Şimdi Ara

General Mobile GM8'in kutusunu açtık '18:9 ekran, Snapdragon 435' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Videolarını sesli çekmelisin, görüntünün üzerine konuşma montajladığın zaman, müsamere çocukları gibi oluyor, görüntü ile ses arasında ahenk yok, bu durum çok rahatsız edici hatta itici, ayrıca her kelimeyi vurguyla bitirmek zorunda değilsin. Çeviri işinde harikasın ama inceleme izlerken lansman havası katmaman lazım.

• yerli firmalar bizim milleti fena kekliyor ya yoksa bu cihazları ne vestel ne gm üretir, yazık yani çöpleri satıyorlar hd 720p miş milletle bu kadar dalga geçmeyin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Amd64x2

Videolarını sesli çekmelisin, görüntünün üzerine konuşma montajladığın zaman, müsamere çocukları gibi oluyor, görüntü ile ses arasında ahenk yok, bu durum çok rahatsız edici hatta itici, ayrıca her kelimeyi vurguyla bitirmek zorunda değilsin. Çeviri işinde harikasın ama inceleme izlerken lansman havası katmaman lazım.

Bu telefon inceleme olayı günümüzün hastalığı olmuş maalesef.
  • 5plus kullanarak soyluyorum almayin uzak durun ve markaya guvenmeyin

1yil kadar kullandikdan sonra bataryasi sisdi

Ne kadar dikkat edersen et ekranin kenarindaki citalar kavliyor

Firmanin sahbi guncelleme cikdikdan en gec 2haftaya alacaksiniz dedi 6ay oldu hala guncelleme gelmedigi gibi , subat ayi dedikleri halde halen son test vs diyip tarih veremiyorlar

Almayin bu firmayada guvenmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 13 Şubat 2018; 13:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense Gm bana güven vermiyor,,,

• Gm 5 plus gibi ekranı sararacak mı ? Dandik parçalardan yapılan kasa eğildiğinde 320 TL masraf çıkaracaklar mı ? Editör arkadaş bunları da bizim yerimize general mobile yetkililerine sorarmısınız ? biz Muzaffer Gölcüye sorunca cevap vermiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SoMaLiLiGeNç

Ah be hocam keşke birde - ve + yönlerini söyleseydim bunları senden duymak isterdim

Selamlar,

kaçırdığınız bir şey var, bu bir kutu açılışı videosu.

Daha kutusundan yeni çıkardığım bir telefonun artılarını eksilerini, hiç kullanmadan, günlük deneyim elde etmeden, sadece kağıt üstü veriler üzerinden çıkarımlarda bulunarak söylemek bence yanlış.

Dostlar, alım gücü farklılaşsa da para dünyanın hiçbir yerinde kolay kazanılmıyor. Sizleri paranızın hakkını verecek cihazlar konusunda elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyoruz, bu yüzden kutunun üzerinde gördüklerimize değil, gerçek dünyada neler sunabildiklerine odaklanıyoruz ama "kutusunun üzerindekileri okuyun bize" derseniz onu da yaparız :D Bu işin şakası tabii.

GM8'in incelemesini belki ben yapmayabilirim ama DH ekranlarında görüyor olacaksınız.

Esenlikle kalın.

• insanlar akillanmiyacak malesef,bu markayi ve urunlerini tanitmak ,kullanicilarini yaniltmaktir düpedüz..ne ozelligi var ki neyini tanitiyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 990 liraya Tr garantili normal fiyat,
    telefon işi şans işi apple bile alsan şansa
    bozuk çıkabiliyor. Yeğenimde var 4 yıl oldu
    aynen devam,

• burakesan kullanıcısına yanıt
    Doğru sözleriniz mantıklı teşekkürler

Esenlikle kalın

• Xiaomi Redmi 4X :5 inç ekran, ince metal kasa, SD425 işlemci, 4000 mA batary, 750-800 TL civarına bulunabiliyor
    GM8: :5,7 inç ekran, plastik kasa, SD435 işlemci, 3075 mA batarya, 999 TL...

