Şimdi Ara

Genpa Refurbished iPhone 4S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
4
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berkayunel

ne yazıkkı urunun refurbished olmadıgını idda ediyorlar siz de bastırın hukuki yollara basvurucam

Ben cihazı teslim alırken servisten oradaki bayan, bu cihazlar aktifleştirilmezse zaten Türiye'de kullanamazsınız demişti. Acaba bu cihazlar stoğa girerken aktifleştiriliyor mu? Dediğim gibi cihazda herhangi bir hasar ya da kusur yok ama o cihaza benden önce başka birinn el değmiş olması hoş olmuyor en azından o kadar para verdikten sonra. Hukuki yollara başvurmanızı takdir ediyorum ben de 1-2 yıl önce Toshiba ( TNB Bilgisayarı) mahkemeye vermiştim. Zorlu bir süreç. Refurbished cihaz olduğunu ispat etmeniz zor olabilir en azından sadece aktifleştirilme tarihi tek başına yetmeyecektir. Bilirkişi incelemesi gerekecek o da sorun yok cihaz diyecek falan falan.
  • http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html/ siteye girin factory kısmında refurbished yazıyosa urun refurbisheddir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayunel

ne yazıkkı urunun refurbished olmadıgını idda ediyorlar siz de bastırın hukuki yollara basvurucam

genpa yapmaz diyemiyorum refurbished olabilir
  • Benim Genpa garantili cihazım da aktivasyon tarihi yazmıyor. Neden olabilir?

Genpa Refurbished iPhone 4S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

Benim Genpa garantili cihazım da aktivasyon tarihi yazmıyor. Neden olabilir?

Genpa Refurbished iPhone 4S

aktivasyon tarihini garanti süresiyle beraber geçiyorlar sanırım 1 sene dolunca otomatik düşüyor olması lazım yanlış bilgi vermek istemem ben öyle hatırlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.