Şimdi Ara

*** GENERAL MOBILE DISCOVERY - SIK SORULAN SORULAR - TEKNİK REHBER - KULLANICI KULUBÜ *** (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.566
Cevap
329
Favori
3.373.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Riven_

4Gb hafıza neye yetecek?böyle tele nasıl ram bu anlamak mümkün değil.çözüm nedir millet.sdcard a kısmen aktarma oluyor ama ilk hafıza olarak görmüyor sanırım.hızda tekleme olmazmı sdcarda aktarınca.bu düşük hafıza olayının çözümünü biri yorumlasın lütfen.

Neo V kullanan biri olarak söylüyorum ki 4gb nimet nimet. Kullanıcıya 1 gb kalıyor sanırım ama 2'ye çıkarılabiliyormuş sanırım benzer çalışmalar var xda'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurdeniz1992

quote:

Orijinalden alıntı: Padrino

kullanan arkadaslara iki sorum var birincisi ben ekranisigini otomatige getirdigim zaman arada titreme gibi birseyler oluyor normal mi acaba, bir de bu mesaj ve whatsappda meaaj yazarkenntuslatin titremesinikapatamasim bi turlu

Alan arkadaşlar lütfen cevaplasın.....

1. si çoğu telefonda o titremeyi yapıyor maalesef. Sadece general mobile da değil. 2. si Ayarlar'da bölge&metin yazan bölgeden olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 20 Haziran 2013; 23:34:33 >
  • dosya yoneticisinden sd kart icindeki vcf dosyasini secip yapin ben oyle yaptim, diger turlu denedigimde almadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

4Gb hafıza neye yetecek?böyle tele nasıl ram bu anlamak mümkün değil.çözüm nedir millet.sdcard a kısmen aktarma oluyor ama ilk hafıza olarak görmüyor sanırım.hızda tekleme olmazmı sdcarda aktarınca.bu düşük hafıza olayının çözümünü biri yorumlasın lütfen.

Lutuf gosterip konuyu okursaniz sorunun cozumunu bulabilirsiniz. Hemde resimli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orodreth1 -- 20 Haziran 2013; 23:37:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: _LAZOGLAN_

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: rude.

Ankara Necatibey caddesinde telefonu sordum, sormaz olaydım.. Ya bu telefon satanlar çok cahil yada forumcak biz çok biliyoruz yada bilmiyoruz..
    Adamlar daha telefonun adını duymamışlar ki..

Necatibey çakal dolu telefon olsa da iki kere düşünün telefon almak için. Balıkçıoğlu iş hanından aksesuar alınabilir toptancılarda fiyatlar çok uygun.

Aynen çakal kaynıyor . Caddedeki bayiden inceleyebileceğim teshir varmı dedim.Adam 90 tl kapora verirseniz yarına hem getirtir hemde incelemiş olursunuz demesin mi :) sanki hemen alıcaz...İyiki internetten satiş diye bir olay varda kampanyalarla alabiliyoruz bir şekilde....

Hayatta en nefret ettiğim kişilerdir telefoncular. Yaşım 28, 10 yıldır daha dürüst ve esnaf diyebileceğim birine rastlamadım. Hepsinin kökü kurusn diyeceğim ama çocukları var ekmek yiyen. Online alışverişin gözünü seveyim evlenirken beyaz eşyayı bile internetten aldım.

