Şimdi Ara

Geniş Araç Tavsiyesi - İkizler Yolda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 301 veya Linea benzeri bir araç işinizi görecektir. Bahsettiğiniz araçlardan yeni olur yaş olarak nispetende sorunsuz ve düşük maliyetli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam tavanlı 1.5dci dizel scenic bakın mpv olarak iyi seçeneklerden.

• Tavsiyeler için herkese teşekkür ederim. Malesef bugün bebeklerimizden birini kaybedeceğimizi öğrendik. Allah'tan ümidimizi kesmiyoruz tabii ki. Dualarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestgump03 -- 1 Eylül 2019; 0:16:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forestgump03

Tavsiyeler için herkese teşekkür ederim. Malesef bugün bebeklerimizden birini kaybedeceğimizi öğrendik. Allah'tan ümidimizi kesmiyoruz tabii ki. Dualarınızı bekliyorum.
    Allah yardımcınız olsun, dua edeceğim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Megane 2 bak
    Şaft tüneli yok ici geniş, 500lt bagajı var

• Konu araba tavsiyesinden çocuk yapmayına kaymış. O fiyata bende meriva/zafira öneririm. Allah yardımcınız olsun umarım atlatırsınız durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 1 Eylül 2019; 1:50:36 >
  • Grand C-Max sahibiyim, donanım ve genişlik olarak çok memnunum. 3 yetiskin, 1 bebek ve 1 de kopek sigiyoruz araca. Daha genişi lazım derseniz onceki kasa 5008 de degerlendirebilirsiniz.
    Bu segmentte hakkinda en cok olumlu yorum duydugum arac Grand picasso'ydu aslinda ama gostergelerin ortada olmasi sebebiyle ısınamadım bir türlü, grand scenic de ayni sekilde...

Bu arada genis hacmi yuk mu yoksa yolcu icin mi kullanacaksiniz ona karar vermek gerekli. Eger yolcu icinse SW yerine MPV daha mantikli olacaktir. Yuksek tavan sebebiyle cok daha ferah bir ic hacim sunuyor MPV'ler. Ayrica uzun yolda mola vermek gerekince arac icinde yapilmasi gereken bez degistirme, emzirme gibi faaliyetlere de cok yardimci oluyor yuksek tavan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock steady -- 1 Eylül 2019; 17:46:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu bütçe ile geniş araç, MPV vs. bakıp çocuklarınıza ayıracağınız zamanı sanayide araç başında geçirmeyin.!!
    Malesef bu rakamlara düzgün, geniş araç bulmanız çok zor.
    Symbol, getz, linea, polo, corsa'da da 2 çocukla seyahat edebilirsiniz.

Son mesajınızı yeni gördüm, Allah yardımcınız olsun, sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleşir inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superficista -- 1 Eylül 2019; 17:53:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.