Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.818
Cevap
90
Favori
322.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim başıma geldi, kutusundan çıkan USB type c kablosu standartlari karşılamıyor, kafasına göre hızlı şarj kafasına göre yavaş şarj yapıyordu. Şarj konusunda dediğin gibi değişik bir tüketim var. Anker marka USB type c kablosu aldım şuan sorunum çözüldü. Sizin anlik yüzdelik düşüşleri batarya konusunda sıkıntı olduğunu gösteriyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16txs1963 kullanıcısına yanıt

Bataryaya bişiler olmuş gibi duruyor.

• 1 Nisan 2021 general mobile firması hala güncelleme konusunda yalan konuşmaya ve müşterilerini kandırmaya devam ediyor. 17 ay oldu android one cihazı olarak lanse ettikleri cihaza hiç birşey gelmedi. General Mobile alma aldırma. Tamamen müşterinin cebindeki parayı alarak sonrasında destek vermemek için elinden geleni yapıyor firma. General Mobile pişmanlıktır.

• bu gün kredi kartımdan ardı ardına 6 defa 200 tl 1 dakika içerisinde çekilmiş,banka seri şekilde para çıkışı olduğu için hemen sonrası işlemleri iptal etmiş otomatik olarak; ben ki sanal kart olmadan amazon.com.tr den bile alışveriş yapmadım bu zamana kadar...bu telefona bankacılık uygulaması yüklüyorsanız güvenlik yaması telefona her ay verilmediği için telefon her saldıraya açık kanımca... o yüzden siz siz olun dikkatli olun bu telefondan kurtulun! benim başıma gelen sizin başınıza gelmeyecek diye bir şey söz konusu değil,

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Türkiye de telefon üreticilerinden bir tanesi yaşadığınız durumdan dolayı acil toplantı yapmış, mesut çevik youtube de söylemişti detay yada firma bilgisi belirtmedi, kullanıcı verileri Çin'deki bir yere gittiği tespit edilmiş, sizin çekim talepleri hangi ülke üzerinden yapılmaya çalışılmış ? Sizin gibi bu şekilde yaşamış olaylar duydum. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasa86 -- 2 Nisan 2021; 22:36:20 >
  • Pasa86 kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim, çekim yapılan ülke belli değil fakat banka ayrıntılarında sadece google ile ilgili bir çekim yapıldığı görünüyordu, aklıma gelmedi o anda ekran görüntüsü alayım ama bankaya bildirdiğimde hemen kapatıldı kartım ve ödeme itirazı oluşturdum

• GM 8 var evde buna yine güncelleme geldi bize niye gelmiyor bu firma mal

• Hardware Plusyoutube
    General Mobile | Nesini Sevmiyorsunuz? #6
    https://www.youtube.com/watch?v=S-7bEUTpyow&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bankacılık uygulaması kullanıyorsanız bu telefondan hemen kaldırın! geçen hafta başıma geldi, vermediği güvenlik güncellemesi yüzünden "google ads" adında 6 kere hesabımdan para çekildi: en son 200 tl para kalana kadar bu devam etti siz siz olun bankacılık uygulamalarını bu telefona yüklemeyin sizinde ağrımadık başınız ağrır benden söylemesi...

• Kardeş yazılım eleştirin tamam da 300 yıllık telefonlarda bankacılık uygulaması var bişey olmuyor. Alakasız bir siteden alışveriş yapıp şifreni ,kart numaranı verip alışveriş yaparsan her telefonda bu muhtemel zaten .

• Dikkatli insanlar adı bilinen alışveriş sitelerinden bile alışveriş yaparken ne olur, ne olmaz diye harcayacağı miktar kadar parayı sanal karta yükleyip öyle alışveriş yapıyor.

• nerden biliyorsunuz sanal kart kullanmadığımı? ayrıca benim asıl kartımdan böyle bir çekim yapılmış ben amazon, hepsiburada ve n11 den bile alışverişimi yaparken sanal kart kullanırım ve buna ek olarak sanal kartımı bile kayıtlı tutmam alışveriş sitelerinde, buna ek olarak da asıl kartımdan çekim yapılan yer google ads adında bir hesap numarası... ben 2011 yılından beri android telefon kullanırım bir kez bile google servisi satın aldığım hatırlamıyorum promosyonla bile...

• ayni şey benim başıma da geldi hem de defalarca. kart ekstremde sürekli google işlem yazıyordu ama sonra banka fark edip hep ters işlemle iade ediyordu. hatta bankayi aradığımda sürekli üst sorumlu kişiye aktarmışlardı nasıl böyle bir sey olabilir biz de anlamadık diye en son kartı yenilemislerdi.

ben kurtuldum gm den hakem heyetiyle ama kullananlara tavsiyem 3 4 ayda bir formatlamaları telefonu. Herkesin yeni telefon alacak gücü yok ama format atıp tekrar kurmak en fazla 10 dk. ha yine de olabilir, yine bankanın bile anlamadığı şekilde karttan para çekebilirler, ona da yapacak bir şey yok. General mobile e özel bir durum da değil bu güvenlik açıkları, ucuz çin telefonları da çok farklı değil bu tip şeyler olabiliyor diye biliyorum.