Özellikle batarya tam bir saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 13 Şubat 2018; 22:19:48 >
  • "GM" harflerini İngilizce okuyup, "8"i de Türkçe okumak...

• Aşağıdaki yazıyı kopyalayıp instagramdan DM ile muzaffergolcu ve sebahattinyaman a gönderin lütfen GM nin oldugu her yere yazın

En büyük reklamı tüketici yapar. Reklama para vermek yerine müşterilerinize verdiğiniz sözleri tutmanız çok daha etkili olabilirdi. Koskoca GM CEO su cihazı tanıtırken Türkiye'de güncelemeleri ilk bu cihazlar alacak ,güncelleme çıktıktan sonra engeç 15 gün sonra elinizde olacak deyip 6 ay sonraya gün verip onunda son gününe kadar bekletmek firmanın kurumsallığına gölge düşürmüştür. Firmanın bu imajını değiştirmesi için reklamdan çok daha fazlası gerekiyor malesef. Güven çabuk kaybedilir ancak geri kolay kolay kazanılmaz. Saygılar...

• ürünü 1 haftadır kullanıyorum ;
    başarılı tasarım
    ekran gövde oranı
    başarılı pil kapasitesi
    one platformu

benim için yeterli bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar
    bir telefona sadece işletim sistemi yüzünden 5000 tl verenler tabi ki de bu tarz fps telefonlara çöp diyeceklerdir
    saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: dolland82TR

ürünü 1 haftadır kullanıyorum ;
    başarılı tasarım
    ekran gövde oranı
    başarılı pil kapasitesi
    one platformu

bir telefona sadece işletim sistemi yüzünden 5000 tl verenler tabi ki de bu tarz fps telefonlara çöp diyeceklerdir
    saygılarımla

One platformu öldü boşuna sevinmeyin.
    Pil kapasiteniz 1-2 aya ölecek yine sevinmeyin.

Bizde 5Plus'u ilk aldığımı zaman sizin gibiydik toz kondurmuyorduk.
    Şu anda 5Plus kullanan 100 kişi varsa 99'u pişman, hatta GM'nin önünden bile geçmezler şu saatten sonra.

Umarım mennun kalır, 3-5 ay sonra bizler gibi olmazsınız.

Not: FPS değil F/P

F/P denilebilecek bir özelliğe sahip değil maalesef. Bu yüzden F/P olmasına imkan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Orijinalden alıntı: dolland82TR

ürünü 1 haftadır kullanıyorum ;
    başarılı tasarım
    ekran gövde oranı
    başarılı pil kapasitesi
    one platformu

saygılarımla

One platformu öldü boşuna sevinmeyin.
    Pil kapasiteniz 1-2 aya ölecek yine sevinmeyin.

Bizde 5Plus'u ilk aldığımı zaman sizin gibiydik toz kondurmuyorduk.
    Şu anda 5Plus kullanan 100 kişi varsa 99'u pişman, hatta GM'nin önünden bile geçmezler şu saatten sonra.

Umarım mennun kalır, 3-5 ay sonra bizler gibi olmazsınız.

Not: FPS değil F/P

F/P denilebilecek bir özelliğe sahip değil maalesef. Bu yüzden F/P olmasına imkan yok

siz ne kadar kullandınız hocam gm8 i ?

• Şuan kullandığım telefon bu ön kamerası iş görüyor. Hızlı şarj o kadar da hızlı değil ama çok yavaş da değil. Kamera performansları beklediğimden iyi ama tabiki amiral gemi performansını bekleyenler üzülebilir. Otg özelliği olması hoşuma gitti. Genel manada android kullanılacaksa olabilir dediğim bir telefon. Bu nedir ya berbat denilecek birşey yok. World of Tanks oyununu orta kalitede 45fps ile akıcı şekilde oynayabiliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu inceleme videosu mu şimdi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.