Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KİTKAT 4.4 AHİZE SORUNU YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şu kitkat 4.4 için ahize sesini nasıl düzelteceğiz yani yükselteceğiz yardımcı olacak hiç kimse yokmu telefonla konuşmak büyük bir problem oldu lütfen bilen birisi yardımcı olsun

• Merakla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah biran önce bir çözüm bulurlar
  • güncelleme gelmezse düzelmez.düzeltmeleri gereken pek çok şey var ama yapacaklarını sanmıyorum
  • Marketten indirdigim programlar iş görmüyor.Yardımcı olun lütfen.Muhabbet ortamında telefonun sesi duyulmuyor.

• Gerçekten çok kızıyorum böyle olunca. Bu aletin birinci görevi telefon görüşmesi, hiç mi biri de demiyor arkadaş insanlar bu cihazla karşısındakini nasıl duyacak az bunun sesini arttıralım. Kulağıma bastırmaktan kulağım ağrıyor nedir bu işkence anlamadım ya vurup kıracağım sonunda.
  • bugün 4.2 ye geri dönüyorum. nefret olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmengi

Gerçekten çok kızıyorum böyle olunca. Bu aletin birinci görevi telefon görüşmesi, hiç mi biri de demiyor arkadaş insanlar bu cihazla karşısındakini nasıl duyacak az bunun sesini arttıralım. Kulağıma bastırmaktan kulağım ağrıyor nedir bu işkence anlamadım ya vurup kıracağım sonunda.

Aynen bende de öyle. Sonunda dayanamadım 4.2 JB'ne döndüm. Yine de yeterli değil. Tek çare var ; başka bir telefon almak...
    Ben bakmaya başladım. Huawei G7 veya Avea in touch 4 düşünüyorum. İnşallah onların ahize sesi iyidir.

• Malesef cihazın en büyük eksikliği ve en önemli olan şey eksik olan elbet diğer eksiklikleri ve artıları var fakat bir telefonun asıl amacı olan şey nasıl böyle es gecilebiliyor anlamış değilim. iyi kötü idare eder hale gelmesi için programlar kullanıyorduk onuda calısmaz hale getirdiler artık iyice cekilmez bir hal aldı bu sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: edi_irvine

Malesef cihazın en büyük eksikliği ve en önemli olan şey eksik olan elbet diğer eksiklikleri ve artıları var fakat bir telefonun asıl amacı olan şey nasıl böyle es gecilebiliyor anlamış değilim. iyi kötü idare eder hale gelmesi için programlar kullanıyorduk onuda calısmaz hale getirdiler artık iyice cekilmez bir hal aldı bu sıkıntı.

aynen.bir defa daha bozulsa da iade etsem . konuşma sesi için nokia ve motorola ya iyi diyorlar.aslında ben android den illallah ettim.hiç bir firma düzenli güncelleme vermiyor.yazılımsal sorun varsa bok gibi ortada kalıyorsun.o yüzden bir daha kine nokia lumia alacağım.düzenli güncelleme geliyor.
  • 4.2 ye döndüm dünya varmış ne artısı var anlamadım kitkat diye bir yerlerimizi yırttık elde var sıfır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.