Şimdi Ara

General Mobile Discovery Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    500 TL bütçem var genel bir araştırma yaptım general mobile discovery 'nin galaxy s3 'den daha iyi olduğunu söylüyorlar daha önce general mobile kullandım dayanıklılık konusunda biraz sıkıntı yaşamıştım ama yaklaşık 4 yıl geçti. Bir çok kişi General Mobile Discovery 'yi öneriyor. 500 TL 'Ye 1 hafta kullanılmış garantili buldum alayım mı önerirmisiniz ? Bu fiyata başka önerebileceğiniz Telefon var mı ? Şuan Samsung Galaxy S (I9000) kullanmaktayım.

• Fanboylar GMD'yi abartıyor S3 katlar geçer Discoveryi. Alırsın GMD'yi 1 ay geçmeden şarj soketi bozulur, sonra 1 ay serviste kalır bi 50 lira servise verirsin. Kısacası GMD pişmanlıktır önermem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parayban

Fanboylar GMD'yi abartıyor S3 katlar geçer Discoveryi. Alırsın GMD'yi 1 ay geçmeden şarj soketi bozulur, sonra 1 ay serviste kalır bi 50 lira servise verirsin. Kısacası GMD pişmanlıktır önermem

Aha samsung fanboyu. Telefonlar değerlendirilirken fiyatı da göz önünde bulundurursan , GMD ' nin S3'ü katladıgını farkediceksin. Ayrıca hiç GMD kullanmadığın belli. Touchwizz'in çöp arayüzüne nasıl 2000 tl veriyorsunuz anlamıyorum.

not : LG G2 kullanıcısı
  • parayban kullanıcısına yanıt
    uygun fiyata sıfır General Mobile Discovery (16 GB) önerebilirim
    fiyat 580 TL
  • GameBoys61 kullanıcısına yanıt
    EVET BENDEN UYGUN FİYATA General Mobile Discovery (16 GB) VAR 580 TL KAMPANYADA ŞU AN
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

quote:

Fanboylar GMD'yi abartıyor S3 katlar geçer Discoveryi. Alırsın GMD'yi 1 ay geçmeden şarj soketi bozulur, sonra 1 ay serviste kalır bi 50 lira servise verirsin. Kısacası GMD pişmanlıktır önermem

Aha samsung fanboyu. Telefonlar değerlendirilirken fiyatı da göz önünde bulundurursan , GMD ' nin S3'ü katladıgını farkediceksin. Ayrıca hiç GMD kullanmadığın belli. Touchwizz'in çöp arayüzüne nasıl 2000 tl veriyorsunuz anlamıyorum.

Samsung fanboyu falan değilim HTC kullanıyorum ama GMD ve S3 ü göz önüne alınca samsung ileride mantıklı düşün telefonun ilk alındığından beri General Mobile kısmına bakıyorum herkes şikayet ediyor yok ölü pixel, şarj soketi, pembeleşme GMD alırsın elinde kalır. Ayrıca GMD kullandım telefon çöp değil kalitesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parayban -- 28 Ocak 2014; 23:04:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arkadasim once disco alirsan 16 gb al veya ahizede general mobile yazan 4gb al cunku onlarda hic bir sikinti yok. Bazi cihaLardaki ips ekran sharp bazilari daha kalitesiz ips. Kesinlikle ips ama renk toklugu biraz daha kotu. Alirken dikkat edin. Telefonlar zaten flasla geliyor cunku yeni partide sikinti yok. Customlar falanda var aikinti yok yani ince kullanisli 4,4de gelicek. S3ten bence daha iyi belki 4,4 discovery launcher ile gelir ki oda cok performanali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Samsung fanboyu falan değilim HTC kullanıyorum ama GMD ve S3 ü göz önüne alınca samsung ileride mantıklı düşün telefonun ilk alındığından beri General Mobile kısmına bakıyorum herkes şikayet ediyor yok ölü pixel, şarj soketi, pembeleşme GMD alırsın elinde kalır.

Ben de HTC One kullandım , ondaki sorun hiç bir telefonda yok. Fotoğraf çekiyorum pespembe. Kasası yukarıdan açık. Değiştirdim zaten. Her telefonda ölü pixel sorunu olabilir fakat aile ve arkadaşlarımdan toplam 4 kişi gmd kullanıyor hiç bir sorun söz konusu değil. Ne ölü pixel ne şarj soketi. Dediğiniz sorunlar sadece nadiren 4 gb lık modelde bulunuyor.

• Arkadaşlar 1 olumsuz cevap geldi az çok katılıyorum General Mobile kaliteli üretim yapmıyor pek donanımsal olarak ama deneyelim bakalım 5 'e - 1

580 TL 'ye 16 GB nerde bulabilirim ?
  • quote:

quote:

quote:

Samsung fanboyu falan değilim HTC kullanıyorum ama GMD ve S3 ü göz önüne alınca samsung ileride mantıklı düşün telefonun ilk alındığından beri General Mobile kısmına bakıyorum herkes şikayet ediyor yok ölü pixel, şarj soketi, pembeleşme GMD alırsın elinde kalır. Ayrıca GMD kullandım telefon çöp değil kalitesi yok.

