Şimdi Ara

Generic Non-PnP Monitor Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün masaüstü bilgisayarımda oyun oynarken birdenbire oyun kapandı ve masaüstüne attı,ekran çözünürlüğü düşmüştü tekrar oyuna giremedim,(512 mb 128 bit nvidia 8500 gt ekran kartı kullanıyorum) bilgisayarı yeniden başlattım fakat sorun geçmedi, dxdiag'dan ekran kısmına girdiğimde monitor kısmında genel olmayan pnp monitor yazıyordu biraz araştırma yaptım fakat çözümü bir türlü bulamadım, format attım win 8 kullanıyorum (win 7'de de denedim gene aynı sorun var) dxdiag'dan ekran kısmına geldiğimde Generic Non-PnP Monitor yazıyor Üretici:YOK Yonga Türü:YOK Dac Türü:YOK Yaklaşık Top. Bellek:256 mb yazıyor halbuki benim ekran kartım 512 mb, başka monitor denedim ondada aynı sorun var, kendi ekran kartımı başka bilgisayara taktım onda sorun yoktu kendi bilgisayarıma ödünç aldığım başka ekran kartı takınca sorun çözüldü fakat bana kendi ekran kartım lazım, bu arada aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıları kısmında sarı ünlem var NVIDIA GeForce 8500 GT yazıyor çift tıklayıncada Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43) diye bi hata veriyor arkadaşlar sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Yusuf-- -- 16 Ekim 2015; 19:04:35 >

• Peki bios tan ekran kartını kontrol ettiniz mi?

[Edit]

Şuradaki arkadaşlar çözmüş galibahttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87161792&p=2&f=183

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekotrance -- 17 Ekim 2015; 7:11:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios tan ekran kartı tam olarak nasıl kontrol ediyor? verdiğin linkte baya aradım, orda çözüme ulaşanların tavsiye ettiği bikaç driver programını yükledim fakat sorun geçmedi

Zava.Zin.Go hocam konuya bekleniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Yusuf-- -- 17 Ekim 2015; 20:37:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.