• kenandorlayy K kullanıcısına yanıt

hocam öncelikle geçmiş olsun; bizim karşılaştığımız bu durum başka insanlarında başına gelebilir... durum şu ki bu aldığımız telefon en iki kere ana güncelleme ayda bir olmak kaydı ile güvenlik güncellemesi almak zorunda idi...yanlışım varsa konuya hakim arkadaşlar daha iyi bilgi verebilirler... fakat bu telefon en son aldığı güncelleme 2019 dan kalma: güvenlik güncellemesi ayda bir verilecekken neden 2019 yılından kalma bu güncelleme? firmamı battı? hayır yeni telefon yaptırıp hala satış yapıyor...diyeceğim o ki eğer bu forum konusunu okuyan varsa ucuz telefon ürettiği için bu firmayı tercih etmesinler, ha şöylede bir durum var; eğer bu telefonu alırım ama bankacılık uygulamalarımı başka telefon ile yaparım derseniz o başka...

• Valla herkes inanmak istediğine inanabilir. Daha yeni yemeksepeti gibi bir platform bile müşteri bilgilerini çaldırdı. Bankanın kullandığı ıygulamadan bile kaynaklanabilir. Ben kendi adıma hatırlamıyorum benim telefonumdaki güvenlik yaması çok sağlam, kimse tozunuzu bile habersiz alamaz diye ortaya çıkan bir firmayı. Bırak 2019'u, 10 yıllık tarih olmuş telefonlarla bankacılık işlemleri yapan onca insan varken sizlerinki biraz abartı. Adamlar virüslü bir mesajla bile herşeyi yapabiliyor. Telefon ne olursa olsun dikkat etmek lazım. Ha yazılım verilmediği konusu doğru mu doğru. Firma bu konuda kesinlikle haksız.

• aynen aynen abartı işimiz gücümüz yok forumda 2 kuruşluk firmayı kötülemek için yalan konuşuyoruz hatta rakip firmalar bize maaş bağladı buradakileri uyutalım diye

başımıza geleni yazıyoruz işine gelen kullanır gelmeyen kullanmaz herkesin kendi hayatı kendi parası

• Güvenlik güncellemesi ne kadar önemli ise en basit siteye girdiğimiz de karşılaştığımız gizli scripteler bile tehlikeli kaldıki eğer bu kadar basit birşeyden bile etkilenebilir bir durumdaysa yazılım demekki anormallik var demek. Baştan savma yapılmış içi boş senin kişisel güvenliğini koruyacak şekilde yapılmamış demek oluyor. 14 Nisan 2021 oldu değişen ne oldu hiç birşey, müşteriler haklarını aradığı için müşteri hizmetleri tarafından sosyal medya ve WhatsApp dan engelleniyor, kötü yorumları siliyorlar. Adamlar yalan atmakta çığır açtı. Bir daha bu markayı evime dahi sokmam. 2 yıl servis hizmeti veriyoruz daha ne istiyorsunuz diye ima eden genel müdürleri kanunen mecburen verme zorunluluğunu unutuyor, günceliz diyor ama biz neden görmüyoruz. Rekabet kurumu da gitsin başka firmalara ceza yazsın ama kendi ülkesindeki kendi halkına yalan vaatler ile sattığı telefonlar için ceza kesmesin. Umarım batarsin general mobile.

• kenandorlayy K kullanıcısına yanıt

Kenan arkadaş senin alınganlığın ile uğraşacak değilim. Hiçbir şeyin güvende olmadığı dijital dünyada ispat edemeyeceğin bir konu atmışsın ortaya. Götürsen telefona virüs sokmuşsunuz deyip geri verirler. Oyun oynamaktan kafayı kaldırsan internet ortamında hesap, kart bilgilerini paylaşmayın, güvenilir sitelerden alışveriş yapın diye uyarıları görürdün. Biz de kullanıyoruz, böyle bişeyle karşılaşmadık. 10 yıllık telefonlarda işlem yapan var diyorum, hala ne diyorsun? Ben de kendimce öneride bulundum. Hem elektronik, hatta araba olsun kullanım çok önemli. Adam telefonu kılıfsız, ekran korumasız kullanıp anasını bellemiş sonra ekran çizildi, boya sıyrıldı yazıp şikayet ediyor. Araba için de aynı. Buradaki arkadaşlar senin başına geleni dikkate alsınlar elbet ama panik yapmasınlar! Muhtemel kullanıcı dikkatszliği olma şansı çok yüksek.

• siz guncellemeye takilmissiniz da. daha sesimiz gitmiyor dudagina yapistirmazsan. bozulmuyor da namussuz.

• arkadas telefonu korudum korudum üstündeki koruma camı yandan hava aldıgı icin kadirdim yenisini alayım dedim cikardiktan 1 saat sonra düstü ekran kırıldı :-) 700liraya degistiler çok canım sıkıldı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.