Şimdi Ara

GeoHot İle Söyleşi PSP 2 ne zaman geliyor dedi:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G4 ün ile söyleşide bulunan GeoHot Ps3 ü kırış hikayesini anlattı.
    Söyleşinin en can alıcı kısmı ise sunucunun GeoHot a kıracağın sıradaki alet nedir sorusu idi GeoHots; PSP 2 ne zaman geliyor diyerek espiriyi patlattı

Sony nin bu adamdan çekeceği var

• Bu adam süper ya sonynin yerinde olsaydım bu adamın basına birsey gelmesini saglardim
  • ne adamı yahu çocuk bu daha 17 yaşlarında.. madara etti o yaşta sony, nintendo, apple gibi firmaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Bu adam süper ya sonynin yerinde olsaydım bu adamın basına birsey gelmesini saglardim

bi dava bir şey açmasın bide vallahi manyak bi hackerı kaybederiz...
  • bu eleman sadece iphoneları hackledi benim bildiğim.playstationları kıramamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bu eleman sadece iphoneları hackledi benim bildiğim.playstationları kıramamıştı.

iphone jailbreak at&t kilidi ps3 beyaz iphone u appledan önce halleden (bu konuda okuduklarım yarım yamalakdı yanlışda olabilir) gibi şeyleri yapan hep geohotz dı bildiğim kadarı ile.

Bir de tv de konuşurken heyecandan k.çı terliyor belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bu eleman sadece iphoneları hackledi benim bildiğim.playstationları kıramamıştı.

iphone jailbreak at&t kilidi ps3 beyaz iphone u appledan önce halleden (bu konuda okuduklarım yarım yamalakdı yanlışda olabilir) gibi şeyleri yapan hep geohotz dı bildiğim kadarı ile.

Bir de tv de konuşurken heyecandan k.çı terliyor belli

ps3ü ilk bu eleman kırmadı diye biliyorum.kırılmayan versiyonları kırdı sanırım.

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

ne adamı yahu çocuk bu daha 17 yaşlarında.. madara etti o yaşta sony, nintendo, apple gibi firmaları

3-4 sene önce 17diydi.20yi geçmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 15 Ocak 2011; 15:29:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.