Şimdi Ara

General Mobile ve Vestel’e ‘Android European Hero’ Ödülü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi başarı hangi katkıdan alınmış yani yazılımsal veya donanımsal bir katkı mı?

Yoksa var olan yazılım ve donanımdan bir aksiyon mu yapmışlar.

ne yapmışlar bunu yazın bizde alkışlayalım.

• vestel telefonlarını satmak kendini geliştirmek istiyorsa kar marjını düşürüp kazık satmıycak, devlete vergi koyun diye ağlamıycak. xiaomi nasıl bu kadar kısa sürede dünya devi oldu ? adamlarda kalite var, fiyat/performans var, ucuz işçilik var. vestelde bunların hiçbiri yok. vestel in şuanki görünümü milleti kazıklamak.

• volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    Eleştiriden anladığınız yiğidin hakkını yemekse buyrun yiyin ağalar. Tek kendinizi düşünüyorsunuz, adamlar ihracat yapıyor. Her ülke bizim kadar teknolojiye para vermiyor. İdrak edemediğiniz yer burası sizin. Bu teknolojileri dört gözle bekleyen ülkeler var. İhracat yapacak, para kazanacak, arge yapacak ürünlerini geliştirecek. Şu anki fiyatlara bakarsanız, alt ve orta segmente ürün yapıyor adamlar, az maliyetle ucuza satma derdindeler. 3bin 3bin5yüz e cihaz yapsa kimse almaz bunları. O fiyata gider note 5 alırım der. Bilmem ne der. Satamayacağı segmente atlamak intihar olur. Htc, Lg, Sony dibi görmeye doğru giderken, siz GM den Vestelden yüksek bantta cihaz bekliyorsunuz. Daha o kadar olmadılar. Sabır.

Yapıcı eleştiriler yapın canımı yiyin. Ama insafsız eleştirileriniz var.

"Umarım ödülleri çinli veya hintli abilere gönderirler. Eritip kullanırlardı " Bak eleştiri demi. Şimdi tüm vestel ve gm yöneticileri buna bakarak müthiş ilerleme kaydedecek. Müthiş bir vizyon açan eleştiri yapmışlar çünkü!
    Senin eleştiri algın buysa, benim sana sözüm yok kardeş. bkz. yapıcı eleştiri nasıl yapılır.

• Süper yuropınn hirooo

[simage]https://www.msxlabs.org/forum/attachments/52410d1467615638-gazman-imdatlarina-gazman-yetisti.jpg[/center]isti.jpg[/simage]

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    Fabrıkaları iyidir veya kötüdür bunun bir anlamı yok , önemli olan o fabrikadan çıkan ürünler ve kalitesidir.Adamlar Üst seviye diye s435'li bir telefon tanıttılar ve en iyi tasarım olduğunu İddaa ediyorlar.Sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_31

vestel telefonlarını satmak kendini geliştirmek istiyorsa kar marjını düşürüp kazık satmıycak, devlete vergi koyun diye ağlamıycak. xiaomi nasıl bu kadar kısa sürede dünya devi oldu ? adamlarda kalite var, fiyat/performans var, ucuz işçilik var. vestelde bunların hiçbiri yok. vestel in şuanki görünümü milleti kazıklamak.

ucuz işcilik modern köleliktir.

diğer yorumlarına katılıyorum.özellikle kalitesiz olduğu dışından belli olan bir cihazdan yüksek kar elde etmeğe çalışıyorlar.haliyle satış yapamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVCI_31

vestel telefonlarını satmak kendini geliştirmek istiyorsa kar marjını düşürüp kazık satmıycak, devlete vergi koyun diye ağlamıycak. xiaomi nasıl bu kadar kısa sürede dünya devi oldu ? adamlarda kalite var, fiyat/performans var, ucuz işçilik var. vestelde bunların hiçbiri yok. vestel in şuanki görünümü milleti kazıklamak.

bu arada şayomi dünya devi falan değil.dünya devi olan şirketler hemen her ülkeye ürünlerini yolluyorlar.misal huawei. çinli ama tipik çinli şirket değil.
  • Merhaba Ekrem Bey.

Android European Hero hakkinda internetten bir arastirma yapdim hicbirsey cikmadi . Yeri nerededir hangi ulkeden bu kurulus ?

Hicbirsey bulamadim .

Google dan bile arastirdim yabanci ulkelerin tarayicilarindan da aradim ne hikmetse Turkce ve Turkiye deki haber sitelerinden ayni kalip haber cikiyor ...

Sanirim Android European Hero bir Turk kurulusu olsa gerek . Kendi kendilerine odul veriyorlar gibi ...

Bence bu haber RESMEN ALGI OPERASYONUDUR !

Akli olan bilirki boyle bir odul verecek kurum olsa bile hak edecek baska firmalar var daha dogrusu Turkiye bu listeye girmesi imkansiz . Bu 2 firma yenilik olsun kalite olsun hicbirsey yaptiklari yok . Eskimis donanimlari hatta giris seviyesi donanimlari CPU ve GPU lu cihazlari ust seviye diye ilan etmeleri bile kendi basina fiyaskodur Vestel basta olmak uzere ...

