Şimdi Ara

General Mobile W2 - Windows Mobile 6.5 Pro. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
3
Favori
60.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barkar

gps gayet tatmin edici. yürürken ve otobüste giderken beklediğimden iyi sonuç verdi gps. maksimum 7 uyduya bağlandı route 66, ortalama bağlandığı uydu sayısı ise 3'tü.

cevapların için tekrar teşekkürler

1) ben bu telefonu sırf işletim sistemi için istiyorum fakat müzik dinlemeyide çok seviyorum kulaklıgı takınca yine 5800 la kıyaslarsak çok büyük bir fark var mı?
    sizede pocket player ı tavsiye edebilirim
    2) size birşey daha sormak istiyorum işletim sistemi benim için müzik çalması kadarda önemli 5800 mı aliyim w2 yi mi kararsız kaldım
    daha önceden wndows mobile kullandıgımdan 5800 ın beni programlama olarak tatmin etmiyecegini düşünüyorum ama konu müzik oluncada 2 telefon arasında kalıyorum
    ah ne olurdu ses kalitesi iyi olsaydı

• Ses kalitesini yükseltmek için windows media player yerine pocket player yada core player yükleyip öyle deneyin derim equaliser ayarlarıyla oynamak gerekiyor tüm wm telefonlar için. Bende Benq E72 var ilk aldığımda media player ile müzik dinleyeyim demiştim kulağıma yapıştırmam gerekiyordu duymak için telefonun gerçek gücünü core player yükleyince anladım bangır bangır bağırıyor Windows Mobile kullanmamış olanlar için bu tür şeyler eksi olarak görünebilir siz en iyisi bir bilene bırakın telefonu GPS gibi özelliklerinin kullanışlı olduğunu öğrenince almaya karar verdim bende ses sorunu dediğim şekilde çözülür batarya da şarj edile edile kendine gelir sonuçta WM telefonların hepsinde batarya kullanımı çok oluyor bunu düşünerek almanız gerekirdi Philips'in 1 ay şarjı giden telefonlarından değil bunlar

• @19numara
    hocam ses konusu için bence almadan önce bir cihazı dene alacağın yerden. OzanSRC'nin dediği Core Player'ı denerim bugün ona göre akşam yazarım gene bende yoldayken müzik dinlemeyi seviyorum ama sağolsun psp'im var

2 gün öncede pdf dosyaları okumak için adobe reader le yükledim ve program gayet güzel çalıştı. hafıza kartına 20 mblik bir pdf dosyası attım ve onu sorunsuz açtı program. hem de hiç kasmadı.

batarya konusunda ise biraz daha bekleyeceğim, zaten çantamda usb kablosu olduğu için şarj sorunu yaşamadım pek.

• Arkadaşlar , özellikle WM cihazları ilk kez kullanan veya kullanacak arkadaşlar her türlü soru
    ve danışma için bu siteye bakabilirsiniz her türlü programın en güzel ve güncel sürümü , güncel bilgiler
    mevcut mutlaka bakın

www.ctrlpda.com
  • core player 1.3.5'i yükledim ve kulaklıkla gerçekten iyi sonuç aldım. kulaklıkla müzik dinlememiştim telefonda ama gerçekten kalitesi iyi geldi bana. equalizer ayarlarını istediğimiz gibi değiştirebiliyoruz. video oynatıcısıda çok güzel, ben beğendim core player'ı OzanSRC'ye teşekkürler burdan

ayrıca Technological'a ilaveten bendewww.pocketpc.gen.tr adresini öneriyorum

• @barkar
    Önemli değil hocam WM telefonlar ancak programlarla adam olduğundan bilmeyen insanlar karşılarına bişey çıkınca hemen sorunlu telefon damgasını yapıştırıyorlar...

Pil sorunu için de ayrıca Battery Pro ve türevleri gibi programlarla biraz da olsa fayda sağlanabiliyor araştırmak lazım bunları

Şu ekonomik durumu bir düzelteyim ya HTC Touch II ya da bu telefondan alıcam da hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@barkar
    Önemli değil hocam WM telefonlar ancak programlarla adam olduğundan bilmeyen insanlar karşılarına bişey çıkınca hemen sorunlu telefon damgasını yapıştırıyorlar...

Pil sorunu için de ayrıca Battery Pro ve türevleri gibi programlarla biraz da olsa fayda sağlanabiliyor araştırmak lazım bunları

Şu ekonomik durumu bir düzelteyim ya HTC Touch II ya da bu telefondan alıcam da hadi bakalım

Ozan bu sözünü çok tuttum tebrikler , gerçekten WM cihazlar uğraş gerektiriyor aynen bir bilgisayar düşünün
    formattan sonra çeşitli ayarlar ve programlar yüklendikçe daha mükemmel hale geliyor , WM cihazlar da aynen öyle.

Uygun ayarlar ve programlarla bu cihazlara alışan başka cihazı da kolay kullanamıyor , bazen oyuncak gibi geliyor
    diğerleri !

