Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE GM 5 PLUS MAVİ EKRAN VERDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
13.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN GM 5 PLUS KULLANIYORUM VE TELEFONU ŞARJDAN ÇIKARDIM GEZİNİRKEN TELEFON DONDU SONRA 1 SANİYELİĞİNE GERİ GELDİ SONRA TEKRAR DONDU VE MAVİ BİR EKRAN GELDİ. 1 DAKİKADAN AZ BİR SÜREDEN SONRA TELEFON KAPANDI VE AÇILMADI BİLENLER LÜTFEN YARDIM ETSİN

• Yapay Zekanın Yanıtı

GENERAL MOBİLE GM 5 PLUS: Mavi Ekran Sorunu

GENERAL MOBİLE GM 5 Plus akıllı telefon kullanıcıları, cihazlarının "mavi ekran" hatası verdiğini bildirmiştir. Bu sorun, genellikle Android işletim sistemiyle çalışan cihazlarda ortaya çıkar.

Mavi Ekran Hatasının Nedenleri:

Mavi ekran hatası, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Yaygın nedenler şunlardır:

• Donanım Arızası: Bozuk anakart veya ekran, mavi ekran hatalarına neden olabilir.
    • Yazılım Hataları: Android işletim sistemi güncellemelerindeki hatalar veya bozuk uygulamalar mavi ekran sorununa yol açabilir.
    • Pil Sorunları: Düşük pil veya hasarlı pil, cihazın kapanmasına ve mavi ekran hatasına neden olabilir.
    • Virüs veya Kötü Amaçlı Yazılımlar: Cihazınıza bulaşan kötü amaçlı yazılımlar, mavi ekran hatalarına neden olabilir.

Sorunu Giderme Adımları:

Mavi ekran hatasını gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Cihazını Yeniden Başlat: Cihazını kapatıp yeniden başlatmak, geçici yazılım sorunlarını giderebilir.
    • Uygulamaları Güncelle: Uygulamalarını Google Play Store'dan güncellemek, mavi ekran hatalarına neden olabilecek hataları giderebilir.
    • Güvenli Modda Başlat: Güvenli modda başlatmak, üçüncü taraf uygulamaların neden olduğu mavi ekran hatalarını teşhis etmeye yardımcı olabilir.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırla: Diğer tüm seçenekler başarısız olursa, cihazını fabrika ayarlarına sıfırlamak, mavi ekran hatasını çözebilir. Ancak, bu işlem tüm verilerini sileceğinden dikkatli olmalısın.

Donanım Arızası Şüphesi:

Cihazını yeniden başlatmak, uygulamaları güncellemek ve fabrika ayarlarına sıfırlamak sorunu çözmezse, donanım arızası olabilir. Bu durumda, cihazını yetkili bir servis merkezine götürmelisin.

Önemli Not: Mavi ekran hatası tekrarlanırsa veya cihazına zarar verirse, derhal kalifiye bir teknisyenden yardım almalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok çok benzer bir sorun bende de var malesef, vaktim olduğunda ana konuya detaylıca yazacağım. Unutmazsam haberdar ederim sizi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMMC okuma hatası gibi geldi
  • Benim GM 5 Plus da telefon kapalıyken sarj oluyordu. 20 dk sonra ekranda pil doluyor işareti kayboldu. Şimdi telefon açılmıyor. Reset de atılmıyor. Sıfır güç var. EMMC hatası ne oluyor?

http://hakaniletisim.net/showthread.php?tid=152

Burada böyle bir şey denmiş ama o entegre 380 derecede nasıl ısıtılır ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekarburak B kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,
    Bu çözüme denk gelmiştim fakat denemeye cesaret edemedim. Nasıl ısıtıldığına gelecek olursak
    bu resimdeki aletle ısıtmak mümkün. Bu yöntemde risk var mıdır bilmem ama olabilecek her şeyi göze alırsanız herhangi bir telefon tamircisinde bu yöntemi uygulattırabilirsiniz, mutlaka bu alete sahiptirler. Eğer başarırsanız lütfen bizimle de paylaşın benim alet hala yatıyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: afach

Hocam selamlar,
    Bu çözüme denk gelmiştim fakat denemeye cesaret edemedim. Nasıl ısıtıldığına gelecek olursak
    bu resimdeki aletle ısıtmak mümkün. Bu yöntemde risk var mıdır bilmem ama olabilecek her şeyi göze alırsanız herhangi bir telefon tamircisinde bu yöntemi uygulattırabilirsiniz, mutlaka bu alete sahiptirler. Eğer başarırsanız lütfen bizimle de paylaşın benim alet hala yatıyor:)

Teşekkürler. Şarj soketini değiştirince sorun düzeldi telefon şarj olmaya başladı. Soket bozukmuş. Ama aldığım soket de bozuldu. Yine temassızlık var. Anlamadım nasıl iş.

• Hala bu sorun ile karşılaşan varsa bu likteki adımları deneyebilir
    www.coolmuster.com
    3 Ways to Fix Android Blue Screen of Death
    https://www.coolmuster.com/android/fix-android-blue-screen-of-death.html

Benim için boot ekranını açıp kapadıktan sonra telefon açıldı.(Herhangi bir android telefonda mavi ekran hatasında bu yönteme başvurabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deyja -- 12 Mayıs 2019; 2:36:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.