Şimdi Ara

General Mobile GM 6 resmi olarak tanıtıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
7.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmediginiz husus ise şu android one programi kapsamında üreticilere sunulan opsiyonlar seçilmekte. Android one programından Snap835 degil, snap650 chipsetini görürseniz sevinin.

Android one programının amacı giriş seviyesindeki telefonların güncelleme konusunda sıkıntı cekmemesidir.

Üst seviye cihaz icin google den tercih edebileceginiz cihaz android one programı kapsamındaki cihazlar degil. Tamamiyle yanlış konudasin.

Gm istese bile google istemedikce android one programindan giriş seviye telefonlar gelmeye devam edecek.

İlk önce araştır derim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail_er kullanıcısına yanıt
    Hocam modem serisinin sizin dediginiz şekilde etkisi yok. İnternet hızını modemin serisi belirlemiyor.

Cat 4 olunca 10-15 aldıgın yerden cat 6 olunca 20-25 alır demek çok çok yanlış olmuş.

Modem serisinin amacı belli hızların sınırlanırı belirlemek ve bi segmantasyon oluşturmaktır.

Cat 4 modem ile 15 mbps alınan yerden durduk yere aynı paket aynı oparatör sekildiginde cat 6 modem kullanılinca 25mbps cıkması gibi bir şey söz konusu bile degil.

Cat4 modem 150mbps indirme hızında sınırı vardır. 50mbps yükleme başkada bisey sunmaz. Cat6 modemin tek artısı şu 300mbps indirme hızlara ulaşabılir diyor.

Tekrar söylüyorum modemin internet hızına etkisi yoktur.

Senin dedigin gibi olsaydi. Evdeki kullandigimiz modemlerdede ayni sey olurdu. Benim şuan modemim 150Mbps e kadar indirme sunuyor. Ama benim aldigim net 16Mbps. Ben 300mbps indirme hzı olan modemi katsam internet hızım 30 olurdu

Kendinizi kandırmayın hocam internet hızları oparatör ve baz istasyonu yogunluguna göre degişir. Cat modem serisi ile alakalı degildir.

• bu güncelleme olayınıda fazla abartmayın aga.hatta tersi bazı cihazları güncelleyerek bilerek çöp haline getriyorlarmış.onunçün çalışıyorsa dokunma prensibini uygulayacan aga

bu tür malzeme kalitesi düşük cihazlardan da uzak durmakta fayda var.tanınmış ve ne olduğu belli markaların kaliteli malzemeden üreten cihazlarına bakmakta fayda var . misal:

http://www.hepsiburada.com/huawei-gt3-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000002NWZK
  • Ee bende onu diyorum madem üst seviye cikarmayacak bıraksında Google'un çıkardıkları gelsin buraya

• Şu özelliklere bakacak olursam benim GM 4G gayette yeterli. Oyun oynamıyorum. Face twitter kullanmıyorum. 3. yılına girdim. Halen şarjı 2 gün dayanıyor. Maşallah diyim telefonuma :D Batarya 4 Ah ekran FullHD olmalıydı bu telefonda. Parmak okuyucu olmasa da olur sonuçta devlet tahvili taşımıyoruz telefonda :) SD kart taşıyorsakta zaten telefonu söküp kartı çıkartarak içindeki bilgileri alabiliyorlar. Kartı şifrele diyorsanızda Parmak izi okuyucu olmadan da yapılabiliyordu bu zaten.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Senin demenle olsaydı bu işler, olurdu hocam zaten kasmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ertuğrulgazi46

Hocam modem serisinin sizin dediginiz şekilde etkisi yok. İnternet hızını modemin serisi belirlemiyor.

Cat 4 olunca 10-15 aldıgın yerden cat 6 olunca 20-25 alır demek çok çok yanlış olmuş.

Modem serisinin amacı belli hızların sınırlanırı belirlemek ve bi segmantasyon oluşturmaktır.

Cat 4 modem ile 15 mbps alınan yerden durduk yere aynı paket aynı oparatör sekildiginde cat 6 modem kullanılinca 25mbps cıkması gibi bir şey söz konusu bile degil.

Cat4 modem 150mbps indirme hızında sınırı vardır. 50mbps yükleme başkada bisey sunmaz. Cat6 modemin tek artısı şu 300mbps indirme hızlara ulaşabılir diyor.

Tekrar söylüyorum modemin internet hızına etkisi yoktur.

Senin dedigin gibi olsaydi. Evdeki kullandigimiz modemlerdede ayni sey olurdu. Benim şuan modemim 150Mbps e kadar indirme sunuyor. Ama benim aldigim net 16Mbps. Ben 300mbps indirme hzı olan modemi katsam internet hızım 30 olurdu

Kendinizi kandırmayın hocam internet hızları oparatör ve baz istasyonu yogunluguna göre degişir. Cat modem serisi ile alakalı degildir.

Hocam kendimi kandırmıyorum bunlar benim bizzat denediğim tecrübe ettiğim şeyler hatta 4G ilk geldiği zaman denemeler yapmıştık. Aynı ortamda arkadaşın iPhone 6s benim Sony Xperia M4 aqua ile turkcellle yaptığımız testlerde hep yaklaşık 2 kat fark vardı.

