Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
301.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 37memo

quote:

Orijinalden alıntı: muyguc

quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Tablete 2 Kullanıcı Açıp Güvenlik Bölümünden Mdm Sonlandırın Ve Dnset Kurun

Sen bunu denedin mi yoksa birfikir mi? Ben denedigimde yine mebin cihaz yonetim paneli gelio bu programi onceden sonlandirdigimda ise siyah ekran gelio yani ikinci kullanici acamadim acilsada cihaz ozgur kalmayacakgibi ya da ben yapamadim

Aynen yeni kullanıcı açınca tekrar şifre vs istiyor siz onları girdiniz mi?

Neden Bizim Buradakilerde İstemiyorda Sizin Orda İstiyor Anlamadım Eğer Tek Sorun Şifreyse Girin Gitsin

• Vpn Unlimited Ne İşe Yarıyor?

Ayrıca Bende Şuan Dnset Uygulaması Var Uygulama Sayesinde Resimler Gözüküyor Ve Şu Ana Kadar Hiç bir uygulama Yüklenmemezlik Yapmadı
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Bizim okuldaki bir kişi bile twitteri yükleyemedi eğer yüklerseniz bi SS atın
    VPN unlimited twittere fln girmeye veya internette rahat gezinmeye yarıyo bana dnset inmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightHunterTR -- 4 Nisan 2014; 21:18:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Bizim İnternet Kablolu Kablosuz Modem Siparişi Verdim Rahatca İnternete Gezinemiyordum İnternet Yoktu Modem Gelince Araştırıcam
  • Sizin de tablete yuklediginiz facebook twitter dnset gibi programlar belli bir sure sonunda kendiliginden silinio mu?? Yuklemeye calisildiginda yuklenir yuklenmez tekrar silinio ama bakiorm bazende yukluyor 3 gun sonra yine silinio bulut teknolojisi ile uzaktan mudahale ediolar sanki.... Bir de bu tableti rootlayabilen var mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yüklü kardes.
     General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme]

• tasdemir01 T kullanıcısına yanıt
    Ne zamandan beri yüklü kardeş bende ilk aldığımda tableti yükledim sonraki gün silinmişti
  • Arkadaslar burda herkes mebin dagittigi general mobile etab4 ten vahsediolar degil mi? Yoksa siz kendiniz paranizla bir tablet aldiysaniz bilemem ama ben ve cevremdeki herkes ayni sorunlari yasarken bazi arkadaslar hic bir sorun yok diolar bir de internete baglamadan kullanan arkadaslar varsa internete baglasinlar sonucta internet olmadan bir tableti kullanmanin anlami yok

• muyguc M kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim sana katılıyorum çevremde aynı sorunları yaşayan 50-60 kişi var.Bazılarnda bu sorunlar nasıl yaşanmıyo bizde ne farlar var anlayamadım.
  • Bugün yükledim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hmm eğer yarına kadar silinmesse bizim tabletlerde bi gariplik var demektir.Hiç açtınız mı ?
  • Sanirim bu tableti rootlamadan sonuc beklemek dogru degil ya rootlanacak ya da her defasinda vpn programi aticaz benim aklima baska cozum gelmio

• quote:

Orijinalden alıntı: muyguc

Sanirim bu tableti rootlamadan sonuc beklemek dogru degil ya rootlanacak ya da her defasinda vpn programi aticaz benim aklima baska cozum gelmio

Rootlamasına rootlarız ama sonuçta bu tabletler eğitim için verildi.Seneye eninde sonunda etkin kullanacağız.Benim canımı sıkan şey google playden yükledimğim uygulamaların kurulmaması
  • açtım.
    Birde sizden bir şey rica edebilir miyim
    puffin web browseri indirip yükleyebilir misiniz?
  • geçen gün dnset uygulamasını yüklemiştim google playden yüklediğim anda uyguluma kaldırıldı dedi.2 saat sonra ana menüye bi giriyim dedim (arka plan siyah olan yer yani tüm uygulamaların bulunduğu yer)bi baktım dnset orada duruyor ve tıkladığım zamanda girdi ve aktif bir şekilde kullanıyıorum.aynı olay twitter ve wifi ftp ile de oldu belki sikzdede oyle bi olay olabilir bi bakın isterseniz.
  • Benim canimi sikan seyde madem bu tabletle sadece biseyler okuyacaktik neden meb bu kadar masraf yapti??? Bu kadar ozellige sahipken sadece yazilar okumaktan oteye gecemeyen asiri kisitlanmis halde sunulmasi dogru degil.. Donanim olarak islemcisi olsun rami olsun hafizasi olsun ekrani dokunmatigi vs gercekten iyi ama kisitlamalarla yasaklarla bi ise yaramayan hale donusmus.. Keske ucuzundan biseyler yapilsaydi hic degilse masraf olmazdi

• büyük ihtimal yükleyecektir.çünkü size anlattığım olay olacaktır.
  • Puffin yukledim simdilik calisio bakalim ne zman silincej artik o sekilde bakiorm olaya

• quote:

Orijinalden alıntı: tasdemir01

büyük ihtimal yükleyecektir.çünkü size anlattığım olay olacaktır.

Mesela şuan yükledim twitteri ana menüye android ikonlu twitter geldi.bastığımda ise uygulama yüklü değil diyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.