Şimdi Ara

Generic Host Process For Win32 Services Hatası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim pc bu aşagıdaki hatayı verior ondan sonra internet felan komple gidior bunun sebebi ne nasıl kurutulurum bundan yardım edin plss...

Generic Host Process For Win32 Services Hatası Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytan-kral -- 11 Kasım 2006; 0:11:06 >

• Yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seytan-kral -- 11 Kasım 2006; 0:12:40 >
  • bence de arama tuşunu kullan forumda var
  • Arama butonunu kullanmasını bende biliorum bu hata interneti actıktan 1 veya 2 dakka sonra cıktıgı icin ve sonrasında net kesildigi icin pc 10 kere reset atıorum zaten zar zor ugrasıorum siz arama yap diosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: seytan-kral

Arama butonunu kullanmasını bende biliorum bu hata interneti actıktan 1 veya 2 dakka sonra cıktıgı icin ve sonrasında net kesildigi icin pc 10 kere reset atıorum zaten zar zor ugrasıorum siz arama yap diosunuz

o zaman başka pc den mesela internet kafeden yapacaklarının çıktısını alıp yapabilirsin.
  • xp güncellemelerini muhakkak tekrar kontrol et
  • driver hatsına benziyoo
  • serji nerde serji
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR
    serji nerde serji

iste burada

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?mem=87858&cat=183&m=8774665
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR
    serji nerde serji

iste burada

http://forum.donanimhaber.com/blog_tm.asp?mem=87858&cat=183&m=8774665

Geldiğin kadarda varmış kardeş. Linkte çözüm son detayına kadar anlatılmış. Sorun sahibi arkadaş linkteki uygulamaları takip ederek sorunu çözebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: mendiss
    Geldiğin kadarda varmış kardeş. Linkte çözüm son detayına kadar anlatılmış. Sorun sahibi arkadaş linkteki uygulamaları takip ederek sorunu çözebilir.

tskler dostum. umarim yardimci olur
  • S.Aleyküm , Bu sorun benimde başıma gelmşiti, saç baş yolduracak cinsten, Xp bile şaşırıyo bu soruna.!

RApor ayrıntısına baktıığmda bi bakıyorum ACPİ ye atıyo bi bakıyorum IRQ lara

Soruınu şöyle çözdüm Ben; Denetim masasından güvenlik duvarını açtım bir daha gelmedi, belki size yardımcı olur, bu kadar

bu sorunu çeken arkadaşları çok iyi anlıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.