hazır konusu açılmışken ben de bi anımı anlatayım. bundan bi kaç sene önce çok acil telefon ihtiyacım vardı. ben de yolumun üstü necatibeyden geçerken bi uğriyim ne var ne yok bakalım dedim. bi kaç yere felan sordum vs derken bi adam sıfır telefon sattığını söyledi. aldım telefonu inceledim felan hakkaten sıfır. biraz karıştırdım menülere girdim. aparatları, kutusu da tam olunca aldım bende. neyse eve geldim şarja taktım, bi kaç saat geçti baktım şarj ilerlemiyor hiç. neyse ertesi gün okula yetişme telaşı içinde yolumu değiştirip tekrar aynı yere gittim. bi baktım başka adamlar var tezgahta. selamün aleyküm dedim ben burdan telefon almıştım fakat şarj olmuyor dedim. böyle birbirlerine baktılar ve seni hatırlamıyoruz felan dediler. burda başka birisi vardı dedim o sattı bana hatta size benziyor dedim böyle uzun uzun aralarında söylendiler felan. kutusunu felan da aldıydım yanıma ne olur ne olmaz diye. onları da çıkarınca tamam dediler yeni şarj aleti verdiler ben de çıktım gittim. eve geldim yine aynı şarj etmiyor. bu arada telefonun iyice içlerine girince başka mail adresleri ve fotoğraflar gördüm. sonra kutusuna bakınca "color: blue" yazıyodu oysa ben siyah almıştım. anladım ki kasasını değiştirmişler. ayrıca pil de yan sanayi olduğu için çok geç şarj oluyormuş onu da sonra öğrendim. zaten 1 aya kalmadı tuş takımı da dağıldıydı.salaklık ben de tabii ki bu telefon piyasasını bilmeden neden sıfır telefon diye atlıyosam hemen. sözün özü eğer ki böyle ciddi tanıdığınız felan yoksa kazıklanmaya, enayi yerine konulmaya çok açık bi yer. bu yüzden allahtan e-alışveriş diye bi olay var da bu çakallarla muhattap olmak zorunda kalmıyoruz.

Emin olun bir tane güven veren güvenilir görünen bir sıfat ile karşılaşmadım. Bin pişman oldum gittiğime.. Niye gittim ki :) ulan discovery..

• beyler fazla belleğe ihtiyacı olmayanlar için sıcak fırsat olabilir :

http://forum.donanimhaber.com/m_76717348/tm.htm
  • Çok teşekkürler, bir soru işareti daha gitti kafamdan. Dosya yöneticisi işi çok mantıklı ve pratik olur.
  • ugurdeniz1992 U kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • Storm Worm kullanıcısına yanıt
    KISA SUREDE ALIRSN UÖARIM. BEN BAYILDIM TELE... kardesıme kısa bı sure sonra samsung note verıp discobvery gecıcem tamamen
  • Sarj %50 sabah 6 da cekmistim. Guc tasarruflu sekilde fazla oyun oynamadım fırsat olmadı gerçi ekstradan 1 saat radyo dinledim.

• quote:

Ana hafızayı kullanmana gerek yok uygulamarı direkt sd karta kurabilirsiniz. Önemli olan class10 kart kullanmanız.
  • quote:

diğer bir konuda arkadaş inceleme yapmış. telefonun hafızasını bayağı bir doldurduğunu söylüyor ve tekleme falan yok.

hatta ben sanmıyorum ki s4, htc one ve xperia z bu kadar akıcı kullanılabilsin.

inanılmaz şekilde seri çalışan bir telefon olmuş.

izleyin göreceksiniz:

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    clas 4 ile clas 10 arasında çok fark varmı ?
  • okuma35 kullanıcısına yanıt
    var
  • ya ben mi blamadim yoksa telefonda zil sesiprofilleri ayarlanmiyor mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım telefonun tek esikliği kamera kalitesi onun dışında alınabilecek en iyi telefon.Bu aralar telefon almayı düşünüyorum aklımda note 1 var ancak note1 dan bu telefondan ne kadar iyi tartışılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuma35

Şahin ile Ferrari arasındaki hız farkı neyse bunda da o mevcuttur. Hele 8 GB ve üstü hafıza için Class 10 aslında bir zorunluluk bana göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuma35

Çok fark var kartın okuma-yazma hızı ne kadar iyise uygulamarın çalışma hızı o kadar artacaktır. 8gb ya da 32gb farketmez. Uygulama ve oyunları açarken sistem dosyaları ne kadar hızlı ram belleğe alırsa o kadar iyidir. Bu saaten sonr class10 altında kart almayınız, fiyatlar çok uygun zaten.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    bugun bit pazarında inceleme yaptım class 10 65 tl iken class 4 40-45 civarı satıyorlardı iyiki almamışım
  • ugurdeniz1992 U kullanıcısına yanıt
    olsun bee şahinin adı yeter
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.