arkadasım dosyayı nasıl kaydediyorsun.. bırde ben takvimden hatırlatmalara not vb yazıp ayarladıgımda sadece mıd3 calıyor bu calma sesini ayarlayamıyorum ve bu ses afedersiniz ökuz bogurmesi gibi olur olmadık yerde calıyor.. nasıl degiştirebiliriz... birde aldığımda sarz yeni dolduruldugunda yarım saat sonra gosterge 2 ye iniyordu ve tam bitik gösterdığınde bile 2 gun kullanıyordum.. versiyon yuklettim sorun cozuldu..
syn dembay versiyon yuklettim diyosun.ne yüklettin?internetten bende yükleyebilir miyim?açık yazabilirsen çok memnun olurum.teşekkürler.
kendi servisinde yaptılar.... ayrıca ben alarm sesinden bahsetmiyorum.. benim dediğim takvimden hatırlatma yanı ajandayıayarladığımda hatırlatma sesi mıdı3 ve bunu degiştiremiyorum...
peki bu sorumun cevabı var mı??? olur olmadık yerde bogurup duruyor...
GM DST 12 şu ana kadar kullandığım moddeler arasında en kötüsü diyebilirim. Daha aldğımın 3 . günü ''geçersiz sim kart'' ''sim kartı takın'' şeklinde uyarılar belirmeye başladı ekranında. İki sim kartı yer değiştirdim ancak sonuç gene hüsran. Bunun yanında telefonla konuşunca karşı taraftan boğuk ve anlaşılmaz şekilde sesimin geldiği söylendi Nokia larda hiç böyle bir problem yaşamamıştım. Mesaj yazarkende eğer hızlı yazıyorsanız harfler sizin epey arkanızdan geliyor ekranda siz ne yazdığınız anlamadığınızdan genelde mesajlarıda yazarken sorun yaşıyorsunuz. Menü kolay ama kullanışlı değil örneğin telefon sim1 sim 2 giBi rehber hafıza seçenekleri var siz sim 1hafızasını seçsenizde gene tüm hafızaları ekranda gösteriyor.Müzik dinlemek kulaklıkla çok zor çünkü ses çıkmıyor. Tuş takımı biraz daktilomsu sesler çıkarıyor. Mezcut zil sesleri tam bir başağrısı. Bide ara sıra böğürme sesi çıkartıyor ki üstüne tuz biber olur. Teknosaya aldığım ürünü geri teslim ettim %15 20 tl gibi zararım oldu ama değer bu telefon insanın piskolojini bozar. Eğer çift sim kart kullanayım diyorsanız bunu sakın tercih etmeyin ben yandım siz yanmayın. Burdaki toumlarada aldırmayın gidin telefonu inceleyin neden bu kadar acımasız olduğumu anlarsınız.
quote:
Orjinalden alıntı: ertekinbaris
GM DST 12 şu ana kadar kullandığım moddeler arasında en kötüsü diyebilirim. Daha aldğımın 3 . günü ''geçersiz sim kart'' ''sim kartı takın'' şeklinde uyarılar belirmeye başladı ekranında. İki sim kartı yer değiştirdim ancak sonuç gene hüsran. Bunun yanında telefonla konuşunca karşı taraftan boğuk ve anlaşılmaz şekilde sesimin geldiği söylendi Nokia larda hiç böyle bir problem yaşamamıştım. Mesaj yazarkende eğer hızlı yazıyorsanız harfler sizin epey arkanızdan geliyor ekranda siz ne yazdığınız anlamadığınızdan genelde mesajlarıda yazarken sorun yaşıyorsunuz. Menü kolay ama kullanışlı değil örneğin telefon sim1 sim 2 giBi rehber hafıza seçenekleri var siz sim 1hafızasını seçsenizde gene tüm hafızaları ekranda gösteriyor.Müzik dinlemek kulaklıkla çok zor çünkü ses çıkmıyor. Tuş takımı biraz daktilomsu sesler çıkarıyor. Mezcut zil sesleri tam bir başağrısı. Bide ara sıra böğürme sesi çıkartıyor ki üstüne tuz biber olur. Teknosaya aldığım ürünü geri teslim ettim %15 20 tl gibi zararım oldu ama değer bu telefon insanın piskolojini bozar. Eğer çift sim kart kullanayım diyorsanız bunu sakın tercih etmeyin ben yandım siz yanmayın. Burdaki toumlarada aldırmayın gidin telefonu inceleyin neden bu kadar acımasız olduğumu anlarsınız.
çok değerli ertekin kardeşim,dediklerinde çok haklısın,ama birkaç noktayı da belirteyim; birincisi ve en önemlisi herkes kendi işini yapacak,örneğin nokia cep telefonu yapacak,uydu alıcı değil, samsung lcdtv yapacak cep telefonu değil,general mobile elektrikle ilgili diğer işlerde hangisinde usta ise onu yapacak,philips ses müzik sistemi,sony video kamera,canon,nikon fotoğraf makinesi yapacak!!!!dünyada değil,uzayda bile cep telefonunu en iyi yapan NOKİA'dır!!!!!bitttiii!!başka lafa gerek yok!!! amaaaa, nokia çift hatlı yapmıyor, ve çift hatlı olupta 122.55 tl'ye aldığın bir ürün sanırım bu kadar olur!çok para vermedim ki çok birşey umut edeyim.ben bu ürünün kesinlikle 2 yıl dayanacağına inanmıyorum.ama idare ediyor işte!bu yüzden bu paraya uygun dedim.....ama nokia'nın üzerine cep telefonu,kanarya'nın üzüreine kuş tanımam dermişim!