General Mobile TELPA icin se Merkezi NEw York olan sozde yerli firmanin yeni tanittiti Android One platformlu cihazina ait gorsel tanitim gorseli cihazin kendisi fuardaki hali kasasi bir degil ben de ilk gun bahsetmistir dh uyesi fox5578 kaniti paylasmis iste :

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124391848

General Mobile ve Vestel’e ‘Android European Hero’ Ödülü

Ekrandaki siyah cerceve 3 kat daha fazla bir alan kaplamis ama sanal teshirde internet videolarinda sanki o siyah cerceveler hic yokmus gibi sunmalari tuketiciyi kandirmadir DAVALIK bir konudur .

Daha dogrusu Turkiye dunyaya rezil olmustur . Vaatleri ile gercekleri arasinda kotu farktan oturu Turkiye hem kendi vatandasina hem de dis piyasaya karsi kotu bir imaj olusturmustur .

@ dedeland @zaomss , Bence boyle bir kurulus varsa da Turkiyeden uydurulmustur . Arastirdim hangi firma filan hicbirsey bulmadim . Belki de odul alan firmlar rusvetle bu kurulustan kendilerini sectirmek istemis olabilirler .

Boyle bir kurulus velevki olsa bile boyle bir odulu hak edecek birsuru firma urunleri ile fuarda vardir .

Bence bu resmen sahtekarlik gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 2 Mart 2017; 8:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirdem

Fabrıkaları iyidir veya kötüdür bunun bir anlamı yok , önemli olan o fabrikadan çıkan ürünler ve kalitesidir.Adamlar Üst seviye diye s435'li bir telefon tanıttılar ve en iyi tasarım olduğunu İddaa ediyorlar.Sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır.

en iyi tasarım diyor en iyi işlemci değil. adam kendi ürününü beğeniyor ve ona göre bir fiyattan satıyor. daha almadım Vestel telefon ama bir markada bu kadar yerden yere vurulmaz
  • Helal olsun, cep telefonu konusunda yerli markalarımız emekleme dönemimde olsada dünya devleri ile rekabet edecekleri günlerde gelir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Montaj fabrikasi zaten ufacik bir fabrika ...

O yüzden mi National Geographic in mega fabrikalar belgeseline konu oldu? Siz küçücük deyince küçülmez bir şey. Kendinize ait olan iyi şeylere de sahip çıkmasını bilin yahu! O fabrika bize ait orada bizim ağabeylerimiz ablalarımız çalışıyor. Arçelik de bizim,beko da bizim,gm de bizim vestel de bizim. En kötü de olsa-ki değiller- istihdam sağlıyorlar. İşkembeden sallamıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fuarda tanitilan telefon eline aldiginda kasasi farkli ama ...

Ekran camindaki siyah cercevelergercekte cok daha kalin kapladigi alan en az 3 kat fazla siyahlik var !

Odulu veren firma hakkinda herhangi bir kaynak bulamadim ? Yerli mi yabanci mi ?

Odulu veren sahsin bari ismi yazilsa idi o da yok .

anladigim kadariyla dostlar alisveriste gorsun edebiyati gibi gorunmekte .

Genera Mobile de Vestel de MALESEF esasli cihazlar cikartamadilar ...

Asyalilar fiyat kalite donanim olarak daha basarililar. ''

Sozde yerli diye ifade edilenler ise Cin de fason uretiyorlar tabiki vasat eskimiz donanimlar ile ...

Asyalilar daha iyisini kendilerine saklamaktalar son yillarda cikislarini gorduk ... Islemcisinden tutun da genel olarak telefonu tasarimi ve yazilimi olarak ozellikle Turkiye den daha basarilar ...

Firmware sizdirma veya yayinlamada da yine Asya lilar daha basarili ozellikle Android One platformunda ... Ayni platformadaki General Mobile guncellemeyi gec vermektedir kendi bilgisyariniz uzerinden yazilim atmaniza da Turkiye deki firmalar engel olmaktalar veya yoktur ...

Bu odulu Turkiye kesinlikle hakedecek bir eseri yoktur aksine sahtekarliklari belgenmistir kasasi hazir yeni General Mobile 6 ile youtube ve kendi resmi sitelerindeki General Mobile 6 gorselleri videolari da dahil ozellikle ekrani farkli siyah cerceve rezaleti ortada ustelik sahtekarlik ile yapiyorlar ustelik fuarda !...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    birde fotoğraflarda fark edildiği gibi üst kısımda 3 nokta varken videoda 2 tane var. daha şık gözüküyor izlenimi verilmiş olabilir
  • ERIKCI kullanıcısına yanıt
    Sahtekarlik furarda basitcene kanitlanmistir Vestel in rezaleti de yillardir belli ...

Belgesi de paylasildi hatta ben bile daha onceden bahsetmistim ...

Cevap veremedin ama birseyler yazmak istedin ...

Belgesi yapilmasina gerek yok veya herkesin bildigi seyler :

http://www.visualcapitalist.com/worlds-largest-factories/

Sen montaj icin sevinirsin ...

