Şimdi Ara

genpa garantili satılan iphone'lar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. kendi iphone 4'ümü satıp bi 4S alacağım fakat çelişkide kaldım... sahibinden'de biçok ilan var genpa garantili 3-4 aylık cihazları satıyorlar.. bu cihaz onlara 2500 tl ye mal olmuştur ama adamlar 1300 den başlatıyolar 1800 lere kadar çıkıyor ilanlar...

Benim aklıma takılan şu; bu cihazları almak ne kadar güvenli.. Çoğu nakit ihtiyacından satıyorum demiş.. belki kontratlı alıp nakite çeviriyolar bu yolla bilemem ama diyelim ki ben aldım bu cihazı ve eleman ödemelerini devam ettirmedi.. turkcell in cihazın ödemesi gelmedi diye imei numarasından teli kapattırma veya herhangi bi müdahale edebilme durumu olur mu?

Yani kısaca böyle bi cihaz alırsak tongaya düşme ihtimalimiz nedir? :D

• Kontrat ucreti zaten hatta geliyor telefon kapanmaz hat sahibine dava acilir heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Kontrat ucreti zaten hatta geliyor telefon kapanmaz hat sahibine dava acilir heralde

+1
  • peki teli aldıktan sonra adam ya telefonumu bu çaldı falan derse.. fatura onun üstüne sonuçta
  • Ben senin dedigin gibi aldim ve soyle yaptim aldigim yer dukkandi baska birisinden aldigim beyaz iphoneyi faturali sekilde siyah ile bilinen bir magazadan takas usulu aldim ve kartinin ustunede hem ben hemdeagazaya boyle bir telefon sattigimiza dair yazi verdik sizde oyle alin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm evet kağıt imzalatmak mantıklı öyle yapmak gerek.. çok saolun arkadaşlar
  • Ben aldım gecen hafta 4 aylık 1.400e siyah. dikkat edeceğin nokta fatura satın aldıgın kişinin adına olsun, bazı satılan cihazlar sen alınca 3.el falan oluyor
    ondan sonrası ise cihaza bakacaksın imei vs temizse bir sey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.