Şimdi Ara

Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konusu:

Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi filmi, ayrılan yollarının ardından beklenmedik olaylar nedeniyle tekrar bir araya gelen Cevahir ve Ulvi karakterlerinin hikâyesini anlatıyor. Uzun yıllar birlikte çeşitli maceralara atılan Ulvi ve Cevahir’in yolları ayrılmıştır. Ancak Ulvi’nin başına gelen bir olay, onları yeniden bir araya getirir. Kasaplık mesleğine giren Ulvi, büyükbaş hayvanlar yerine köyün ileri gelenlerini doğrayınca Cevahir kendisini dostunun karıştığı cinayeti çözmeye çalışırken bulur.

AKC Film’in üstlendiği yapımın çekim tarihi ve oyuncu kadrosu gibi detaylar şu an için açıklanmadı.

Geniş Aile 4: Cevahir & Ulvi filmi Beyaz Perde sitesinin aktardığına göre 22 Kasım 2024 tarihinde vizyona girecek.

*Gelişmeler oldukça konu güncellenecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 26 Ekim 2024; 11:11:47 >

• Bu filmin 3. sünün olduğundan bile haberim yoktu. 13 sene önceki dizinin ekmeğini yeme çabaları. Dizisinin yakınına yaklaşamayacak kadar vasat yapımlardı ilk 2 film. 3. filmi belki de bu yüzden hiç izleme zahmetine girmeyip unutmuş da olabilirim.
  • dizi komedide bir numara olsa da filmleri çok kötüydü maalesef. 4. filmden de bir beklentim yok

• her türlü izlenir 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam film vasat bile olsa günümüze göre her türlü gideri var...
  • Dizisini çok severdim hala da çok severek izliyorum ama filmleri dizinin yanından bile geçemez ama dizinin hatırına her türlü izlenir
  • engortos kullanıcısına yanıt
    Filmlerini dizinin ortalama bölümleri olarak görün.Diziye özlem var dediğim gibi ortalama bir film bile olsa izlenir hele ki Türk sinema sektörü bu haldeyken...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu vesilesiyle 3. filmi izledim, şahsen haberim olmadığı için izlememiştim. Yoklukta 3. film iyi gitti, güzeldi. 4. film için biraz umutluyum ama 3. filmde çok fazla eksik karakter vardı. Kara Bilal ve adamı yoktu mesela.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Koyu Bilali unut hocam bu seride.Fırat Tanış şarkıcılık ve tiyatro yapıyor.Birde özel hayatı karışık ondan dolayı kadroya almıyorlardır.Ya da ekiple arası açıktır...
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

Evet 3. filmde olmadığına göre sonraki filmlerde de olmaz muhtemelen o yüzden o konuda umudum yok. Gerçi dolu kadro ile boş film yapacaklarına küçük kadro ile harikalar yaratsınlar, bunu yeğlerim.

• *Film afişi geldi.İlk mesaja eklendi...
  • Fragman geldi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.