LCD TV en onemli bileseni paneldir onu bile ithal ediyor sozde yerli markalar !

Montaj icin o ebatlarda fabrikalar fazlasiyla yeterlidir ...

Olaya ister nitel ister nicel ele al . Turkiye yi fazla sisirme uretim manasinda ozellikle kiyaslama yaparken baska ulkelerin tesisleriyle ...

General Mobile TELPA fabrikasi ne kadar buyuk acaba ? Once bir varmi diye sor arastir ...

Vestel beyaz esya vs.

Ayrica mesele uretimin verimliligi ve esnek moduler yapida olunabilirliligidir ....

Demirbas dizilimi ve calisma alani uretim kapasitesie gore uretim plani ne kadar basarili veya verimlidir ?

• fox5578 kullanıcısına yanıt
    Orda LED flash vardir diye vurgu yapilmis o hali ile aslinda bir hata yok urun tanitimi acisindan ama siyah cerceveler icin MAZERET filan yoktur : Cunku hem resmi youtube videosunda hem de fotograflarda siyah cerceveler ince olarak gosterilmis .

Kisacasi Turkiye adina utanc kaynagidir ...
    "En iyi tasarım" demek çok iddialı bir kelime , Fiyat bandında en iyi tasarım dese sorun yok.Bu arada yerden yere vurmadım yapılan bazı yanlışları söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirirdem -- 3 Mart 2017; 1:0:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

bir zamanlar telefonumu kimse almıyor diye devlete ağlayıp 2 kere ek vergi gelmesine sebep olan vestelemi ödül vermişler.dünyanın çivisi çıkmış

ne ek vergisiymiş bu. vergi geldi de vestel bu ek vergiden muaf mı oldu. bir zamanlar vestel vergisi diye böyle haberler çıktı ama o vergi gelmedi. sallama yorumlar sıktı artık

sallama değil tam 2 kere ithal cep telefonlarının hepsine vergi geldi.araştırın bakın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihAsl

quote:

bir zamanlar telefonumu kimse almıyor diye devlete ağlayıp 2 kere ek vergi gelmesine sebep olan vestelemi ödül vermişler.dünyanın çivisi çıkmış

ne ek vergisiymiş bu. vergi geldi de vestel bu ek vergiden muaf mı oldu. bir zamanlar vestel vergisi diye böyle haberler çıktı ama o vergi gelmedi. sallama yorumlar sıktı artık

sallama değil tam 2 kere ithal cep telefonlarının hepsine vergi geldi.araştırın bakın

olmayan bir şeyi nasıl araştırayım. varsa link ver öğrenelim

• Cok ovulen fabrikalar cokta buyuk degilmis anlasilan . Gercekler tokat gibidir . Bazilarini cildirtir hata kufurbaz bile olurlar ibretlik yukarda cevaplari var ... Kendilerini bir bilseler ne hallerdeler ... Netice bu Hatice de bu ...

Android European Hero olayina tekrar donersek boyle bir kurulus kimlere ait hangi ulkede Google Amca ya sordum arastirdim hicbirsey cikmamis ama ne hikmetse Yerli Medya da sadece haber yapilmis ustelik gorsellerine kadar ayni icerik ....

Vestel ve General Mobile ortaklasa kendi aralarinda odul vermisler ...

General Mobile 6 urunu internette tanitilan gorsellerde resimi videosive bircok fotograflarda DONANIMSAL FIZIKSEL FARKLI EKRAN CERCEVESI ( siyah cercevesi en az 3 kat daha kalin alan kaplamakta bariz ) gorulmekedir .

Fabrikalarin nitel ve nicel olarak Turkiye yi cok fazla abartildigi icin kanitlar sundum . Dunya yi tanimayanlar kendi kisitli dunyalarini ve cevrelerini overler burda oldugu gibi gerci ovmekten cok kusma var ...

Bir de General Mobile ve Vestel in Cin deki satin aldigi firmalarin fabrikalarina bir bakin
    ...

• Barselona’da düzenlenen, dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobile World Congress’deki standında 504 Vestel Venus telefonla dünyanın en büyük telefon duvarını inşa eden Vestel yepyeni bir rekora imza attı.
    Kapsamlı bir çalışma sonucu ortaya çıkan 3.6 metre eninde 1.9 metre uzunluğundaki Venus telefon duvarının en önemli özelliği 504 farklı ekrana verilen görüntü ile bütünleşik bir görüntü elde edilmesi. Dünyanın en büyük telefon duvarının yapımında kullanılan Vestel V3 5570, 5.5” Full HD IPS ekranı sayesinde full HD kalitesinde görüntü sunuyor. Doğadaki ışık yansımalarından ilham alarak tasarlanan Vestel Venus V3 5570, özel diamond cut teknolojisi kullanılarak oluşturulan çerçevesi ile benzersiz bir karizma ve stil sahibi bir duruş sergiliyor.
    Lakin general mobile neden almış bulamadım Venüs ise güzel bir tasarım yapmış alkış :)

General Mobile ve Vestel’e ‘Android European Hero’ ÖdülüGeneral Mobile ve Vestel’e ‘Android European Hero’ Ödülü

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.