dead trigger 2de b sıkıntı var mı rahat oynanıyor mu,telefonu yeni sıfır almıstım dead trigger 1 oynarken 3. gün ekran kopmle gitmiş,serviste değiştirilmişti. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan_74 -- 6 Nisan 2014; 10:48:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: berkan_74
quote:
Orijinalden alıntı: karakule10
.....
dead trigger 2de b sıkıntı var mı rahat oynanıyor mu,telefonu yeni sıfır almıstım dead trigger 1 oynarken 3. gün ekran kopmle gitmiş,serviste değiştirilmişti. :)
Alıntıları Göster
telefon 2 parti mallardandı.
quote:
Orijinalden alıntı: berkan_74
quote:
.....
Bende bir sıkıntı cukarmadı rahatlıkla oynuyorum ama mobil veya Wifi acık olarak oynanıyor oyun..
quote:
Orijinalden alıntı: Loser.
asphalt 8 . fifa 14 real racing 3 six guns
hocam konuyla biraz alakasız olacak ama ben asphalt 8 i tabletimde birtürlü çalıştıramadım gerekli dosyalar indirildi diyor ve sonra oyundan atıyor nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz.
oyunu marketten mi indirdin yoksa bir siteden mi indirdin (hileli sürümünü vs.)
quote:
.....
:O bu ne hocam hafiza karti kaç gb maşallah ya bende küççük boyutlu oyunlar score dream leuge ve Modern combat var hafiza kalmadi 16 gb cihaz - hafiza kartı yok tam alacaktım millet class 10 olmali dedi çok pahallı diye class 10 hafiza karti almaktan vazgeçtim
quote:
Orijinalden alıntı: mgmeteor
quote:
.....
:O bu ne hocam hafiza karti kaç gb maşallah ya bende küççük boyutlu oyunlar score dream leuge ve Modern combat var hafiza kalmadi 16 gb cihaz - hafiza kartı yok tam alacaktım millet class 10 olmali dedi çok pahallı diye class 10 hafiza karti almaktan vazgeçtim
16 7 oyunlar götürütor
Shadowgun
Edit:der ve kacar tavsan
quote:
Orijinalden alıntı: Loser.
oyunu marketten mi indirdin yoksa bir siteden mi indirdin (hileli sürümünü vs.)
hocam generalmobilediscovery.blogspot.com dan indirdim hilesiz sürümünü ama olmadı başka site filecrop tan da indirdim gine olmadı ilkin datayı obb klasörünün içine atıyorum apk dosyasını kuruyorum sonra açıyorum bütün dosyalar indirildi yazıyor ama girmiyor.
valla bilemiycem hocam belki oyun hatalıdır .
quote:
.....
Hocm asphalt 8 i inteernetten indirdim ama calışmıyor yardımcı olurmusun
Kale savaslarini oynuyor. Çok güzel tavsiye ederim.