Şimdi Ara

Geohot geri döndü 3.1.3 JB yolda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: haimow
    http://iphonejtag.blogspot.com/

Buyrun detaylar burda adam yapıo hakaten ama ne zaman çıkıcağı belli değil

Tamam da ne yapıyor aga?:)
  • Tethered olayını çözücek işte sıkıştırmayın adamı yapıomuş rahatsız etmeyin dio :)
  • quote:

It is completely untethered, works on all current tethered models(ipt2, 3gs, ipt3)

Buradan anladığım kadarıyla 39. hafta ve sonrası da olaya dahil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 28 Mart 2010; 9:41:01 >
  • 39.hafta ve sonrasi diye bir sey var. 46. haftayi kim cikardi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkker
    39.hafta ve sonrasi diye bir sey var. 46. haftayi kim cikardi hocam

bu linkte 3.1.3 jb mı var hocam yoksa başka bir şey mı,yani sadece tethered mı çözülüyor yoksa 3.1.3 jb mi geliyor?
  • yeni iphone çıkana kadar elindeki açıkları apple a göstermeyeceğini söylüyordu ama geo hotz bu sağı solu belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality
    yeni iphone çıkana kadar elindeki açıkları apple a göstermeyeceğini söylüyordu ama geo hotz bu sağı solu belli olmaz

İnsallah çıkar;çünkü telefonu kullanamayan veya zevksiz kullanan birçok kisi var...Jb çıkmasını bekliyorlar.Bence her versiyonu kıracak güce sahip.Tüm hepsini çıktığı anda kırsın çok güzel olur...Ama ben hala bu linkte ne oldugunu tam anlamadım...3.1.3 jb mi yoksa tethered sorunu mu çözülüyor?
  • iyide 3.1.3 zaten kırıldı ki Hemde Türkler tarafından, GeoHot kırana kadar atı alan Kadköyü geçti...

Geohot geri döndü 3.1.3 JB yolda

kaynak...

• Atı getir de su 3GS i de bindirelim bakalım oluyormu.
  • Ya beyler haberin unlockla alakası yok , biz dioz antartika siz dionuz bilmemne...

GeoHot ın yaptığı 39.hafta ve sonrasında yaşanan reboot olayıdır , yani şarj bitmesi veya telefon kapandığında , tekrar kurmak gerekiodu JB li cihazlarda onu çözmüş adam...
  • arkadaşlar ben de cihazıma jb yapmayı düşünüyorum. sizce bu yöntemin çıkmasını beklesem mi ? yoksa tethered olarak yapsam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haimow

Ya beyler haberin unlockla alakası yok , biz dioz antartika siz dionuz bilmemne...

GeoHot ın yaptığı 39.hafta ve sonrasında yaşanan reboot olayıdır , yani şarj bitmesi veya telefon kapandığında , tekrar kurmak gerekiodu JB li cihazlarda onu çözmüş adam...

ben de öyle anlamıştım
    @ElfenLaid
    fark etmez
  • cikartirsa iyi dua alir benden telefonu kapatamamak cok skici olmaya basladi.
  • Vallahi Ya çıkarsın artyık bendede 3gs var 3.1.3 yüklü içinde ve 37 nci hafta ama jb yapamıyorum arkadaşlar yaff telefon bomboş hiç bir şey yüklemiyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.