Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE WİFİ SORUNUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar 5 gündür birazdan belirteceğim sorunla karsılasıyorum.

Telefonum ıle kendi evimdeki wifi'a baglandıgımda facebook a gırıyor ama guncellemıyor, aynı kalıyor." güncellıyor " yazısı donup duruyor.
    Google play e hiç girmiyor. Fakat Whatsapp'ı falan rahatlıkla kullanabılıyorum.

Ayrıca, Telefonum ile baska wifilere baglandıgımda çatır çatır giriyor internete :) hiç bir sıkıntı olmuyor..

Geçenlerde laptop dan da giremedim facebook'a v.s - Çareyi DNS degistirmekte buldum.
    Bugün ise ttnet ile konustugumda bana ttnetin dns lerini verdiler ve internetimde hiç bir sıkıntı olmadıgını belırttıler. (gerçi verdikleri dns i yazdıktan sonra yasagı kaldırılan youtube a, hala yasak devam edıyomus gıbı gozuktugu ıcın gıremedım ama neyse :D )

Kısacası, TTNET sorun internetinizde degil diyor. Ama baska wifilere (telefon veya modem) baglandıgımda hiç bir sıkıntı olmuyor.

Nasıl hallederim.

• Dostum büyük olasılıkla sorunun modemden veya ttnetten,başka modem getir eve tak dene aynı ise ttnetten arıza kaydı oluştur normal derlerse ısrar et oluşturmanızı istiyorum de oluştursunlar ekip gelir ertesi gün bakalar problemin hallolur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.