Şimdi Ara

General Mobile Telefonlarda Play Store'dan Güncelleme & Yükleme Sorunu ve Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
26.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Elite kullanıcısıyım. Son üç gündür cihazımda Play Store üzerinden güncelleme ve yeni uygulama yüklemesi yapamamaktayım. Bu durumun bir çok kullanıcıda da görüldüğü ortada. Sorunu çözebilen var mı?

Denenen yöntemler:

1- Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Google Play Hizmetleri > Alan Yönet > Tüm Verileri Temizle (Çözülmedi)
    2- Ayarlar > Uygulama Yöneticisi > Seçenekler > Uygulama Tercihlerini Sıfırla (Çözülmedi)
    3- Yukarıdaki 2 işlemden sonra telefonu kapatıp açtım. Halen uyarı penceresinde güncellemeye çalışıyor ibaresi ve "paused" yazısı görünüyordu. Tüm güncellemeleri durdur butonuna tıkladım. Sonra yeni uygulama yüklemeye geçtim. Uygulamayı yükledi. Sonrasında da güncelleme yapabildim.
    4- Suanda sadece 3G ile guncelleme yapabiliyorum. Wifi de olmuyor. Yani yine bozuldu. Google Play 6.2.14 versiyonunu kullaniyordum. APK olarak 6.3.16 versiyonunu yukledim. Duzelmedi.
    5- Şimdilerde arada wifi ile güncelliyor arada güncellemiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanizm -- 31 Mart 2016; 9:19:26 >

• Sorun yine basladi ve bu kez yukaridaki yontemlerin de bir faydasi olmadi.

Baska bu durumla karsilasan yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hala yapamadim
  • Ben de geçen akşam aynı meseleden ötürü deliriyordum. (Telefonum:Discovery 1) Modemi açıp kapadım uğraştım ettim.İnternetten arıyordum aynı şekil bi uygulama bildirim ekranında çıkıyor paused diyordu sonra kapatıp açtım telefonu nasıl olduysa halloldu.Ben de anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • google yazılımlarında problem var en son mağaza + play hizmetlerini apk olarak atıp yükleyin root varsa kaldırıp yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

google yazılımlarında problem var en son mağaza + play hizmetlerini apk olarak atıp yükleyin root varsa kaldırıp yükleyin

Google Play 6.2.14 versiyonunu kullaniyordum. APK olarak 6.3.16 versiyonunu yukledim. Duzelmedi.

• Arkadaşlar abim elite kullanıyor. Onda da aynı sorun var. Ama sürekli olmuyor diyor günün belli olmayan saatlerinde yükleme yapılabiliyor. Size tavsiyem gün içerisinde farklı zamanlarda deneyin.

• Aynı sorun benim telefonda da var.''paused '' yazısı çıkıyor sürekli.Hiçbir şey inmiyor ve güncelleme yapmıyor.Sorunu çözebilen var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ereneren -- 29 Mart 2016; 15:19:16 >
  • Şimdilerde arada wifi ile güncelliyor arada güncellemiyor :)
  • Babam doğum günümde almıştı tam iki sene önce. Duymasın ama bu model bana ne sancılar yaşattı... Hâlâ kullanıyorum ve hâlâ uygulamalar güncellenemedi, hafıza yok hatası.....

Üniversiteye geçeyim mezuna kalmazsam seneye, kalırsam da ondan sonraki sene ilk işim teli yenilemek olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seçilemeyen kullanıcı adı -- 20 Mart 2017; 18:42:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seçilemeyen kullanıcı adı

Babam doğum günümde almıştı tam iki sene önce. Duymasın ama bu model bana ne sancılar yaşattı... Hâlâ kullanıyorum ve hâlâ uygulamalar güncellenemedi, hafıza yok hatası.....

Üniversiteye geçeyim mezuna kalmazsam seneye, kalırsam da ondan sonraki sene ilk işim teli yenilemek olacak...

çak romu rahatla , telefon daha gider
  • Play store çalışmıyorsa apkmirror dan indirip kurcaksınız olm istediğiniz progamı

Oyun indirmeniz gerekiyorsa apkpure

Uygulama için apkmirror iyidir

• quote:

quote:

Babam doğum günümde almıştı tam iki sene önce. Duymasın ama bu model bana ne sancılar yaşattı... Hâlâ kullanıyorum ve hâlâ uygulamalar güncellenemedi, hafıza yok hatası.....

Yazın yapacam hocam başka çare yok çünkü.

Ben üstteki arkadaşın dediğini bir senedir yapıyordum. Oyun vs indirmedim pek bu sorun sebebiyle lakin uygulama kuracak oldum mu apk indiriyordum. Şu sıralar artık o da işe yaramıyor maalesef ki. Apk kurduğum çoğu programı açınca lütfen google play store'dan tekrar indirin uyarısı veriyor, play storedan indirmek imkânsız şu haldeyken. Şu an telefonumda ne facebook, ne twitter, ne de instagram, cart curt hiçbir uygulama da yok whatsapp hariç. Sabrımı zorluyor resmen

• quote:

quote:

quote:

Yazın yapacam hocam başka çare yok çünkü.

Ben üstteki arkadaşın dediğini bir senedir yapıyordum. Oyun vs indirmedim pek bu sorun sebebiyle lakin uygulama kuracak oldum mu apk indiriyordum. Şu sıralar artık o da işe yaramıyor maalesef ki. Apk kurduğum çoğu programı açınca lütfen google play store'dan tekrar indirin uyarısı veriyor, play storedan indirmek imkânsız şu haldeyken. Şu an telefonumda ne facebook, ne twitter, ne de instagram, cart curt hiçbir uygulama da yok whatsapp hariç. Sabrımı zorluyor resmen

üstadım , google play arada gerçekten çöküyor bunun düzeltmesi rootsuz romlar için çok zor, uygun görünümlü güzel bir rom bulursun illaki sonra telefonu yeniden sevmeye başlarsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.