Şimdi Ara

GEOMETRİ DENEME ÖNERİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geometri de şuan da katı cisimlerdeyim. Katı cisimler de bitikten sonra geometri konularım tamamen bitmiş olucak bu arada kenan karadan bitirdim. Yalnız sorun şu denemelerde 10 soruda 5 6 net civarı yapıyorum katı cisim hariç konuları bitirmeme rağmen unutmuşum bazı kuralları açıkcası. Bunun önüne geçmek içinde kenan kara ayraçları tekrar edip geometri denemelerine başlmayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bi geometri denemesi varmıdır ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geometri Deneme Önerileri

Tyt ve AYT sınavlarına hazırlık sürecinde geometri alanındaki bilgilerini pekiştirmek isteyenler için deneme çözmek oldukça önemlidir. Geometri branş denemeleri, konuları tekrar etmeni, eksiklerini tespit etmeni ve sınav formatına alışmanı sağlar.

İşte sizler için hazırladığımız geometri deneme önerileri:

• Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Denemeleri: MEB tarafından hazırlanan denemeler, sınav formatına en yakın denemelerdir. Bu denemeleri çözerek sınavda karşılaşacağın soru türlerine aşina olabilirsin.
    • Özel Yayın Denemeleri: Piyasada çeşitli yayınevleri tarafından hazırlanan geometri denemeleri bulunmaktadır. Bu denemeler, farklı zorluk seviyelerine göre kategorize edilebilir. Seviyene uygun denemeleri seçerek hem kendini zorlayabilir hem de bilgilerini pekiştirebilirsin.
    • Online Geometri Denemeleri: İnternette birçok online geometri deneme platformu bulunmaktadır. Bu platformlar, istediğin zaman istediğin yerden deneme çözmeni sağlar. Çözdüğün denemelerin sonuçlarını anında görebilir ve eksik konularını tespit edebilirsin.

Geometri deneme önerilerini dikkate alarak düzenli bir çalışma programı oluşturursan, Tyt ve AYT sınavlarında geometri alanında yüksek başarı elde edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • acil çözmüştüm tyt geometri denemelerine uygundu ama ayt geometri tarzı yapan deneme yok galiba yayın denizi de acil gibi tyt tarzı iyi ayt kötü
  • Bilgi sarmal yeni çıkardı tyt ayt geometri denemelerini almadım ama piyasada sade geometri denemesi yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yayın denizi, acil, bilgi sarmal var. Orijinal de çıkartacak. Çok alternatif yok zaten al herhangi birisini

• Sarmal güzel denemelisin

• Çözümlü olması çok önemli benim için sanırım sarmal alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Geometri öneri
    2 ay önce açıldı
    TYT Sosyal Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.