Hocam sizde yeni partileri goz onune alsaydiniz keske olu pixel ve usb sarj soketi sorunu giderildi ki olu pixel hep bedava degistirildi. Benim 3 arkadasimda cikti hepsi bedava degisti. Sarj soketinide bedava degistiren arkadaslarim var. Askerlik gibi bisi garanti mesut hocaminda dediği gibi herkesin anilari tecrübeleri farkli. Pembelesme htc g2 gibi twllerdede oluyo guncellemeyle duzeltildi. Belki bizimkinide duzeltirler.

• quote:

quote:

Problemlerini saymazsak o fiyata en iyi gmd kabul ediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Samsung fanboyu falan değilim HTC kullanıyorum ama GMD ve S3 ü göz önüne alınca samsung ileride mantıklı düşün telefonun ilk alındığından beri General Mobile kısmına bakıyorum herkes şikayet ediyor yok ölü pixel, şarj soketi, pembeleşme GMD alırsın elinde kalır.

Ben de HTC One kullandım , ondaki sorun hiç bir telefonda yok. Fotoğraf çekiyorum pespembe. Kasası yukarıdan açık. Değiştirdim zaten. Her telefonda ölü pixel sorunu olabilir fakat aile ve arkadaşlarımdan toplam 4 kişi gmd kullanıyor hiç bir sorun söz konusu değil. Ne ölü pixel ne şarj soketi. Dediğiniz sorunlar sadece nadiren 4 gb lık modelde bulunuyor.

Htc nadiren oluyor ama arkadaşımda 16GB modeli var daha yeni aldı 2.haftasında telefon şarj almamaya başladı servise gönderdi 50 lira verdi ve 1 ay sonra telefon geldi, yani GMD güncelleme alma konusunda falan iyidir ama kalite 0.

• quote:

Orijinalden alıntı: gmdiscoveryag

quote:

quote:

quote:

Hocam sizde yeni partileri goz onune alsaydiniz keske olu pixel ve usb sarj soketi sorunu giderildi ki olu pixel hep bedava degistirildi. Benim 3 arkadasimda cikti hepsi bedava degisti. Sarj soketinide bedava degistiren arkadaslarim var. Askerlik gibi bisi garanti mesut hocaminda dediği gibi herkesin anilari tecrübeleri farkli. Pembelesme htc g2 gibi twllerdede oluyo guncellemeyle duzeltildi. Belki bizimkinide duzeltirler.

Yeni modellerde hiç sorun yoksa gerçekten 2-3 yıllık kullabilecek düzeyde ise hemen yarın gidip alacağım.

• Tabii ki bazı problemli Modeller olabilir her cihazda olduğu gibi. Fakat gmd kullanan yakınımdakilere dayanarak söylüyorum ki 16gb modellerinin %95 i hatasız. Ayrıca G2 kullanıcısı olarak bende bir kaç gün kullandım cihazı. Hafif ve şık. Rehber çabuk açılıyor.

• Bazı fanboylar telefonu çok övdüğü gibi bazı fanboylar da telefonu çok yeriyor. Burda asıl olay fiyat olayı, hangisi bütçenize uygunsa o alınır. Tartışılması gereken konu o fiyat farkına S3 değer mi olmalı bence.
  • bu telefonu almayı düşünüyorum tavsiye edermisinz fiyat açısından bu telefonu almak istiyorum performans olarak da iyi oldugunu söylüyorlar 2013 ün en çok satan

telefonlarındanmış yani tavisye edermsiniz veya yerine tavsiye edeceginiz bi telefon var mı ?
  • Ben de 1 hafta önce almakta kararsızdım ve şimdi kullanıyorum. Harika telefon,tavsiye ederim. Tek sorun (pek sorun sayılır mı bilmem ama ) Candy ve Powercam uygulamaları kasıyor. Onun dısında hiçbir sorun yok.
  • Marshall Bruce Mathers kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için teşekkürler

en ucuz ve güvenilr nerden alabilirm tavsiye verebilrmisnz internetten alsam sorun çıkarmı yoksa mağazadan almak daha mı doğru ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameBoys61

Merhaba Arkadaşlar,
    500 TL bütçem var genel bir araştırma yaptım general mobile discovery 'nin galaxy s3 'den daha iyi olduğunu söylüyorlar daha önce general mobile kullandım dayanıklılık konusunda biraz sıkıntı yaşamıştım ama yaklaşık 4 yıl geçti. Bir çok kişi General Mobile Discovery 'yi öneriyor. 500 TL 'Ye 1 hafta kullanılmış garantili buldum alayım mı önerirmisiniz ? Bu fiyata başka önerebileceğiniz Telefon var mı ? Şuan Samsung Galaxy S (I9000) kullanmaktayım.

Merhaba arkadaşım
    GMD 4 Gb beyaz kullanıyorum. Bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Elimden sayısız telefon geçti. Nokia Samsung LG hatta Siemens bile kullandım. Hepsinde de az ya da çok sorun yaşadım. Bana göre fiyatına göre alabileceğin en iyi telefon bu.

• servsıı berbat ayrıca yıne telefonun cok degısık arızalar verdıgı gercegıde var,ılla her cıhaz arızalı demek degıl bu tabıkı,fakat gmd bu acıdan rısklı oldukca..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.