Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE FATİH SERVİSİ AÇILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • general mobile fatih yetkili servisi olarak merak ettiğiniz tüm sorulara cevab verebilirim ayrıca diğer markalarada hizmet vermekteyiz bilgi alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liva admin -- 22 Ocak 2015; 18:58:07 >

• Telpa ya mi bagli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Telpa ya mi bagli?

http://www.telpa.com/Servis bölümünden kontrol edilebilir firmamız liva gsm teknik servis

tabiki telpaya bağlıyız
  • teknik servis derken cihaz tamirini siz mi yapıyorsunuz? yoksa Profilo AVM'deki Telpa Merkez Servis'e mi gönderiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: liva admin

general mobile fatih yetkili servisi olarak merak ettiğiniz tüm sorulara cevab verebilirim ayrıca diğer markalarada hizmet vermekteyiz bilgi alabilirsiniz

02122104045 nolu telden de bilgi alabilirsiniz

Elite'ye gelecek güncelleme ilgili bir bilginiz var mı? Tarih olsun, ya da değiştirilen şeyler olsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: muxo

teknik servis derken cihaz tamirini siz mi yapıyorsunuz? yoksa Profilo AVM'deki Telpa Merkez Servis'e mi gönderiyorsunuz?

Garanti disi onarimlarda bakiyoruz garantili olanlar telpaya gidiyor birgun serviste islemi yapilip tekrar geliyor garanti disi bir durumda degilse cihaz vakitte varsa 1 saatte telpa mecidiyekoyde cihazi teslim ediyor onun haricinde vakti olmayanlar yada garanti disi durumdaysa cihaz direk bize teslim edilebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: talhagul

quote:

Orijinalden alıntı: liva admin

general mobile fatih yetkili servisi olarak merak ettiğiniz tüm sorulara cevab verebilirim ayrıca diğer markalarada hizmet vermekteyiz bilgi alabilirsiniz

02122104045 nolu telden de bilgi alabilirsiniz

Elite'ye gelecek güncelleme ilgili bir bilginiz var mı? Tarih olsun, ya da değiştirilen şeyler olsun?

Maalesef henuz bize bildirilen bir durum yok bu konuda egerki bilgi gelirse paylasiyor olacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çökmüş General Mobile E-tab4
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • liva admin L kullanıcısına yanıt
    telefonun kamerasından netlerken kıtırt kıtırt diye ses geliyor,bu bir arıza mı
  • Netlestirme esnasinda ses cikarir evet o da klasik bir sestir farkli bir gm cihazini daha deneyin varsa imkaniniz sesi duymadigim icin net bir yorum yapamam cunku

• Merhabalar general mobile discovery 16 gb kullaniyorum sarj soketim bozuldu sarj almiyo alsa bile saga sola kiriyorum sarji oyle ve cok uzun surede oluyor. Acaba bunu garanti karsiliyormu cunku internette karsilamadigina dair birsuru yazi okudum lutfen bilgilendirirmisiniz ona gore getiricem telefonumu

• bcelik78 B kullanıcısına yanıt
    2 aydır fatih bölge servisiyiz şuana kadar şaj soketinden müşterilerimize ücret çıkmada tabı darbe sıvı kullanıcı kaynaklı kırılma olup olmadıgını cıhaza bakmadan bılgı vermek yanlıs olur sonucu bizimlede burdan paylaşırsanız sevinirim
  • Merhabalar ben 02.04.2016 tarihinde 16:19 sularında bir tablet getirdim (markası,General Mobile Discovery Tab8 3G) Tablet şarj almıyordu ne zaman yapacaksınız 10 iş gününü geçtiğinde aynı özellikte tablet mi vereceksiniz? Ha bu arada garanti dahili ücret vericekmiyim?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rk34mert -- 7 Nisan 2016; 17:45:54 >

• liva admin L kullanıcısına yanıt
    sizde bir gibi teknik servis merkezi görünüyorsunuz fakat eskiden garanti dahili garanti harici diye ayırıyorlardı. 4 ay önceye kadar bizde sadece garanti harici servistik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.