selam arkadaşlar telefonu yaklaşık 1 ay önce almıştım telefon lunaparkta yere düştü kapak açıldı geri taktım hiçbişey yokdu kaç gündür kamer açılmıyor durdulgu hatası falan veriyor hafif kasma var arada düzeliyor ama format atdım sııfırladım ne yapdıysam olmadı garantiye göndericem ama garanti ilgilenmiyo falan diyo araştırdığıma göre sizce ücret alırlarmı bi bilginiz varmı bi yardımcı olursanız sevinirim :))
general mobile alirsaniz olacagi bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
kardeşim herkesde vardı arkadaşlardan baktım bi sıkıntı yokdu ama o düşdüğü yerden s4 düştü s4 patladı rangerdan düştü telefon hiçbişey olmadı derken bu sorun çıktı kulanıcı hatası diyip göndermezler inş
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanAcs50
kardeşim herkesde vardı arkadaşlardan baktım bi sıkıntı yokdu ama o düşdüğü yerden s4 düştü s4 patladı rangerdan düştü telefon hiçbişey olmadı derken bu sorun çıktı kulanıcı hatası diyip göndermezler inş
Kamera fiziksel zarar almışsa ücret alırlar büyük ihtimal. Farklı kamera uygulaması denedin mi, Google Camera mesela?
quote:
Orijinalden alıntı: Lord of Light
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanAcs50
Kamera fiziksel zarar almışsa ücret alırlar büyük ihtimal. Farklı kamera uygulaması denedin mi, Google Camera mesela?
onu şimdi denedim şimdilik bi sıkıntı yok ama olursa garantiye göndericem büyük ihtimal sorun neyse yapılsın ücret isterlerse veririm önemli zamanlarda foto çekicem ekranda mor çizgiler beliryo gidiyo açılmıyo falan bıktım