aciliyor cihaz
    Sonra bir degisiklik goremedigim icin sistem guncellemeyi tekrar yapiyorum ayni 102.43 mb lik dosyayi yine indirip kuruyor. Bu sekilde bes kez kurdum.
    Telefon guncellenmiyor ozetle. Kuruyor gibi olmasina ragmen.

Yardimci olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertb -- 3 Kasım 2013; 12:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam

Şuan 2 dk da güncelleme yaptım klavye super olmuş simdi indirin yoğunluk yokken
    tşkler paylaşım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam

Şuan 2 dk da güncelleme yaptım klavye super olmuş simdi indirin yoğunluk yokken
    olmuyor dünden beri ne yaptıysam güncelleme paketi yüklenmiyor. Lanet olası geçersiz dosya uyarısı çıkıyor karşıma. ne yaptıysam değişmedi. yardım eden olursa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: onerbp

olmuyor dünden beri ne yaptıysam güncelleme paketi yüklenmiyor. Lanet olası geçersiz dosya uyarısı çıkıyor karşıma. ne yaptıysam değişmedi. yardım eden olursa çok sevinirim

Alıntıları Göster
    16 gb lığı vatandan 699 tl ye aldım tek şikayetim telefonla fazla oynandığında ortalama 1 günde bitiyor şarzı bir de avea da 3g ye geçtim internet hızı uçtu laptopa modem yoluyla bağladım sanki normal internet gibi hızlı telefon parasını akılllı kullanma isteyenler için bire bir.
  • arkadaşlar güncellemeyi yaptım her şey güncellenmiş ancak klavye hareketle yazma özelliği çalışmıyor ayarlardan baktım özellik açık gözüküyor.neden olabilir
  • Guncellemeyi yapabildim sonunda. Dert hafiza karti takimi olmasiymis. Karti cikarip güncellemeyi yapinca oldu.

Bu arada ikinci bir sim de taktim telefona. İki sim de ayni anda kullanılabiliyor.
  • quote:

installation aborted

http://www.tnctr.com/topic/233297-general-mobile-discovery-root-recovery-romlar/

• quote:

Orijinalden alıntı: -Joker Face-

quote:

installation aborted

http://www.tnctr.com/topic/233297-general-mobile-discovery-root-recovery-romlar/

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar telefonu güncelle diyorum ağ problemi,lütfen ağı kontrol edip tekrar deneyin diyor..Yardımcı olurmusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: numankeles

Arkadaşlar telefonu güncelle diyorum ağ problemi,lütfen ağı kontrol edip tekrar deneyin diyor..Yardımcı olurmusunuz?

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende ve bir arkadaşımda daha var, muhtemelen güncelleme serverlarında arıza var. Yakında geçeceğini tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.