Dostum çok çok haklısın aslında benim hatam oldu birazda ucuz etin yahnisi çok şey beklememek lazımdı. Şimdi en ucuz nokia lardan iki adet alıp koli bandıyla bantlıyorum öğle kullanmayı düşünüyorum bu ürünün fotolarınıda nokia ya yollayıp insafa gelmelerini bekliycem çift sim kartlı telefon yapana kadar. sağlıcakla...
bugun teknosa dan elemanım ıcın bır tane aldım 103 tl ye dusmus..?su an bende saj ettım walla bızım iş ıcın super cok kızarsan fırlat sesı iii sadece bır hatla konusurken obur hattan arayınca kapalı dıyor..oda bınde bır olurr zaten aynı anda 2 telefonun calması zaten okadar yogun bır adamsan samsungun 800 tl lık makınasını alırsın paramızın hakkı budur onemlı olan ıkı hattında acık olsun saygılar.....
Arkadaşlar bu telefonu alalı yaklaşık 15 gün oldu, genel olarak memnunum fakat 2 problemim var, bu konuda sizlerden yardım isteyeceğim; 1. Telefonu USB girişinden bilgisayarıma taktığımda USB Bellek tanınmadı diye bir uyarı veriyor ve telefonu bilgisayara gösteremiyorum. İşyerindeki bilgisayarda da denedim yine aynı uyarıyı verdi. Bununla ilgili olarak bilgisayara yardımcı bir yazılım yüklemek mi gerekiyor? 2. SIM1 veya SIM2'den bir numara silmeye çalıştığımda şifre soruyor. Ben herhangi şifre kullanmadım veya bu telefona tanımlamadım. Bu standart bir şifre midir?
arkadaşlar merhaba, bluetooth kulaklık ile kullanan var mı bu telefonu? tek kulaklık ile 2 hat çalışıyor mu? yani 1. hatla kulaklık üzerinden görüşme yaptıktan sonra, 2. hatlada aynı bluetooth kulaklık ile görüşme yaptırıyor mu?
telefon çalarken sessize nasıl alınıyor bu dst12 bilen var mı?
önceden anlattım tekrar anlatayım; önce sessiz bir ortamda ses kaydı yapınız.ve bu sesi ("sessizlik" diye kaydet) zil sesi olarak ata!ama her iki hat cevaplama modunada bu sesi "müzik" seslerinden zil sesi olarak ata!ve profillerden birini bu zil sesi ile "sessiz" profil olarak değiştir.ya telefon zil sesini "sadece zil" olarak kaydet! iyi ve sesiz ortamlar :-)
şifre standart "1122"
DST 500 Çıktı. bugün aldım. harika bir telefon. tavsiye ederim. ayrıntılar için önceki yazılarımı okuyabilirsiniz. 279 TL
bende dun dst 12 aldım teknosada 103 tl ye ne bılım bu fıyata cıft hatlı telefon yok gıbı urunden ne bekledıgınıza baglı alırken ben sadece ıkı telefon tasımamak ıcın aldım bır gunluk ızlenımlerıme dayanarak urun gayet kullnıslı ve hafıf cok ıyı ses tonu var radyoda gayet yeterlı...
almışken general mobile alın arkadaşlar sakın çin malları almayın sağlığınızla oynamayın.
10 numara telefon valla bu fıyata gore nokıa erıcsson yıllardır mılletı ıyı kazıkladılar boş boş telefonları satıp param olsa kayar kapagını alırdım ama hıc gerek yokmus bence alınabılıtesı cok yuksek bır cıhaz...
Genel olarak cihaz güzel, standart NOKIA'da olan özellikler, hatta daha fazlası (alarm vs) var.
İki kart da aktif takılıyken, ekranda sadece birinin ismi var. Bu neden böyle? Bilen var mı?
ben de bugün aldım cihazı. şarj etme için taktım ama iki üç saat geçti hala üzerinde şarj edildiğine dair bir işaret yok.:( bi de açık denedim onda da pil işareti hiç hareket etmiyor nedeni ne olabilir geri mi vereyim yoksa arızalı mıdır?? acil cevap verin nolur delircem :S
başka kalblo ile dene kutusundan çıkan şarj kablosu çabuk kopuo
değiştirdim cihazı bozukmuş heralde şimdi şarj oluyo.. bi sorun daha olursa artık alırım heralde başka bi kablo saol:)
ben g333 kullanıyordum durmadan şarj aleti takıldı cıkarıldı hatasıveriyordu
şarj aleti bozuldu.buna uygun bulamıyorum.nasıl bulabilirim acaba ?
telefonda mesaj yazmak işkence.konuşma sırasında da sesin boğuk, az gittiğini söylüyorlar.ve detelefon çok yavaş.bunlar eksi yönleri.
artı olarak da müzik dinlemek isteyenler için çok iyi ses veriyor.ee tabi fiyatı da çok uygun.