Şimdi Ara

General Mobile GM 9 Pro, 11 Eylül'de tanıtılıyor: Snapdragon 660 sesleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
1
Favori
6.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğenmez bunlar apple gibi güncelleme bekliyorlar.
  • Eğilip bükülüp gene kullanıcıya ücret kitlemezler umarım.

• Daha çıkmamış telefona çamur atan yeni yetmelerden bıkkınlık geldi. Adamlar çalışıp çabalayıp hem milyon dolarlar yatırıp üretim yapıp yüzlerce insana iş veriyor, hem f/p telefon satarak ailelerin bütcesine katkı yapıyorlar. Sadece teşekkür etmek ve başarılarının devamını dilemek bir Türk Vatandaşı olarak görevimizdir.

• Çöp telefon. Gm5plus'a kaç ay sonra güncelleme geldi. Sırf yerli diye savunacak değilim. Koskocaman bir ÇÖP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran beşpara etmez, kamera leş, kasa çöp donanım vasat ses sistemi berbat optimizasyon sıfır.Rehberde numaralar çift görünür silersin 1 dakika sonra yine çiftler vs.Al bit pazarından donanımı al Google'dan saf androidi çak telefona geç al sana yerli.100tl olsa yüzüne bakma alma aldırma iflas etsin defolup gitsin

• GM 5 + ti bir önceki telefonum ekranda sararma vardı, bir hattı sadece 4.5 g çekiyordu 3 g ve 2 g çekmiyordu, ahize den az ses geliyordu karşı tarafın konuşmasını duyamıyordum, bataryası çabuk bitiyordu.Ama en iyi yanı kamerasiydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GM5 Plus Android One dedik aldık, aylar sonra Oreo güncellemesini aldı. Daha hayatta güvenip telefon almam bu firmadan.

• Onlar nasıl rezil bir firma olduğunu yalan dolanlarla müşterilerini salak yerine koyup 10 ay sonra saçma sapan bir güncelleme göndererek gösterdiler. Güncellemenin üzerine düzeltme bile yollamadılar. Türk diyerek milliyetçi duyguları kimse kullanmasın. Her tarafı sorunlu cihazlar üreten, müşterilerine yalan söyleyen bir firmadan Türk markası olmaz. Olsa olsa çöp markası olur. Tekrar daha yüksek sesle: GENERAL MOBİLE PİŞMANLIKTIR.

• Fiyat 2600-2900 aralığında olacaktır. Bu parayı verip GM alanlara bir de madalya vermeleri lâzım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar başlarıından geçen olaylar yüzünden fırmaya kırgın. Diskovery ve gm4g kullandım. Diskovery ekranı sarardı 1 sene geçmeden. Benim başıma gelmedi ama gelenleri biliyoruz üretim hatasına rağmen şarj giriş yeri için insanlardan para talep ettiler. Gm4g de 6 ayda 2 kere ekran sarardı. Bir kere anakart değişti. 6 ayın 1 ayı nerdeyse serviste yattı cihaz. Bunlar benim başıma gelenler. Bir daha güvenip nasıl alalım ?

Diskovery 2 alev alıyordu sıcaklığı yüzünden.

Gm5 plus ana konusuna girin 5 ayda yamulan 1 senede şişen pillerden şikayetler dolu. Android one olmasına rağmen gelemeyen güncellemeleri konuşmuyorum olabilir diyorum o kadar.

2 kere p/f diye aldık zarar ettik. Nasıl alalım artık güvenip? Yeni cihazlarıda ucuz değil. Gm8 1100-1200₺ o fiyata xiaomi a1 falan alınıyor en kötü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • discovery alındı en başta baya satıldı millet pişman oldu birdaha asla gm dedi
    discovery elite alıntı en başta baya satıldı millet pişman oldu birdaha asla gm dedi
    gm 5 plus çıktı en başta baya satıldı millet pişman oldu bir daha asla gm dedi
    gm 9 pro çıkıyor... :D
  • Bir ara yeni telefonlar çıkana kadar beklemek için GM5 plus almıştım telefonu yan cebime koymama rağmen 2 ayda yamuldu şarj girişi bozuldu ordan beri böyle para alan medya şirketlerinin aşırı övdüğü testler yerine GSMArena'daki testleri okumaya başladım.

• Çöp

• Android One olayı yalan dolan. GM 5 Plus güncellemeyi aylar sonra sonra aldı. Android One zaten güncellemeyi erken almak demek. Tek gerçek Android One telefon GM 4G idi. Güncellemeleri takır takır alıyordu. Sonrası çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben GM cihazlarını seviyorum. Bana göre FP dengesi güzel. Bu cihaz 2000 tl nin üzerine çıkarsa satmaz. Kimse bu markaya 2500 3000 tl vermez.

• Alınabilecek bir cihaz gibi duruyor. Fakat Gm'nin sözünde durmayan, güncelleme vermeyen bir firma olduğu unutulmamalı. Bu yüzden Xiaomi,Nokia Android one telefonlar daha mantıklı. Ve daha birkaç marka Android one telefon çıkartmak üzereyken GM'nin cihazı en son alternatif olarak düşünülebilir.

• eAkman E kullanıcısına yanıt
    660 la gelsinde 710 olmasada olur. Görüyoruz vesteli hala mediatek kullanıyor. Sadece işlemciyle bitmiyor bu işler ama snapdragon 660 ve iyi kamerayla uygun fiyattan çıkarsa alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 1 Eylül 2018; 16:22:3 >
  • Desenize, emeklinin,liselinin aldığı telefonda pahalanacak artık!

• Tamam diğer firmalar yapamıyor anlıyorum telif cart curt işlerden dolayı belki
    Fakat şu android one cihazlara çift kamera (ki ikinci kamera dandik) kasmak yerine tek kamera + pixel in yazılımını yapsalar ne olur?
    En azından isim yaparlar (en ucuz ve en iyi kamera) diye
    Bu şekilde olmuyo arkadaş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.