Şimdi Ara

General Mobile GM 5 Plus | Aksesuar-Uygulama-Oyun Tavsiyeleri [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
29
Favori
42.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~~ALİ~~KAPTAN~~ kullanıcısına yanıt
    "Çözüm"ü yok bildiğim kadarı ile farklı ROM filan atmadıkça...
  • GM5 plus için internetten satın alabileceğimiz ekrani tam kaplayan, kenarlarda boşluk kalmayan cam ekran koruyucu tavsiyesi varmı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki tane program var şiddetle tavsiye ederim.Verildiyse kusura bakmayın

Birincisi : World Around me

ikincisi : Ceyd-a yardımcı asistan programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Guapo

Arkadaşlar iki tane program var şiddetle tavsiye ederim.Verildiyse kusura bakmayın

Birincisi : World Around me

ikincisi : Ceyd-a yardımcı asistan programı

World Around me HARİKA BİR PROĞRAMMIŞ TEŞEKKÜR EDERİM
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    "World Around Me" uygulamasanı ben de çok beğendim. Teşekkür ederim.
  • Bu world around me Türkiye de düzgün çalışıyor mu gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsic

Bu world around me Türkiye de düzgün çalışıyor mu gerçekten?

Elbette..Hem de tahminimden çok daha iyi çalışıyor.Örnek olarak bakkalları bile gösteriyor desem yeterlidir herhalde : )
  • El Guapo kullanıcısına yanıt
    Hımm, o zmn ben de bir deneyim bakalım. Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsic

Hımm, o zmn ben de bir deneyim bakalım. Sağolun.

Rica ederim ne demek.
  • tahtakaleye nano ekran koruyucular gelmiş.. isteyene temin edilebilir..

diğer ekran koruyucular gibi kenarlarda hava boşluğu oluşmuyor, çok ince yapısı olduğu için varlığı belli bile olmuyor
    fullbody olan naylon koruyucular gibi değil, kenarlarda boşluk kalıyor ama ekranda koruyucu olduğu belli bile olmuyor..

https://forum.donanimhaber.com/m_121071362/tm.htm
  • strat41 S kullanıcısına yanıt
    Fullscreen ekran koruyucunun fotoğrafını atma şansınız var mı uyguladıktan sonra ? Telefona bir koruyucu alıcam internetten fakat flaş ve kamerayı kapatsın istemiyorum bir tavsiye verebilir misiniz ?
  • Zoreaksesuarda 40 liraya nanoglass kırılmaz var gözüküyor ama insanlar yok daha çıkmadı diyor bilgisi olan var mıdır ?

• Bugün bir turkcell bayisinden ekran koruyucu jelatin taktırdım yanları gene çıkıyor yokmu full screen ekran koruyucu :/

birde aldığım kırmızı siyah kılıf ta kırmızı tarafı çıktı :(
  • bu sayfanın biraz üstünde benim mesajım var ama dikkatinizi çekmedi sanırsam:
    zore nano glass
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120562635
  • merhaba bende araniza katildim bundan alan var mi? fotograf atabilir mi baska kap ve jelatin oneriside alabilirim

http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/general-mobile-gm5-plus-kilif-lazer-boyali-tam-koruma-cam-P114506537?cid=604001&gclid=CKXl4dD4888CFQIL0wod54MOzQ&gclsrc=aw.ds

• full ekranı kaplayan daha ucuz ve dayanıklı ekran jelatini biliyor musunuz ?
  • nougat güncellemesinden sonra Smart TV'lere ekran paylaşmak için program bulan oldu mu acaba?
    (Video ve resimi iMediaShare veya AllConnect'den biri ile tv'ye göre paylaşabiliyorum ama ekran paylaşımını bulamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsic -- 2 Kasım 2016; 17:42:56 >
  • yokmu yeni aksesuartavsiye vs :)
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    yok gibi gibi :(
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.