Şimdi Ara

Geniş Aile (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.342
Cevap
5
Favori
161.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: tunama

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

o Zekai nin yanındaki,kankasının tipe bak yaw : D

kaşları yapma sanki....son bölümde kara bilal 'in kahveci devrim abiyi sallamasınada koptum...

Geniş Aile

İyi Mr.Spock olur bundan.

İyi tespit

• quote:

Orijinalden alıntı: tunama

quote:

Orijinalden alıntı: kemal_raul

o Zekai nin yanındaki,kankasının tipe bak yaw : D

kaşları yapma sanki....son bölümde kara bilal 'in kahveci devrim abiyi sallamasınada koptum...

Geniş Aile

Devrim değil devir.

• Çok güzel Bir bölümdü.

Özellikle Zek ve okul sahnelerini daha çok beğeniyorum.Küpesini kızlara gösterme çabasına ise bittim.
  • Bende izledim diziyi ve harbiden güzeldi ama Bilal'in laf atmaları hiç hoş değildi, at kafası
  • Düzenli olarak izlediğim tek yaz dizisi zekai ve cevahir îkilisi sayesinde iyi gülüyorum.
  • Dizi çok çok güzel,

Bıkmıştık Türk televizyonlarında sitcom tarzı sadece evde geçen komedi dizilerinden, İnsanı aptal yerine koyan, Espri yapıldığında arka fona gülme efekti koyup "aha" burda gülmeniz lazım ,komik bir şey yaptık demeye getiren saçma sapan dizilerden...

Bu Dizi çok güzel bol bol farklı alanlar var sürekli bir eve veya iş yerine bağlı kalmıyor,

Yazlık dizi gibi dursa da yapımcılar aldığı reytinglerden ağızları sulanıp 1-2 sezon bu diziyi çekerler gibime geliyor, İyide olur...

zekai ye de her bölüm farklı bir konu buluyorlar ,Bi bölümde gitar havesi, üvey evlat olduğu yanılgısı , tango merakı , küpe olayı ( Yani bir küpeden adama bütün bölüm yetecek rol çıkarttılar )

Birde sık günlük hayatta sık rastlanmayan isimleri koymuşlar, Buda büyük bir malzeme sağlıyor zaten

Cevahir
    Kuddusi
    Şükufe
    Mürsel
    Zekai
    Devir
    Kunter
    Ulvi
    Pırıl
    Lan Hiçbirinde de böyle ahmet- mehmet gibi olağan,sıradan isimle yok, Bir bölümde de çocuğun ismini tayanç yapmışlardı

6. bölümün fragmanıda baya eğlenceli gözüküyor, Merakla bekliyoruz

• Tekrarı vardı akşam üstü yine bıkmadan izledik. Bakalım haftaya neler olucak
  • -mürsel seni de bırakalım mı
    -bırakk
    -hopp hade bıraktım

• Kutudan ne çıktı arkadaşlar kaçırdım izleyemedim sonunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Kutudan ne çıktı arkadaşlar kaçırdım izleyemedim sonunu

50 Euro çıktı
  • Dizi gerçekten çok güzel oyuncu kadrosu gerçekten müthiş olan bir dizi,bana kalırsa kışa sarkacak bir dizi olacak inş. dahada fazla tutulur...
  • yazık mürsele tüm borç mürsele bindi şimdi
  • Bugün ilk defa izledim, uzun zamandır izlediğim en güzel dizilerden biri valla. Sıkılmadan izledim bu bölümü, artık daha yakından takip edeceğim bu diziyi.
  • Bu bölümde çok güzeldi çok güldürdü beni. Hele o polisler götürürken Zekai'yi arayın suçu üstlensin ergen halinden az ceza yer gibi bi sahne vardı orada öldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProphecy

Bu bölümde çok güzeldi çok güldürdü beni. Hele o polisler götürürken Zekai'yi arayın suçu üstlensin ergen halinden az ceza yer gibi bi sahne vardı orada öldüm

süperdi o sahne

• Bu bölüm ilk 5 bölümle karşılaştırıldığın da biraz durağan, sönük gibi geldi bana,

Ama yine de güzeldi
  • ben görmemişim bu konuyu yahu. hasta oldum diziye evlere şenlik vallahi..
    koparıyor beni izlerken...

hele cevahir'in "at kafası" demesi yokmu

• quote:

Orijinalden alıntı: NGabbyNGaGe

-mürsel seni de bırakalım mı
    -bırakk
    -hopp hade bıraktım

Bu nasıl bir şey ya?

• Komedi ya
  • Ben Mürsel'e çok acıyorum ya.Cevahir tam gıcık bir tip ama komik adam
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.