Şimdi Ara

Geometri en zor konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
5.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katı cisimlerden tüm öğrencileri eleyebilirler. bakakalırsınız soruya.
  • YolculukZamanı Y kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer çoğu dersiniz eksik bir sayısalcıysanız ilkini yapın ama tmyseniz ikinciyi yapın her türlü yetiştirirsiniz.

Kişisel olarak bana sorarsanız konuyu dinleyin Kenan komutandan, her konunun sonunda orta sevşye bir kaynaktan çözerek tüm geoyu bitirin sonra 2.kaynağa geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akfq -- 21 Ağustos 2020; 14:5:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geometri zor ama ösym gerektiği gibi sormuyo sırf geometrinin kolaylığı yüzünden havada karada geçeceğin adamlar senden iyi yapabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arrivederrcii -- 21 Ağustos 2020; 13:16:0 >
  • Arrivederrcii A kullanıcısına yanıt
    Hocam eski LYS sistemi olsa.. Hemen her konudan kolay, orta, zor şeklinde soru geliyordu. Sadece geometri 30 soruydu. Bu sistem şansı ölçüyor.

• Bu konuda deneyimliler bilir ki en zor konu aslinda en kolay konu sanilan karedir. Kare içinde her konuyu sorabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: the boy LORAS

Hocam eski LYS sistemi olsa.. Hemen her konudan kolay, orta, zor şeklinde soru geliyordu. Sadece geometri 30 soruydu. Bu sistem şansı ölçüyor.
    Ben hiç ygs lys sistemine girmedim Tyt ayt gelince başlarda herkes soru sayısı azaldı artık yeni nesil sorular olucak daha yaratıcı sorular olucak dedi ki bende sevinmiştim aslında ama sistemin içine girince bende ne kadar saçma olduğunu anladım dediğin gibi önceden %5 şans ise artık %20 şansa dayalı bir sınav kesinlikle inkar edenler olabilir ama durum böyle

• akfq A kullanıcısına yanıt
    Yani Tyt kısmı çok eksik değil biyoloji ve tyt matematik bitik kimya ve türkçe de bitiyor sayısalcıyım,üçgenlere biraz vakit ayırmak gerekiyor galiba

• Arrivederrcii A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tyt bence YGS den kesinlikle daha iyi bir sınav. YGS aşırı ezberciydi.

Sıkıntı AYT de sorusu sayısı çok az bu da şans faktörünü arttırıyor bence

• 3 boyutlu cisimler zorlandığim konudur.

Geometriye ayırdığınız vakite acımayın hocam vakit ayırmadan iyi seviyeye gelemezsiniz eğer geçmişte çok iyi altyapınız yoksa. her gün azar azar da olsa bakmaya çalışın

• konu zorluğu olarak çemberleri anlamakta çok zorlanmıştım ama adamların müfredat kapsamında en zor sorabileceği konu katı cisim bence
    Ucgeni bilen diger konulari havada karada kapar

• Üçgen demeyen vurduruyodur üçgen cozen ufak 3-5 detayı bilip tüm konuları çözer

• Fasiküle gerek var mı sence

Bence var ucgen onemli saglam bitirmelisin capi cozebilirsin ama diyorsan benim ucgenim liseden iyi kitaplardan cozebilirsin

• Ben geometrinin ilacı ,tyt geometri gibi başlangıö kitapları çözüyorum üçgenler bittikten sonra onları çözmeye devam edeyim mi yoksa bilgi sarmal + birey b mi yapayım(birey b Yi şimdide çözüyorum)

Cozdugunuz kitaplarin icerigini bilmiyorum hocam o yüzden yorum yapmak cok dogru degil ama zaten bu kadar kitap cozuyorsaniz fasikule gerek yok bence

• Geometri ilacı kolay
    Tyt karekök kolay-orta
    Birey b orta

Diyorum ki üçgenlerden sonra rahatlıyor ise direk bilgi sarmal gibi zorlayıcı kitaplara geçeceğim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.