Şimdi Ara

General mobile hakkında yardıma ihtiyacım var, androidden anlayanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    General mobile 4g telefonum var, genel olarak memnun olsam da kulaklıkla müzik dinlemekte sıkıntılar yaşıyorum. Telefonun normal müzik çalarından müzik açtığımda kulaklıktan çok az geliyor ses. Youtube yada internetten herhangi bir siteden açtığımda ses normal duyuluyor hatta fazla bile geliyor ama kendi müzik çalarından çok az ses geliyor, sokakta yürürken müzik zar zor duyuluyor yani o derece az. Kullandığım müzik çalar google music. Kulaklık sesini nasıl youtube dan açmışım gibi yüksek yapabilirim, androidden pek anlamam o yüzden bana yol gösterirseniz sevinirim

• Başka bir müzik çalar denediniz mi?
  • mertcb kullanıcısına yanıt
    Evet denedim, çok ufak bir fark dışında değişim olmadı maalesef, kulaklık sesini bir şekilde arttırma yolu var mı acaba? hani eski telefonlarda samsung e259 lerde bir kodla ayarlara giriliyor ve ses düzeyleri arttırılabiliyordu.
  • me262 kullanıcısına yanıt
    EQ ayarlarını değiştirerek sesi yükselten programlar var ama ses kalitesini ne kadar değiştirir bilmiyorum. Google playde volume+ olarak aratırsanız bulabilirsiniz bi örneğini.
    Şimdi dediğiniz gibi aradım ve bir kaç program denedim, çok büyük fark yaratmamakla birlikte ses kalitesini bozuyorlar maalesef.
    Yani anlayamadığım nokta şu, Youtube dan açılan bir şeyin sesi gayet duyulabiliyorken telefona indirilip açıldığı zaman sesi neredeyse yarı yarıya daha az geliyor, hani kulaklık arızalı desem değil, telefon yüksek ses veremiyor desem aynı şarkıyı youtube dan açınca gayet yeterli ses veriyor, çok saçma bir durum.
    Sizden başkada cevap yazan olmadı sanırım bu şekilde bir çözüme ulaşamayacağım, teşekkürler yardımınız için. Bir şey daha sormak istiyorum, müzikleri youtube üzerindeki listemden dinlemek istiyorum ama ekran kilidini kapatınca müzik duruyor. Bunun durmaması için bir yol var mı acaba? Yada bir program gibi bir şey doğrudan youtube linkleri ile çalışıp müzik çalabilen?
  • me262 kullanıcısına yanıt
    Belki mp3 dosyalarınızın kalitesinden de kaynaklanıyor olabilir ama en azından telefonda bir sıkıntı olmadığı kesin.
    Ve youtube malesef resmi olarak ekran kapalıyken oynatmaya hala destek vermiyor. Bunun için ya spotify tarzı bi program kullanmak zorundasınız ya da ekranın otomatik kapanmasını iptal edip ekranı açık bırakmak zorundasınız. Bunun için farklı uygulamalar var ama güvenip de telefona yüklenir mi bilmiyorum. İlle de denemek istiyorum derseniz ben zamanında ogyoutube kullanıyordum içinde hem indirme yapabiliyordunuz hem de arkaplanda çalışmayı sağlıyordu. Çok lazımsa denemekte fayda var.
    Evet mp3 dosya kalitesinden dolayı olabileceği aklıma geldi ve eski telefonuma aynı müzikleri gönderdim ancak bir problem yaşamadım. Ses aynı youtube seviyesinde çalınıyor fakat ne hikmetse GM 4G de ses çok az geliyor.
    Teşekkür ediyorum, söylediğiniz programları deneyeceğim.
  • Derdine care olan programi soyluyorum AIMP ama dikkat et son ses acma yarima getir sesi yoksa kulaklarin bozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
    Söylediğiniz programı indirdim fakat ne yaptıysam yapayım bir türlü müzikleri bulamadım program içerisinde. Yani programda müzikler gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: me262

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
    Söylediğiniz programı indirdim fakat ne yaptıysam yapayım bir türlü müzikleri bulamadım program içerisinde. Yani programda müzikler gözükmüyor

Adım adım anlatıyorum.

Programı açtınız soldan sağa çekin
    sol altta çalma listesine tıklatın.
    Sol altta + işareti var ona tıklayın
    Açılan yerde müziklerinizin olduğu kısma gelin (bende music klasörü)
    Üzerine tıklayın veya soldan tike tıklayın.
    Üzerine tıkladıysanız sol altta ki işarete tıklayın.
    İstemediklerinizi kaldırın.
    Sonra sağ altta tike tıklayın.

Ekolayzer yapmak isterseniz.

Soldan sağa çekin
    Ses efektleri kısmında oynama yaparsınız kulağınıza göre.

DEDİĞİM GİBİ KULAKLIĞI TAKTIKTAN SONRA SESİ YARIYA İNDİRİN ÖYLE YAPIN BUNLARI YOKSA ZARAR GÖREBİLİRSİNİZ VEYA KULAKLIK ZARAR GÖRÜR

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcb

Belki mp3 dosyalarınızın kalitesinden de kaynaklanıyor olabilir ama en azından telefonda bir sıkıntı olmadığı kesin.
    Ve youtube malesef resmi olarak ekran kapalıyken oynatmaya hala destek vermiyor. Bunun için ya spotify tarzı bi program kullanmak zorundasınız ya da ekranın otomatik kapanmasını iptal edip ekranı açık bırakmak zorundasınız. Bunun için farklı uygulamalar var ama güvenip de telefona yüklenir mi bilmiyorum. İlle de denemek istiyorum derseniz ben zamanında ogyoutube kullanıyordum içinde hem indirme yapabiliyordunuz hem de arkaplanda çalışmayı sağlıyordu. Çok lazımsa denemekte fayda var.

Çift ekran teknolojisi var hocam.Youtube de iken sağ altta ki pencereye basılı tutun sonra ana ekrana tıklayın whatsapa chrome vs girebilirsiniz
  • Dostum çok teşekkür ediyorum dediklerini harfiyen yaptım ve sorunum çözüldü. Emin ol internette aramadığım yer kalmadı, hiç anlamasamda root bile denedim, başarılıda olamadım gerçi...
    Sonunda düzeldi, telefonu ilk aldığımda böyle değil, android güncellemeri geldikçe telefonda bir şeyler değişmeye başladı, bu program en büyük sorunumu çözdü, sağolasın yardımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: me262

Dostum çok teşekkür ediyorum dediklerini harfiyen yaptım ve sorunum çözüldü. Emin ol internette aramadığım yer kalmadı, hiç anlamasamda root bile denedim, başarılıda olamadım gerçi...
    Sonunda düzeldi, telefonu ilk aldığımda böyle değil, android güncellemeri geldikçe telefonda bir şeyler değişmeye başladı, bu program en büyük sorunumu çözdü, sağolasın yardımın için

Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana sorarsanız sorun aslında sizin müziklerde. tahminimce korsan müzik uygulamaları kullanıyorsunuz inen şarkılardan da bu yüzden az duyuyorsunuz. Söylediğiniz gibi YouTube da sorun yok ama müzikte sorun varmış. Spotify da rastgele şarkı açmayı deneyin derim. Böylece anlarsınız sorun sizin müziklerde mi telefonda mı diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.