Şimdi Ara

Geniş Aile Her Türlü [2016] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Helikopter senaryosu nasildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Helikopter senaryosu derken? Eğlenceli sahneler yapmaya çalışmışlar ama ben gülmedim ve açıkçası eğlendiğimi de söyleyemeyeceğim. Bu arada forumda problem var. Masaüstü sürümden mesaj gönderiyorum, ancak forumun masaüstü sürümünde mesajım görünmüyor fakat mobil sürümde görebiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Sitelere dusmus film.

• quote:

Sitelere dusmus film.

Aynen. Zaten ben de öyle izledim. Yoksa sinemasına gidilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Helikopter senaryosu derken? Eğlenceli sahneler yapmaya çalışmışlar ama ben gülmedim ve açıkçası eğlendiğimi de söyleyemeyeceğim. Bu arada forumda problem var. Masaüstü sürümden mesaj gönderiyorum, ancak forumun masaüstü sürümünde mesajım görünmüyor fakat mobil sürümde görebiliyorum.

en iyi komedi filmleri tarihine bakarsanız hepsi ciddi komedilerdir,yani adam sözleri ile,hareketleri ile güldürür,son 20 yıldır zevzek komedisi çıktı,adam konuşurken hertarafı oynuyor,gülün yawww işte,şebeklik yapıyoruz der gibi rol kesiyorlar,bu tür filmler özellikle hint sinemasında oldukça fazladır,dünyanın en zevzek filmleri hintlilerden ve türklerden çıkar,ama ortalama millet bu tür şeyleden anlıyor seviye 10 üzerinden 3,5 yapacak bişey yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: complete_

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

en iyi komedi filmleri tarihine bakarsanız hepsi ciddi komedilerdir,yani adam sözleri ile,hareketleri ile güldürür,son 20 yıldır zevzek komedisi çıktı,adam konuşurken hertarafı oynuyor,gülün yawww işte,şebeklik yapıyoruz der gibi rol kesiyorlar,bu tür filmler özellikle hint sinemasında oldukça fazladır,dünyanın en zevzek filmleri hintlilerden ve türklerden çıkar,ama ortalama millet bu tür şeyleden anlıyor seviye 10 üzerinden 3,5 yapacak bişey yok..

Aynen öyle. Zevzeklik komediyse herkes rahatlıkla komedi yapabilir. Bunun için para verip bir ekran/perde önünde 2 saat çürütmenin anlamı yok. Absürd komedilerde de durum iç açıcı değil. Nadiren güzel şeyler çıkıyor. En iyisi ciddî, organik olaylar üzerinden yürüyen komediler, organik komediler. Yani kesinlikle hemfikiriz.

Normalde böyle zevzek şeyleri sevmem ama dizisi güldürüyordu ki o da ilk 15-20 bölümden sonra kalitesini düşürmeye başlamıştı. Filmleri o dizinin o bahsettiğim ilk bölümlerinin yakınından bile geçemiyor. Dizideki replikler güzeldi, birkaç karakter orijinaldi. Ama bakıyorsun filme, leş.

• Çok sevdiğim bu yapımı izlememeye karar verdim.
  • İlk film güZeldi,

İkinci filminde güzel olmasını ve senaryoya özenilmesini beklerdim.

Güzel bir hikaye bulmuşlar ama senaryoya aktarımı çok amatörce olmuş.

O kadar emek veriliyor niye senaryoya özenilmez.
    Yapımcının yerinde olsam kızardım yani.
    Senaryolar da dikkat edilmesi gereken noktalar vardır, hiçbirine dikkat edilmemiş gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 25 Ocak 2017; 15:55:4 >
  • Yapmış olmak için yapmışlar, hiç beğenmedim. Gişede de çok başarısız olmuş devamı gelmez.

• Bu bildiğin Hangover filminin yerelleştirilmesi olmuş yav.Şuan izliyorum.

Orda da yatıp uyanınca kimse ne yaptığını nerede olduğunu başına ne iş geldiğini bilmiyordu.Burda da aynı durum var.Hatta Hangover'da adam evli olarak buluyordu kendini uyanınca,burda da Zekai Rus bir gelinle buluyor kendini uyanınca.Yine Hangover'da kumarhaneye gidiyorlardı.Burda da yine aynı olay var.

İzlemeye devam ediyorum bakalım daha ne benzerlikler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 28 Ocak 2017; 21:20:21 >
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Başrol Kadinin sesi erkek gibi farkettin mi xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 28 Ocak 2017; 21:21:59 >
  • İlk filmin yanında kesinlikle sönük kalmış daha komik espiriler beklerdim. Bu film geniş ailenin çekilen tv bölümlerinden tamamen farksız bence.

• Dizi olarak ne güzeldi halbuki son sezon hariç zaten biraz da oradan belli olmuştu senarist arkadaşın son demlerini oynadığı ama yok illa ki milyonlar götüreceksiniz o yapımdan al işte sana son. 196.907 kişi izlemiş 2 milyon 115.851 TL 42 kuruş hasılat büyük ihtimal zarar ettiler ve 3.sünü çekmeyecekler bence bu bakımdan iyi olmuş.
  • az önce izledim, kötü değildi bence. izlenir 6.5/10

• Bu diziyi hiç kaçırmazdım be. Ne günlerdi.

Kerpetenle karga burunu ayıramayan Ulvi, 14-15 Ulvi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.