Evdeki internet kabloyla aktarılan internet hocam cep telefonlarındaki gibi değil.

Farkındaysanız hep katlanarak gider modem hızları akıllı telefonlarda

Mesela 3G download hızları 21.1 mbps 42.2 mbps 63.3 mbps şeklindedir. Yani aslında bu hızlar tek taşıyıcılı çift taşıyıcılı ve üç taşıyıcılı modem internet hızlarıdır.

Hatta Turkcell dünyada tek 3 taşıyıcılı yani 63.3 mbps hıza ulaşabilen Turkcell t50 turboyu tanıtmıştı. Çünkü Turkcell bu 3 taşıyıcılı 3gyi destekliyordu. 4gde de aynı mantık geçerli isterseniz deneyin

Bakın ne diyorum çok basit aynı ortam aynı operatör farklı kategorideki modemler ile deneme yapın. Biri Cat 4 diğeri Cat 6 olsun. Test edin görün biri diğerinin yaklaşık 2 katı çıkacaktır.

He tabi ki bu 3 aşağı 5 yukarı böyle olur çünkü biri qualcomm modem kullanır diğeri farklı kullanır anten yerleşim şekli ve kalitesi değişiklik gösterir biri bantlardan birini desteklemiyordur vs bundan dolayı değişir ama farkı görürsünüz deneyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 1 Mart 2017; 16:12:53 >

• Tanıtım videoları ve fotoğraflarındaki gibi içteki siyah çerçevesi gerçekten incecik!!!

General Mobile GM 6 resmi olarak tanıtıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

bu güncelleme olayınıda fazla abartmayın aga.hatta tersi bazı cihazları güncelleyerek bilerek çöp haline getriyorlarmış.onunçün çalışıyorsa dokunma prensibini uygulayacan aga

bu tür malzeme kalitesi düşük cihazlardan da uzak durmakta fayda var.tanınmış ve ne olduğu belli markaların kaliteli malzemeden üreten cihazlarına bakmakta fayda var . misal:

http://www.hepsiburada.com/huawei-gt3-huawei-turkiye-garantili-p-HBV000002NWZK

Sen hiç GM 4G ya da GM 5 kullanmamışsın belli. Biraderde GM 4G var aldigindan beri 2 yıldır sürekli güncel ve hep aşırı stabil. Açık söyleyeyim çok yüksek donanımlı Android cihazlarda o kadar seri olanı görmedim. Halbuki GM 4G sd410 2 GB ram cihaz.

Arıza durumunda internetten form dolduruyorsun gönderiyorsun 2 gün içerisinde geri geliyor telefon. Malzeme kalitesi düşük falan da değil.

• resme ilk bakışta aklıma meizu mx5 geldi taklitçi GM

General Mobile GM 6 resmi olarak tanıtıldı
  • Yil olmus 2017 hala micro usb koymuşlar.

• Guaire kullanıcısına yanıt
    Sağol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tasarım ve teknik kadro ile gerçekten iyi bir cihaz olmadığı görüşündeyim. GM5 Plus kat kat daha iyidir.

• mail_er kullanıcısına yanıt
    Ben sizi ikna edemem hocam internet hızları modem serisi ile alakalı degildir. Oparatör ve o bulundugunuz ortamdaki baz istasyonu yoğunluğu ile alakalıdır. Olay bu kadar basit. Gm 6 cat modem ile mi geldi. Evet . almayacaksınız demi. evet. O zaman alacak insanlara karışmayalım isteyen istedigini alır kullanır bize size ne ki bundan. İsterse modem cat 3 olsun. Begenen kisi icin önemsizdir bu.

İyi forumlar

• Çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Çöp

aynen.
    ama bundan sonra muhtemelen 6 plus gelecek.
    bunu önden kakalamak için yaptılar
    bence.
  • Kötü işlemci seçimi, kalın kasa, ekranın altındaki ve üstündeki çerçeve fazlalığı ve böyle devam ediyor beğenmediğim şeyler. Bu telefon olmamış. 750 TL veya daha ucuza satılırsa belki alınabilir ama öbür türlü yüzüne bile bakılmaz.
  • Cihaz gerçekten tırt bu sefer. 4G ile 5 Plus (ne kadar sorunlu olsalar da) segmentinde en iyi cihazlardı ama bu sefer cidden alınmaz bu cihaz. GM akıllanana kadar alınmaz yani.

Xiaomi'nin ithalatçı garantili cihazlarını almak daha mantıklı ki öyle de yapacağım ben. Delta teknik servisi ile Telpa arasında fark göremiyorum, ikisi de birbirinden kötü zaten.
  • https://www.facebook.com/groups/GeneralMobileDiscovery/ gruba katılabilirsiniz soru yahut sorunlarınız olursa yardımcı olabilirler
  • Çoğunluk telefonu beğenmiş anlamıyorum nasıl kabul edilebilir bu telefon xiaomi 120$ 3 yıl önce Helio X10"lu (6795T)telefon sattı 6737T diye dandik bir işlemciye 800 liradan aşağı para istemezler insanımızı zorla dolandiriyorlar Vestel 600 liraya snap212 li telefon satıyor bu kadar mı dolandırıcılık yapılır be kardeşim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.