• @OzanSRC
    hemen şu Battery Pro programını bir araştırayım hocam

bu arada dün cihaza resco photo manager'ı yükledim ve baya memnun kaldım. tavsiye ederim arkadaşlar güzel bir resim editörü arıyorsanız bu program işinizi görecektir.
  • Evet kullananlardan son dakika bilgilerini alalım ne durumda telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Evet kullananlardan son dakika bilgilerini alalım ne durumda telefon

psp'min usb kablosuyla ettiğim şarjla telefon 2,5 gün idare etti. tabii bu 2,5 gün içinde yoğunluğumdan pek telefonu kullanmadım video çekimi hoşuma gitmedi. 2 mp'li k530i telefonumla daha mükemmel resim ve video kayıt ediyordum. gerçi benim için önemli olan işletim sistemi o da baya işimi görüyor onun dışında arkadaşlar şöyle güzel bir radyo programı söyler misiniz ? ama internetten stream eden programlardan değil.şöyle normal radyo frekansını kullanan hatta yayını kayıt edebilen bir program olursa dadından yenmez gari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barkar -- 26 Temmuz 2010; 10:20:29 >

• kimseden bir cevap yok radyo konusunda

neyse o zaman ben kurduğum yeni programlar hakkında bilgi vermeye devam edeyim. telefonunuzu webcam olarak kullanmak için Mobiola programını kullanmanızı öneriyorum. güzel bir program. ister usb'den ister wi-fi'den telinizi cam olarak kullanabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkar

kimseden bir cevap yok radyo konusunda

neyse o zaman ben kurduğum yeni programlar hakkında bilgi vermeye devam edeyim. telefonunuzu webcam olarak kullanmak için Mobiola programını kullanmanızı öneriyorum. güzel bir program. ister usb'den ister wi-fi'den telinizi cam olarak kullanabiliyorsunuz

Şaka yapıyor olmalısın cihazda Radyo donanımı yok bildiğim kadarıyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Technological
    Şaka yapıyor olmalısın cihazda Radyo donanımı yok bildiğim kadarıyla...

karıştırıyor olabilirim ama hepsiburada'da ki ilanda var diye yazıyordu aklımda öyle kalmış
    http://www.hepsiburada.com/Liste/general-mobile-w2-1-aylik-navigasyon-yazilimi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepgenw2

• Türkiye Distribütör'ü Gençcell'in sayfasında Radyo var yazıyor fakat GM'nin kendi sayfasında öyle bir ibare yok

http://www.genccell.com/ProductDetail.aspx?ProductID=107#

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Windows_Mobile_Phones/DSTW2_features

Donanımsal yoksa zaten ancak wi-fi yoluyla radyo dinlenebilir. HTC Touch 2'lerde de radyo var gözüküyor fakat Türkiyede çalışmıyormuş TRT'den bandrol almaya üşenmişler heralde

• türkçe yama indirebileceğim bir adres verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aka_akrep

türkçe yama indirebileceğim bir adres verebilirmisiniz ?

www.ctrlpda.com
  • sağolasın ^^
  • selam,bu sabah itibariyle tekmar'dan w2 siparişimi verdim.yarın elimde olmasını bekliyorum. son rakam; tekmar'dan online alışveriş yaptığınız takdirde 389 TL , BONUS-WORLD-AXES kartlara da vade farksız 9 taksit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er35han

selam,bu sabah itibariyle tekmar'dan w2 siparişimi verdim.yarın elimde olmasını bekliyorum. son rakam; tekmar'dan online alışveriş yaptığınız takdirde 389 TL , BONUS-WORLD-AXES kartlara da vade farksız 9 taksit.

Bence fiyat iyi sıfır cihaz için , yani çok kaliteli olmasa dahi WM 6.5 içeren full bir cihaz bu fiyata
    cep telefonu bile alınamıyor neredeyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technological

quote:

Orijinalden alıntı: er35han

selam,bu sabah itibariyle tekmar'dan w2 siparişimi verdim.yarın elimde olmasını bekliyorum. son rakam; tekmar'dan online alışveriş yaptığınız takdirde 389 TL , BONUS-WORLD-AXES kartlara da vade farksız 9 taksit.

Bence fiyat iyi sıfır cihaz için , yani çok kaliteli olmasa dahi WM 6.5 içeren full bir cihaz bu fiyata
    cep telefonu bile alınamıyor neredeyse...

bundan önce kullanmış olduğum cihazda aynı markanın DSTW1 ürünüydü, beşinci kattan zemine çakılana kadar telefonumun değerini bilememişim,iki hafta farklı telefonlarla idare etmeye çalışınca WM cihazların bağımlılık yaptığını anladım. wifi ve gps'de öncekine artı olarak bu modelde varmış, kullanan arkadaşların yorumlarına da bakarak cihazı keşfedececeğiz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.