ne yazıkkı urunun refurbished olmadıgını idda ediyorlar siz de bastırın hukuki yollara basvurucam
Ben cihazı teslim alırken servisten oradaki bayan, bu cihazlar aktifleştirilmezse zaten Türiye'de kullanamazsınız demişti. Acaba bu cihazlar stoğa girerken aktifleştiriliyor mu? Dediğim gibi cihazda herhangi bir hasar ya da kusur yok ama o cihaza benden önce başka birinn el değmiş olması hoş olmuyor en azından o kadar para verdikten sonra. Hukuki yollara başvurmanızı takdir ediyorum ben de 1-2 yıl önce Toshiba ( TNB Bilgisayarı) mahkemeye vermiştim. Zorlu bir süreç. Refurbished cihaz olduğunu ispat etmeniz zor olabilir en azından sadece aktifleştirilme tarihi tek başına yetmeyecektir. Bilirkişi incelemesi gerekecek o da sorun yok cihaz diyecek falan falan.
ne yazıkkı urunun refurbished olmadıgını idda ediyorlar siz de bastırın hukuki yollara basvurucam
genpa yapmaz diyemiyorum refurbished olabilir
Benim Genpa garantili cihazım da aktivasyon tarihi yazmıyor. Neden olabilir?
quote:
Orijinalden alıntı: Murat081
Benim Genpa garantili cihazım da aktivasyon tarihi yazmıyor. Neden olabilir?
aktivasyon tarihini garanti süresiyle beraber geçiyorlar sanırım 1 sene dolunca otomatik düşüyor olması lazım yanlış bilgi vermek istemem ben öyle hatırlıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme