Şimdi Ara

General Mobile GM6 mercek altında: Tüm detaylar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 800 TL maksimum olmalı. Daha fazlasına değmez telefon.

• 799dan bir kuruş fazla etmez. Eğer bu fiyat doğruysa olay ayıbı günahı aşar direk küfür boyutuna girer.

• vasat malzeme kalitesinden dolayı en fazla 699 lira ederi var.

işte bunlar aslında gerçek anlamda çinli telefonlar diyebiliriz.discovery de böyleydi ve kronik sorunlar çıkardı.

huawei lenovo ve hatta zte falan çinli olmaktan çıktılar.

kimin ürettiği belli olmayan cihazlardan uzak durmakta fayda var
  • Çerçevenin telefonu var...

• Benim bildiğim millet ucuz diye alıyordu bu telefonu havanız kime :g

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

Önceki model GM 5 Plus bundan daha iyiydi. Her sene ileriye gideceklerine geriye gidiyorlar.

bu model " PLUS " değil yalnız.
  • Gm5 gibi buda tek kelime ile çöp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili General Mobile firması, Discovery Elite için aldığınız 1299 TL para çoluğunuzun çocuğunuzun boğazında kalsın. Sürüm sürüm sürünün o haksız kazancınızdan dolayı. 1299 kez hastalıkla uğraşın. Hatta cehennem varsa onun en sıcak yerinde sonsuza kadar yanın. Boğazınızdan kezzap akıtılsın. Oh beeee

• 999 TL dir o 1999 TL olsa duramazsın

• Yuh Vatana bak 1999 Lira.
    En fazla fiyatı 899 lira olur daha da üstü olmaz.

• Snapdragon 430 olsaydı bari...

• türkiyede işlerin nasıl döndüğüne dair enteresan bir araştırma yaptım küçük çaplı.

reeder p11 se art modeli var. resmi satış fiyatı 1200 lira. hemen dolara çevirdim 320 dolar yapıyor.

şurada:

http://mage.reeder.com.tr/akilli-telefonlar.html/

telefonun orjinali ise DOOGEE Shoot

fiyatı ne peki? 105 dolar

bakınız:

http://www.geekbuying.com/item/DOOGEE-Shoot-1-2GB-16GB-Smartphone---Gray-375002.html

telefon türkiyede tam 3 katına çıkmış.çoh enteresan.

işte bu marka yapıştırıp satma olayında acayip karlar dönüyor aga.

gm de benzer diye yazdım.bu tür orjinal çin işi giriş seviyesi telefonların gerçek fiyatları 100-150 dolar bandında.

ve daha önceleride çok yazdım.telefon üretim maliyetleri oldukça düşük aga.105 dolara satanda vergi ödüyor kar sağlıyor.

• gene araştırmacı yazar olarak küçük çaplı geçmişe dönüş yaptım.

yıl 2013 discovery efsanesi ortaya çıkıyor.dönemin uygun fiyatlı telefonu diye. 699 lira.

dolar tam o sırada yani 3 ekim 2013 te 2 lira. böl ikiye.neetti. 350 dolar.p11seart ne kadar 320 dolar.

çaktın köfteyi.

kaynak:

http://www.teknokulis.com/haberler/mobil/2013/10/03/16-gblik-general-mobile-discovery-satista

özetle bizim hesaplı dediğimiz telefonlarda da müşteriyi amiyane tabirle öpüyorlar.sadece marka basarak bunu yapıyorlar.

kıssadan hisse: markası belli olan telefonlardan almak daha mantıklı.gene vergilerden dolayı daha fazla para verirsin ama bu 3 katı hiçbir zaman olmaz.

• arkadaşlar bu arada şöyle bir bilgi vereyim.

youtube da ürün inceleme videolarının altındaki yorumlara sakın aldanmayın.yüzde 90 ı şirket yorumları.aman dikkat.

misal:
    https://www.youtube.com/watch?v=dtLCXrV83VA

7-8 yorum okuyun ne demek istediğimi çözersiniz

işte buradan anlaşılacağı üzere sosyal medya dediğimiz şey aslında bazı grupların bir anda konuyu aynı beyinden çıkmış yorumlarla doldurması vakıasıdır.net

onunçün herkes güzel yorumlar yapmış falan deyip tongaya düşmeyin.

işte bunlar hep bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3arbar -- 15 Mart 2017; 5:19:53 >
  • o değilde memleket ne hale gelmiş arkadaş.çoh enteresan

videolar reklam alttaki yorumlar reklam 105 dolar olan telefon olmuş sana 320 dolar.ve milleti aldatarak para kazanmak için atılan taklalar.

işin kötüsü yeni nesli saçma sapan eğitim sistemiyle harcadılar .bu alemde güvenilecek insan neredeyse kalmadı aga.

bu işlerde bir berkin bozdoğan var güvenilir onunda takipçisi sınırlı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.